Априлчета малки слушкат и искат в мама да се гушкат :)

• 36 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ами аз ги занесах на педиатърката
Тя си ги въведе в компютъра и това беше
Но спестих писане на място като ги попълних вкъщи Wink

Благодаря! Simple Smile  Имаш ли слинг? Аз го пробвах моя в ерго раничката, но все още не му е много удобно там, като порасне малко....за сега в слинга се укротява на секундата, много добре му действа. Дали защото е по-пристегнат, не знам...Но мога всичко да си върша докато е вързан така за мен.

# 316
Ами аз ги занесах на педиатърката
Тя си ги въведе в компютъра и това беше
Но спестих писане на място като ги попълних вкъщи Wink

Благодаря! Simple Smile  Имаш ли слинг? Аз го пробвах моя в ерго раничката, но все още не му е много удобно там, като порасне малко....за сега в слинга се укротява на секундата, много добре му действа. Дали защото е по-пристегнат, не знам...Но мога всичко да си върша докато е вързан така за мен.
Сега  го чакам Simple Smile))
Дано и хареса у аз имам ерго раница но май наистена трябва да са малко по големи Simple Smile))

# 317
Проблем  Confused Confused от два дни не е акала Краси , тази вечер пробвах първо народна медицина Simple Smile с мушкато , ама и така не стана , взех да се притеснявам каква може да е причината ? При вас има ли такива проблеми ? Изцяло сме на кърма и не очаквах

# 318
Проблем  Confused Confused от два дни не е акала Краси , тази вечер пробвах първо народна медицина Simple Smile с мушкато , ама и така не стана , взех да се притеснявам каква може да е причината ? При вас има ли такива проблеми ? Изцяло сме на кърма и не очаквах
народната медицина аз пък знам от приятелки с деца върха на термометърчето някой казват с малко бебешко олио и действало моментално досега не ми се е налагало да пробвам ама ако се наложи....

# 319

Имате ли проблем с връщането или повръщането? Вече се притеснявам, защото започна да се върти и дори да го оставя настранив леглото, редовно го откривам по гръб. Та се замислих за възглавничка 2-3 см, поне малко повдигната да му държи главата, тъй като наклона на леглото не върши кой знае каква работа. Някой със сходен проблем или запознат с прилагането на възглавничка?  Rolling Eyes

# 320

Имате ли проблем с връщането или повръщането? Вече се притеснявам, защото започна да се върти и дори да го оставя настранив леглото, редовно го откривам по гръб. Та се замислих за възглавничка 2-3 см, поне малко повдигната да му държи главата, тъй като наклона на леглото не върши кой знае каква работа. Някой със сходен проблем или запознат с прилагането на възглавничка?  Rolling Eyes

Аз съм с абсолютно същия проблем и сме повдигнали малко матрака

# 321
  • София
момичета няма проблем да е по гръб, те самички си слагат главичката настрани - бебетата имат много силен инстинкт за самосъхранение

elfi80, нашата буба трае в слинга само ако се движа - примерно, ако пускам прахосмукачка и шетам по-активно у дома; ако се спра да мия нещо на мивката, например, и все още не е заспала - става неспокойна и се изнервя, ама мисля, че си е до темперамент; надявам се, че при вас е някакъв период - и аз имам моменти, в които мисля, че няма да издържа, но минават

# 322
момичета няма проблем да е по гръб, те самички си слагат главичката настрани - бебетата имат много силен инстинкт за самосъхранение
--------------------------------------

Права си, Dao, настрани са им главичките, ама с това повръщане вече се фиксирах прекалено... Добра идея за слинг, доволни ли сте?  Rolling Eyes

# 323

имам  проблема с повръщането и използвам възглавничка от която ефект при повръщането не виждам но поне помага да не му се набиват раменцата от това постоянно лежане настрани. В болницата където раждах също им слагаха подложки под главите....

# 324
  • София
пробвай с вода от овесени ядки... действа при нас въпреки че не съм чакала 2 дни... на третия пропуснат памперс и давам Simple Smile

# 325
  • София
Nia_Nia_Nia, аз от слинга съм доволна. Излизали сме вече на няколко пъти и тя успява да заспи на минутата (задължително преди това трябва да е добре наядена). Удобен ми е за навън, понеже до повечето градинки се стига по стълби. Знаеш какво е състоянието и на кварталните тротоари пълни с коли, тесни и разбити улици, също пълни с коли. На всичкото отгоре и асансьорът ни е тесен. Освен това го ползвам и у дома. Определено помага. Не съм се хвърляла на скъпи слингове, писах вече. Даже ако имах условия, сама бих си ушила. Иначе за повръщането, Ирина до сега само три пъти е повръщала и винаги е била по гръб с главичката настрани. Тя често и така суче като сме в леглото. Предполагам зависи от бебенцето.

# 326
  • в 1001-та нощ
А усещаш ли да ти се товари гърба? Мен това особено ме тревожи  Rolling Eyes

# 327
Нормално е кърмачета да не акат и 7 дни, не бих пъхала каквото и да е където и да е. Просто яжте разхлабващи храни вие - круши напр.
По повод ваксините - на Ния ще ѝ слагат след празниците, нищо че още я държи жълтеницата. Педиатърката каза, че тази жълтеница не натоварва черния дроб и няма общо, а и тя вече е 3390гр. като тегло. Нищо, че аз съм адски уплашена от тия ваксини.  Confused
И Ния повръща, понякога все едно цялото си съдържимо, доста е плашещо...

# 328
  • София
А ако знаете - бебета на смесено или само АМ, колко памперса трябва да са пълни в денонощието?

# 329
Ние сме само на АМ и имаме напоследък по 4, преди имахме по 2, но не знам колко е нормално да има.

Общи условия

Активация на акаунт