Отговори
# 90
Здравейте!
Полони, стискам палци за утре!
Еспа, за колко часа беше записана при Стратиева? Аз съм на 30-ти в 16,30ч. при нея. Имах си час за предния ден сутринта, но мъжът ми не успя да се освободи от работа и се наложи да го сменим. Сега май и аз ще си почакам Sad

# 91
аз докладвах във фейсбук, но псоле нещо се филмирах.
амниоцентезата мина нормално. д-р марков каза, че бебето е ок, не вижда никакъв проблем с него, огледа го подробно. 100 пъти ме попита защо ще правя амниоцентеза и заяви, че той не ме е насочвал само заради това. бая ме поприболя, но мина бързо. много се радваха с асистиращата лекарка колко ми били бистри водите. нямам никакви контракции, нищо не ме боли, но марков си нямаше работата да ми каже да внимавам нещо да не ми изтича (сиреч околоплодните води) и сега съм се филмирала дали нещо не ми изтича. абе...шаш да има! Mr. Green

йоана, аз писах във фейсбук, малко ще се повторя, но атанасова ми асистира на амниоцентезата днес. на пръв поглед изглежда малко сдържана, но после се оказа много приятна и искрена. иначе не знам как е като специалист.

янчето, в токуда е 200 лв. за 4 дни престой и после ти дават болничен докрая но там си е на частно, не знам в държавните как е.

колибри, кога беше при марков? да не сме се засекли?
на мен не са ми правили епизотомия, дори не е ставало въпрос за това.

loralee, ако си обяснила на бабата, която вдига телефона, тя в никакъв случай не ти е дала професионално мнение, не я мисли! и изобщо изчакай марков да види бебето, не се шашкай предварително.

# 92
Елч днес бях от 12:45 в кабинета, но влезнах на преглед към 13:30 , че имаше леко забавяне с часовете. Като нищо може да сме се разминали. Радвам се , че всичко е минало нормално при теб. Знам , че няма да ти хване място с момичетата да ти пишем да не се притесняваш сега с тези мисли за "течове".Почти съм  сигурна,че  няма да спиш, а само ще пипаш дали някъде не е мокро. Според мен всичко ще е наред. ДОкторът ми се стори много надежден , както и да ти звучи това  Wink
Аз на пример се хващам ,че редовно ми е станало навик , при посещение в WC-то ,дори през ноща да поглеждам да няма някоя капка кръв. Не , че е имало, ама ... Crazy Аз преди да забременея си бях голям непокист, но напоследък съм готова за филми. Даже днес ММ дойде освен да види бебето да ме изконтролира и мен да не се вкарам пак в някой нов сериал, че каза , че от мене вече всичко очаква  Laughing
Полони успех и на теб . 

# 93
Хайде и аз в редиците на лежащите!
Еспа, нищо ми нямаше повече, не ме боли, не кървя, но все пак днес решиха да ми правят серклаж, та утре - под ножа.
Днес се опитах за около два часа да си прехвърля някаква част от работа на колегите, ама то това просто не е възможно. Та и мен май ме очакват тия ужасии с коланите и лежането... а съм супер далече и не съм от тези дето се спират на едно място, не знам как ще издържа Cry
Сега като за начало трябва да оживея утре Rolling Eyes
Абе този серклаж от кога го правят под пълна упойка??? Направо ме застреляха днес с това.
Аз по принцип съм супер непукист и трудно се стряскам, ама чак пък пълна упойка...
Макар че, след като се наревах едно хубаво, че няма да ходя на работа, и почивката ми в чужбина остана само едни платени на вятъра самолетни билети...мисля, че всичко друго мога да преживея.
Стискайте палци!

poloni стискам палци всичко да е наред Praynig
 Аз работих в авиокомпания и се занимавах и с частта за връщане на пари, та ако е по медицински причини, парите се възстановяват (има малка глоба), пиши на авиокомпанията/агенцията, там от където си купила билетите, опиши си случая и когато представиш епикриза, не би трябвало да има проблем за парите. Търси си правата Wink

loralee стискам палци и на теб, вярвам, че всичко ще е наред Hug

Елч  Hug не се притеснявай, докторска му работа, само ще го мислиш сега.

И аз се шашкам тука, всичко наред ли е не е ли, че моя доктор е отпуска и чаааак на 9-ти май ще видя бебка но това не ми пречи да мечтая - най-после си избрах количка, бях се отчаяла. Сега остава да убедя мъжа ми, че е бая скъпа Mr. Green

# 94
Добър вечер, момичета   bouquet

Оцеляхме след поредното празнично угояване  Crazy

Елч, радвам се, че всичко е минало добре  Hug , нищо не ти изтича  Naughty , не се шашкай излишно

Лоралий, стискам палци всичко да е ок  Praynig

Полони, успех  Hug

Еспа, страхотни новини  Hug , не се шашкай за тая пералня. Да се похвалиш тия дни с новата придобивка  Crazy

Аз, да не остана по-назад, от днес съм в болница  doh Прокървих малко сутринта, и веднага отидох и ме приеха. Наливат ме с папаверин и магнерот  Sick , ама ще го преглътна... Надявам се да ме изпишат скоро. Нямах никакви болки в корема, пък откъде ми дойде това не знам  newsm78 , сигурно, защото не се спряхме покрай празниците... "Гъз път да види..." hahaha Сутринта много се шашнах, но мисля, че бързо се окопитих, пък и като видяхме, че малката нинджа е добре, и ми олекна много

Забравих кой беше писал за болничен от 400лв  Shocked , на мен раждането ми ще струва 300, а за болниен не са ми искали нищо, и аз съм в частна болница ... Следя се по ЗК, до сега една стотинка не са ми взели  newsm78

Лека вечер, момичета! Бъдете здрави и спокойни   bouquet

# 95
  • ул. "Мечтание"
Мерси, Нощни. Доколкото разбрах от табличката не е проблем, че съм кинта и 20, което е супер. А гледах и едни други, като кенгуру ама от плат - те според теб по-лесни/удобни ли са за употреба? Извинявай ама съм малко индианец  Blush Айде направо стягай багажа за София да ни покажеш. Ако не на лято като намина към Североизток-a ще се отбия  (как се самопоканих Mr. Green)

Добре си ми дошла!  Hug
Височината рядко има отношение в размера на слинга.  Peace
Покажи ми това нещо, което си си харесала. Така не мога да преценя дали става или не.

Колибри
, радвам се за добрите новини!  Hug

loralee
, не се връзвай на тази дето ти е записала резултатите. Не знаеш каква е що е! То ако ставаше консулт по телефона, нямаше да се ходи на място за ФМ!  Hug

Полони, дано всичко мине леко!  Praynig

Wickedly   Praynig Praynig Praynig

# 96
Wickedly, бързо да се възстановяваш и да не се връщаш в болница до термин  Hug

# 97
Добра вечер!

Елч, супер че е минало леко процедурата! Не се филмирай, лежи си и се глези Hug. Не че аз не се шашках първата седмица след серклажа дали нещо не ми тече, даже обмислях от къде да си взема тестове за течността дето изтича дали е околоплодна, ама реших че в тоя постянен стрес няма да живея. Резултатите до 10 тина дни ли излизат?
Wickedly, казаха ли каква е била причината за кръвта? Дано бързо те пуснат. Не се шашкай, лежи си, магнезия и папаверина много бързо отпускат мускулатурата. Ако ти прилошава от магнезия, помоли ги да ти го пускат на по-бавна капка, на мен ми ставаше гадно много от него, но бавната капка успокояваше нещата Hug
Poloni, успех утре! Пълната упойка не е от онези дето ти слагат тръби в гърлото. Тая е някаква кратка пълна, за 10 тина, 20 минути, после все едно се събуждаш от сън. Като ти разрешат да пиеш течности и да се хранищ, пии повечко, но и яж някаква суха храна – солети, бисквити, не на празен стомах водата, за да изкараш по-бързо упойката. Нищо не боли след като те пусне упойката, конеце не се усеща. Не се шашкай за лежането, аз също съм адски активна, но като се налага – лежа, намират се занимания най-различни, ако шефовете и работата ти позволяват може да помислиш някаква работа от легнало положение, мен лично много ме освежава това. Коланите се носели като си прав, не като лежиш, за да ти дават повече свобода, като поддържат матката. Аз си поръчах днес някакъв, ще видим как ми понася. Пиши утре като мине порцедурата как си и как е минало. Hug
Аlexay, каква количка си хареса?
Меги, бях за 1 и половина влязох към 3 и нещо. Точно влизах и дойде едно момиче за 15 и 30 и и казаха, че пред нея има 5-6 жени и тя смяташе че ще почака 2-3 часа. Май Юлето трябваше да е днес при Стратиева, но не запомних от колко, оглеждах се но не я видях там

Мацки, дето слагахте утрогестан първото тримесечие вагинално, имахте ли кофти ефект от него? Алергия ли правя що ли, или гъбичасвам просто, но адско парене усещам. Мисля че е от утрогестана обаче, защото ако пропусна слагане и веднага усещам подобрение, а слагам 3 пъти по 2 и на практика постоянно съм с глобули. Забравих да питам днес лекарката

За пералнята не се тръшкам, както Ели е казала нещо дето с пари се купува, не си заслужава нервите. Поне наводнение не направихме
От както лежа, мъж ми готви, чисти и т.н, та от както той готви детето вече яде всичко Shocked. Ще дойде работата, че не бил капризен, просто не ми харесвал яденето Laughing. Мъж ми е адски горд, ама не играе честно омайва го малкия как мусаката била любимо ядене на жокеите, а на Сами мечтата сега е да язди кон, и как тая седмица само жокейски яденета щял да му готви, и човечето лапа като невидяло. Като нищо и миш-маш ще му пробута, дето малкият не го поглежда за нищо на света. Но ако го накара да яде и супа, мисля да заявя, че поради причини обусловени от здравето на детето, аз повече в къщи няма да готвя и да приплъзна тея задължения към мъж ми и за след раждането Mr. Green

Лека нощ  bouquet

# 98
Здравейте, момичета кокичета Simple Smile
Да се похваля, че вече усещам бебчето (така мисля  Embarassed) и то най-вече вечер. Като легна и нещо му е неудобно и се размърдва, и като ям също почва да ме подбутва  Heart Eyes

Елч радвам се че всичко е минало добре и не се вкарвай в такива филми  Naughty От тук нататък ти пожелавам една страхотна бременност  Praynig

Честито и на мамите с добри резултати Simple Smile

Свет, аз също много харесвам поредицата на Матю Райли, страхотна е Simple Smile

Wickedly, ама какво правиш в тази болница?  newsm78 Не ти ли казаха, защо си прокървила? Да излизаш по бързо от там и чак като раждаш да влезнеш в болница  Praynig

Еспа, е честито за пералнята, няма що. и честито за това че вече имаш достоен заместник в кухнята Simple Smile За утрогестана, аз също нямах оплаквания. Само накрая, като че ми излезе едно гадно течение, ама на микробиологията не показа наличие на никакви бактериии и гъби. И аз, като Ели, усещах изтичането му. По-добре питай лекарката си.

Полони, успех  Praynig С теб сме   bouquet

Момичета, някой може ли и мен да ме добави във фейс групата ни? Ще ви бъда благодарна   bouquet

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 00:26 от Цветелина Костадинова

# 99
Еспа, аз от утрогестана нямах никакви оплаквания, освен усещането, когато "изтичаше", по-добре питай лекарката, аз нямам спомен някоя мама да се е оплаквала от това.  Hug А за яденето на Сами - мъж ти много, ама много добре се е ориентирал за печелившия ход, вземи пример или прехвърляй домашно задължение Heart Eyes

