Априлчета малки слушкат и искат в мама да се гушкат :)

• 36 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
ако я видиш как се мръщи, дави и плюе бибата - все едно отрова ѝ давам  Laughing

мисля, че гърдите ще се регулират - доставката е според търсенето Simple Smile а за тестото - нормално - за кърмата са важни добри количества въглехидрати; аз за съжаление се усещам напълняла Sad по цял ден съм закотвена на стола с кърмене, дори от тези упражнения, които са по 8 минути за отделни мускулни групи не мога да направя един сет от 8, та залагам на ходенето

Хахахаха, ми силикон си е. Ние пък понякога звучно я плюем, ама толкова демонстративно...   Grinning

Аз имам кантарче и не само се чувствам, но съм качила от прибирането вкъщи. Няма как да сваля с по една голяма кутия еклери на два дни-това само за следобедна закуска.  Blush Понякога пък нямам никакъв апетит, но... насила се храня, след проблема с кърмата преди месец.  Confused  После ще го мисля. Нямам нерви за упражнения. Евентуално кросчета из парка ще правя.

# 691
Имаше някъде из нета 'упражнения с бебе'. Бебето се ползваше за тежест Simple Smile. Хем спортуваш, хем за бебето е забавно. Не помня, обаче, от каква възраст бяха.

# 692
Нормално е да имаме излишни килограми, още кърмим. По време на бременността качих 18-19. Сега съм +10. А преди да забременея бях 48. Из начало не съм почитател на диетите, камо ли сега.  Blush Живи и здрави да са бебоците, после ще влизаме във форма.   bouquet

# 693
Anichka1987,

при миналото раждане бях така - след раждането започнах да задържам яко течности. Оправих се след 3-4 седмици с много течности, чай от шипка и евентуално нормализиране на хормоните:)

Този път тялото ми не реагира така.

# 694
и аз все още съм + . Бях 46 когато забременях и качих  smile3506 ммм 21 кг Simple Smile ама не ми пречи и да си остана както съм сега само корема ми да е стегнат пак защото пиърсинга ми направо се губи  в дълбокия пъп. И аз ям много сладко понякога дори прекалявам замислих се дори дали не му излизат пъпките от шоколада затова го ограничих за сметка на други захарни изделия.

# 695
С шоколада трябва да се внимава. Аз също съм почитателка на огромните буркани Нутела, но сега само от време на време по малко. За сметка на тестените сладки  Wink

# 696
Аз и двата пъти качвам по 20 кг Sad
Само че ефектът и усещането са драматично различни...
Спомням си, че когато започна да се ражда дъщеря ми, преди да тръгна за болницата, нарочно се претеглих. След 3 дни, когато се прибрахме, пак се претеглих на същия кантар. Като видях +3 и сериозно се депресирах. Явно тялото ми така е реагирало просто.
В крайна сметка, за 2 години свалих килограмите до +3 от началното тегло. И пак забременях Simple Smile
А сега - за 4 седмици съм загубила 10 кг. Което е чудесно. Но пак имам още повече от 10 кг Sad

И аз толкова да обичам шоколад Simple Smile и други вкусотийки, всъщност.
Simple Smile

# 697
Момичета да ви попитам, бебето ми до преди седмица-две акаше почти след всяко хранене, ако не след всяко то поне по 3/4 пъти на денонощие, но от няколко дни ака веднъж или два пъти, а днес даже не ака и се притесних нещо, до колкото помня от педиатърката трябва всеки ден да ака Sad На месец и половина е и е само на кърма.

# 698
  • в 1001-та нощ
По принцип се разрежда акането - защото узрява СЧТ Simple Smile

Може и от капки за колики да е - даваш ли?

# 699
Давам Lefax, но не е от тях, защото ги давам още от както е на има-няма две седмици

# 700
Не се притеснявайте за акането , и кърмачетата могат да се запичат , а дори да акат по рядко.Бях писала скоро , че и ние имаме проблем , педиатърката каза , че до 10 дни може да не ака  , но да не се чака толкова , на 3-4  ден изакваш , помагат масажчета на корема също , зависи какво си яла , червата са още по- лениви . Много причини има

# 701
И докато ви пишех моето момиченце свършило работата , днес и беше трети ден , малко повече се напъва , ама в крайна сметка успява . Аз почнах да ям едни сини сливи , с извинение мен ме скъсват , явно на нея по - бавно и действат Simple Smile

# 702
Дами,
Вчера си секнах кръста... боли ми много от ляво, ниско долу. Много е неприятно. Мислех, че ще се успокои, но не особено Sad
Не мога да се изправя напълно, а до не говорим да нося кошницата с бебето. А имам много ходене насам-натам днес...

Вие как постъпвате в такъв момент? Топло или студено?
Знам, че мазилата не се препоръчват при кърмене.

Честит 24 Май!
Нега съумеем да възпитаме грамотни и щастливи деца.

Аз си пожелавам повече гласуващи млади хора утре!

# 703
  • София
Привет и от нас.
Ние погачата си я направихме точно на 40тия ден но и то се падаше в събота. Преди това сутринта минахме през църквата и беше много приятно изживяване.А по време на погачата бебка я изнесох точно само за разчупването на питката, да я поснимат и обратно в стаята. Тя и без това си спа през повечето време. За мен това беше малко свободно време, а и да се видя с приятелките ми, защото напсоледък съм малко в изолация. След това пак я изнасях бебка но когато бяха останали 3-4 човека и най-вече нямаше деца. Преживяването за каката пък беше уникално. Всикчи й се радват, че е кака, тя разказва неща, показва играчки и стаята си, че даже и подаръци мънички й донесоха. Вечерта измих и на двете очите със светена вода, която си купих сутринта от църквата и всичко беше прекрасно.
За акането- на нас ни помогна 2-3 капки зехтин в АМ 3пъти на ден:)

# 704
  • София
мерси за опита и съвета, другата седмица сме на ДК и ще питам за всеки случай ...
.stone. , мен кръста ме заболя след като се прибрахме и ми помина от колан с магнитни ленти... баба ми беше ходила на някакви екскурзии и от там ми го взе... иначе се интересувах и наистина нищо не можеш да пиеш и да се мажеш

Общи условия

Активация на акаунт