Априлчета малки слушкат и искат в мама да се гушкат :)

• 36 448
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • София
elfi80, точно това са документите, нищо друго не ти трябва. И аз съм ги събрала, само трябва да се разкарам до дамъчната/социалната служба в квартала.

За оригването питах изрично нашата педиатърка. Тя ми обясни, че децата правят силно вакуумче при сучене и възможността да погълнат въздух е много малка. Затова не се оригват всеки път и не е фатално.

# 301
бях писала преди, на нас за коликите ни помогнаха капки Бонисан на Хималая. ММ ходи при един билкар и той му каза да му даваме от тях за да няма колики.

http://www.himalaya.bg/product/177/bonisan-kapki-30-ml.html

при кой билкар сте ходили ако не е тайна?

Виждам , че има доста мами, който по една или друга причина не могат да кърмят. Не се винете за това.И на мен ми беше тежко да приема факта, още повече че с каката се кърмихме до 9 месеца /после трябваше да взимам кофти лекарства и вече не бяха съвместими/.Пробвах с какво ли не да увелича лактацията и не става. Причината- най-вероятно нисък пролактин /отговорен за лактацията/Остана вариант да пробвам с лекарства, но реших, че не си заслужава, предвид, че може да ми разбута автоимунното заболяване, а и това са все пак лекарства. И така свикнах с мисълта, че докато мога ще давам да си посуква по малко и после АМ. И без това върнахме доста на тегло и имаме да наваксаме доста. Но поне бебка сега е спокойна и само раздава усмивки на всички.
Както казах и преди, няма случайни неща.Природата си знае работата и срещу нея не бива да се върви:)Един ден вероятно ще разбера каква е била точната причина така да се случат нещата...

Здравей,

не е тайна  Simple Smile. Казва се Васил Канисков.

# 302
Вие от къде купувате лефакс - няма го май по аптеките и на каква цена е ?

В България го няма, от Германия.

# 303
  Днес малката Еми стана на 1 мес.Да ми е здрава и щастлива! Praynig
 Честито и на другите ни астрални близнаци! Hug

# 304
  • София, Манастирски ливади
elfi80,това са документите, като за банковата сметка ми искаха удостоверение от банката. (не само да  си я напишеш) и носех оригинала на акта за раждане на баткото. Той е само за проверка, но може би и копие да върши работа.

Честита месечинка на Еми  newsm38

# 305
Днес и ние ставаме на месец!
pisiana, да ти е жива и здрава малката Еми!

# 306
Честита месечинка на Еми и на Спасимир  newsm51 smile3525  ura

# 307
Здравейте мами и аз да се включа към вас Даниел се роди на 06.04 2900кг 48см естествено раждане термина беше за 11.04. четях ви редовно през цялата бременност и аз като повечето мами с първо бебче имам много въпроси и доста за учене... Утре ставаме на месец и педито ни вика за ваксината хепатит В но забелязвам от няколко дни зеленеещи сополки при малкия не са течни и ги чистя веднъж на ден( през др време няма) нямаме темп нито др признаци за настинка та дали да дам да направят ваксината или да отложа? Някой с подобен проблем?

# 308
elfi 80, благодаря много, веднага ще ги разпечатам Simple Smile Само не разбрах, като ги попълня на педиатърката ли да ги занеса или в 25ДКЦ? Изобщо не си спомням, а не ми се иска да й звъня точно за това по празниците...10х   bouquet

Нашето мишле пък доста се оригва, явно гълта много въздух, въпреки че не яде от шише....След хранене задължително поне веднъж, после го слагам да спи и след известно време пак се размрънква, вдигам го, оригва се отново и продължава да спи. Може би от лакомия гълта толкова въздух....Grinning

Честита месечинка на най-порасналите априлчета Simple Smile

# 309
Честити месечинки  bouquet
Ами аз ги занесах на педиатърката
Тя си ги въведе в компютъра и това беше
Но спестих писане на място като ги попълних вкъщи Wink
Drunda ,Dao   Благодаря за отговора за документите
Прегръдки Simple Smile

# 310
Viliana89 ,  за сополките и ние имаме , но чистя сутрин и вечер , пръскам с quix и после чистя с клечка за уши , че все забравям да купя апиратор.
Мисля че е нормално , всички бебета имат сополки , единствено за цвета не знам , най- добре се посъветвай с педиатъра.

# 311
Момичета да ви питам как е при вас от една седмица иска сами да е гушната иначе рев до посиняване
Не знам какво да правя не че не искам да я гушкам но постоянно остаям без ръце да не говорим че нищо не мога да свърша пък и батко имаме Sad
Всичко очна от засилването на коликите
Хем не искам да плаче но не мога така постоянно няма и кой да помага и с двамата понякога   #Crazy
Добре че баткото е добър и не ревнува Simple Smileех по мрънках  малко Simple Smile
Извинете ме Simple Smile Embarassed

# 312
Viliana89 ,  за сополките и ние имаме , но чистя сутрин и вечер , пръскам с quix и после чистя с клечка за уши , че все забравям да купя апиратор.
Мисля че е нормално , всички бебета имат сополки , единствено за цвета не знам , най- добре се посъветвай с педиатъра.

аз взех аспиратор обаче си е голямо мъчение с него мрънка много. За коликите  купих абоколикен плача спря но все още ръмжи и се напъва. Вие по колко мл мляко давате ние сме изцяло на кърма но изцедена защото засуква добре но не успява да изпразни и двете гърди а изцеденото количество като цяло е 110-120 (той толкова си и яде на хранене) дали не е много?

# 313
Нямам си и на идея моята принцеса по колко изяжда  newsm78 Яде колкото си иска , не се вманиачавам да я тегля , затова и не съм купила кантар , сама си се пуска от гърдата , не плаче след това , спокойна е , заспива , значи и стига  Simple Smile

# 314
теглото го следя изписаха ни 2730 на 9.04 на 03.05 последно го теглих 3610гр забелязвам тези дни ако спи след 2 хранения спокоино на третото си откаржа буден час два и си търси вниманието. давате ли вит д?

Общи условия

Активация на акаунт