# 100
Добрутро,   bouquet
Днес съм на ФМ, стискайте палци, че не съм правила второ БХС ... не съм си виждала бебето от месец .... иначе го усещам де, ама .... малко ми трепери под лъжичката  newsm09
Прекрасен и слънчев ден за всички   bouquet

# 101
Мами нождая се от помощ . Освен солен разтвор какво друго мога да си слагам в носа че ми течеэкато вода

# 102
Добро утро, дами   bouquet

Така и не се установи от какво е прокървяването. Нямам отлепване, нямах и никакви болки, като изключим може би тези в кръста, но пък те си ме съпъттват от самото начало  newsm78 . Факт е обаче, че сега почти изчезнаха тия болки. Вагинален преглед не са ми правили, чудя се дали да не си поискам, все пак да ми видят шийката  newsm78 . Но пък Еспа, ти нали имаше много силни болки като ти установиха скъсяването? Общо взето докторката предположи, че е от претоварването покрай празниците и возенето/друсането в колата наго-надолу, също така нервите в рботата и покрай ремонта в къщи, каза, че просто няколко фактора са се натрупали и затова се е стигнало до тук.

лили.85, сложи си мед в носа и остави да се стече назад. Не е приятно, но много помага

Адито, стискам палци  Peace , да покажеш после снимки  Wink

Тази нощ хич не спах, имаше раждане и много се вълнувах. Когато се събудих от ритниците на моята нинджа, чух една сестра да казва :"Докторе, идвайте! Имаме пълно разкритие." Доктора дойде наистина светкавично, а не беше дежурен. Това ми направи много добро впечатление. Слушах цялото раждане и затаявах дъх след всеки напън  Praynig . Всички бяха много мили с майката, окуражаваха я, казваха й, че се справя страхотно. Таткото се разхождаше нервно в коридора... По едно време чух, че доктора и сестрите казаха: "Браво, справи се чудесно, мила." И настана една тишина  #Crazy . Стори ми се цяла вечност , бебенцето не плачеше, а нали по филмите веднага заплакват  Wink . СЛед минутка кресна малкият юнак, камък ми падна от сърцето, така се развълнувах  Heart Eyes Излезнах в коридора и честитих на таткото  Flutter . Той трепереше и направо не знаеше къде се намира . Върнах се в стаята  и чух доктора, че дойде при бащата и му каза , че бебчето е живо и здраво и е 2900, но всичко е наред  Wink Заведоха го да го види... тогава съм се унесла и съм заспала. Да ви кажа, аз съм от хората, които наистина имат лошо мнение за лекарите, защото съм се сблъсквала с доста некадърни, коравосърдечни и т.н. , но отношението тук наистина ме впечатли и някак си ми даде надежда да мисля, че все още има лекари по призвание  Thinking

Пак много се раздрънках, ама...  Flutter

Хубав ден на всички   bouquet

# 103
колибри, заради мен стана забавянето Simple Smile не че нямах записан час за 12,40, но часовете бяха закъсняли и попредредих останалите, защото трябваше овреме да се занесат пробите в Майчин дом. излязох от кабинета на д-р Марков в 13,05 ч., а вие най-вероятно сте били седнали от страната на входната врата, нали? Simple Smile

Wickedly, какви са тези болници?
ти чу, че на еспа й беше готино в болницата и веднага да не останеш по-назад Mr. Green
шегата настрана, дано да е отминало, каквото и да било!

еспа, прочете ми мислите! снощи проверявах за тестчета за околоплодни води Mr. Green
резултатите ги чакам до 10 дни според д-р Марков, но мен ако ме питаш, аз вече ги чакам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а тм може и да не играе честно, ама му се получава! защото и аз говоря такива щуротии, Дара ме гледа с голям интерес, разказва го цял ден и едновременно с това ми бута чинията и ми вика "искам нещо друго за ядене" Laughing

полони, настрой се положително и всичко ще е наред!

# 104
Добро утро!

Аз съм на работа вече  Tired

Който е в болница да се оправя бързо и повече никой да не ходи до септември   bouquet

Елч, кога ще излязат резултатите, може и да си писала, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт