Лидл ::43::

• 82 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Толкова ми харесват тези джегингси, ама съм тлъста и няма как да се вмъкна  ooooh!

# 676
Толкова ми харесват тези джегингси, ама съм тлъста и няма как да се вмъкна  ooooh!

Ако са ти малки като номер да, но, ако ти стават, пробвай. Оня ден обсъждахме едно закръгленка дама в лидълски джегингс, абе, направо пълничка, пък много добре изглеждаше в него. Peace

# 677
Вие кво ми казвате сега, да хукна утре сутрин преди работа за детски дрехи ли Laughing май ще става бой за тениските Joy

А не бе, стой си вкъщи Joy

# 678
Момичета трябва ми вашето мнение!Ще хода но РД на 5 годишно момиченце,и се чудя дали е удачно да им взема палатка?Става ли за детска стая или трябва да се забие във пръст?Другият подарък за който се чудя да прибавя е топката за подскачане?

# 679
  • Stuck in a moment
Сега се връщам от Лидъл и вече бяха заредили сандалките и дрешките.
Момичешките сандалки са много сладки и изглеждат качествени - хубави цветове са, а въпросната текстилна стелка не е такъв текстил като на обикновени гуменки, а е нещо като мек велур, някак седи мъхесто, което за мен е плюс. Червените могат да се стягат и отпускат на ходилото, розовите не са за пухкаво краче, каишката откъм пръстите е твърде ниско разположена (за моето дете).
Но за дъщеря ми ще са малки, вече не и става 27 номер, въпреки, че я карах да пробва.
Тениските са симпатични, приличат на тениските от миналата година, имат и малко лъскаво по щампата.

# 680
  • Бургас
Може ли някой да ми каже приготвянето на ябълковия пай в кутия? Купих си заедно с чийзкейк и кръмбъл, но задната част с описанието за приготвянето на пая е същата като за кръмбъла.

# 681
Момичета трябва ми вашето мнение!Ще хода но РД на 5 годишно момиченце,и се чудя дали е удачно да им взема палатка?Става ли за детска стая или трябва да се забие във пръст?Другият подарък за който се чудя да прибавя е топката за подскачане?

А бе зависи си от момиченцето, но като че ли по-скоро момчетата се кефят на палатки  Thinking
Вземи ѝ топката и книжки за оцветяване (панталонките също не са лоши..зависи вече какъв бюджет си определила)

# 682
  • София
Размер 86 за каква възраст е?

Според мен всички деца обичат да се крият в палатки, къщички, кашони и т.н. малки пространства.

# 683
Детските дрешки са страхотни.тениските са от много хубава материя,отговарят на размера,но клинчетата са уголемени.98-104,според мен отговаря на 110,защото носих клин с мен за мярка.имаше намалени тениски големи размери на 3лв.само на детското имаше хора,сандалите са хубави,но момчешките модели,за момичета бяха с изкуствено покритие като лак,не ми харесаха.

# 684
  • UK
86 го водят за година и половина, за 86 см ръст. Сега отивам да се пробвам да се вредя и аз за тениски.

# 685
  • Варна
Според мен всички деца обичат да се крият в палатки, къщички, кашони и т.н. малки пространства.

Подкрепям. Дъщеря ми на тази възраст беше разпънала две в продължение на месеци - една такава къщичка и едно индианско типи, останало от баща й.

бг-надежда палатките са за детска стая

# 686
  • UK
Сега се връщам и аз, купих палатка, тениски и патица. Вчера мъжът купи нектарини, детето остана много доволно, не са особени сладки и леко зеленкави, но са много сочни и меки, не се хрупат като ябълка. Освен това са му ги маркирали като лук на 1 лв/кг.  Crazy Вкъщи забелязахме. Саламът с орехи също харесахме много, но е изцяло от свинско и е много мазен.

бг-надежда палатките са за детска стая
На опаковката е отбелязано, че е подходяща за открито, за слънце и дъжд и събира 2 спални чувала по 1,20 м. дължина.

# 687
  • Варна
Палатките не е проблем да се опънат и в стаята, аз мога да разпъна и нашата, дето е за къмпинг ако искам Laughing Стабилна ще бъде, няма да мога да забия само четирите колчета по краищата, но се предполага, че в стаята няма да има бурни ветрове, нито големи наклони, така че няма да избяга. И аз съм съгласна, че (почти) всички деца обичат да се пъхат в палатки. Когато бях малка си правехме със сестра ми къщички от обикновен чадър с метнато отгоре одеяло. Племенницата ми има палатка и обожава да се завира вътре.
Искам тениски пъъъъък, не ги разграбвайте де, оставете и за нас, работещите Joy

# 688
86 го водят за година и половина, за 86 см ръст. Сега отивам да се пробвам да се вредя и аз за тениски.
И аз тръгвам, дано има останали  Praynig

# 689
  • Бургас
Леле, хората са се побъркали. Току-що се връщам от Лидл. Майки, баби и дядовци грабеха детски тениски и къси панталони като за последно - по 5-6 пакета в количка.  ooooh! Отидох за Айсберг и чували за боклук, но добре, че се случи да съм по-навреме. Взех единствения чифт затворени сандали за момче 27 номер и единствения номер 32/33 джапанки за момиче. Кога са се обрали и аз не знам. Все пак беше само към 9,15 часът. Взех си и нарязан салам от 0,79лв. и бързичко се изнесох от магазина. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт