Отговори
# 105
 Wickedly, доста вълнуваща нощ си имала Simple Smile

# 106
  • София
Дбро утро и от мееееен.
Еспа, хахаха мъжът ти доста добре се справя. Поздравления, дано все така да продължава.  Grinning А за пералнята, то вярно, че не трябва да се косим, ама като се развали си е кофти при всички положения.
Wickedly, поне не си скучала нощес. Бързо да се измъкваш от там. Колкото и да са готини всички, си е добре да ги виждаме по-рядко.  Mr. Green
Цитат
Дара ме гледа с голям интерес, разказва го цял ден и едновременно с това ми бута чинията и ми вика "искам нещо друго за ядене" Laughing
Елч, това ме разби, още се смея! Ей, има си деца инати и това си е.  Joy
adyto, успех днес на ФМ.
Цвети, радвам се, че вече усещаш бебчето. Сега по-спокойна ли си?
При мен нищо интересно. Днес ще ходя при педито да искам направление за гастроентеролог за детето. Дано не ми откаже. ще й обясня каква е ситуацията, дано подходи нормално. Че положението на малкия никак не е добро. Акането вече става на 3 дни, понеже той стиска, а от стискането стават едни камъни за изхождане, не е за разправяне. Горкия понякога по цял ден ходи на пръсти от стискане. Естествено с храненето сме до никъде. Чувствам се супер некадърна, понеже въобще нямам представа какво да направя, за да започне да яде това дете.  ooooh! Имам нужда от съвет от специалист, просто наистина не мога да се справя.  Cry

# 107
Matsutka, в кръга на майтапа, изпрати го на летен лагер при мъжа на Еспа  Wink , явно човека се справя идеално без да се впряга много-много. А сега сериозно, звучи ми достатъчно сериозно притеснението ти и направо няма причина да ти откажат направление. То милото детенце сигурно от болки се стиска така  Sad . Оправяйте се бързо  Praynig

При Гала показват оплождане на яйцеклетка в клиника Щерев.

# 108
Добро утро!

Wickedly, вече си бойно кръстена с раждане следено от първия ред. Да е живо и здраво бебчето. Ако не са ти замервали шийката до сега, помоли да ти я погледнат – парви се с вагинален ехограф, без вагинален преглед, не е болезнено, но поне да си спокойна. При мен имаше болки, преди това, ниско долу и в кръста, силни не знам дали са били, че аз съм животно дето търпи на болка. Айде няма ли да те пускат, кога ще си ходиш?
Елч, то и аз играя така нечестно, ама не мен не ми се връзва малкия, глезондри се, при баща му явно не минава Laughing
lili.85, бързо оздравяване, мед в носа, физиологичен разтвор с няколко капки прополис вътре
adyto, успех днес на ФМ,  да се похвалиш после
Цвети, честито за ритничетатат
Маци, успех с гастроентеролога, не се коси, според мен всички деца минават през такива периоди Hug

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 109
  • София
Wickedly, това е мноооого добра идея  Mr. Green Ако беше маааалко по-голям за да може да ме разбере, може би с обяснения щеше да стане, ама той горкия още неговорещ на 2г, просто фантазията ми за обяснения не знам какв атрябва да е и какви тактики трябва да прилагам.  Rolling Eyes
Еспа, наистина все си мисля да е период, но това продължава прекалено дълго. Вече близо 5 месеца е в това състояние. Не знам дали е редно да го чакам да се оправи от само себе си (ако се оправи въобще) или да предприема мерки. Ако седна да чакам, това ще е убийствено, а и не се знае колко време ще продължи така. Ще го заведа със сигурност, защото усещам, че детето има сериозен проблем с храненето.  Cry Ще видя днес какв още каже и педи. Аз й казах за проблемът преди 1 месец, обаче хич не прие насериозно нещата. Щяло да мине и т.н.  #Cussing out
Аз пък да ви кажа, изобщо не търпя на болка. Като раждах първия път, апаратът, който отчиташе контракциите все показваше, че не са кой знае какво и акушерката също казваше, че не би трябвало да ме боли толкова, пък аз примирах вече.  #Crazy

# 110
Във Вита болничния за един месец е 40лв., ако още някой се интересува. На вас защо ви правят второ БХС? На мен ми казаха, че няма нужда, тъй като резултатите от първия са много добри и ми направиха само втората ФМ?

# 111
Здравейте мами,

Току що си взех резултатите от кръвни изследвания и влагалищен секрет, и неприятна изненада - в секрета се изолира бета хемолитичен стрептокок от група Б, а за да е по-пълна картината в стерилната урина - клебсиела.

Тези изследвания ме притесняват много, тъй като досега съм нямала такива неща. Дали някоя от Вас се е сблъсквала с това?

# 112
  • ул. "Мечтание"
Привет!  Hug

Едно музикално поздравче от мен!  Heart Eyes

Днес много настроение ми дава тази песен. Въртя си я откакто съм станала.  Crazy

Цветелина, ако все още не си добавена прати ми на лични мейла, с който влизаш във ФБ за да те добавя.  Peace

Адито  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Матси, надявам се да намерите добро решение на проблема.

Wickedly, при теб е било интересно!  Hug

Muce, стрептококите не са необичайни. Мисля, че се правеше антибиотичен курс. Другото нищо не ми говори.  Rolling Eyes Дано всичко да е наред!  Praynig

# 113
маци, според мен като отидеш до гастроентеролог най-малкото ти ще се успокоиш, че си направила и това за детенцето. не знам доколко ще помогне, защото това със стискането обикновено е на психологическа основа, но със сигурност ще даде някакви хранителни съвети де.
и аз с дара минах през един запечен период и знам колко е притеснително. все се шашках и броях дните, вървях след нея с едни плодове. не че помагаха де. голям стрес. но после отмина. не че сега е перфектно, но все пак.
а от обясненията не се отказвай. това, че не говори не значи, че не разбира!

Wickedly,  и аз гледах гала. много са ми интересни тези процедури.

муце, не знам какво е това чудо. дано мине бързо!

# 114
Момичета, сега се връщам от фетална при доц. Томова. Всичка е ок, но ми каза, че чревните гънки са леко хиперхогенни. Но, каза че това не било нищо притеснително - нали се развиват в моммента. Силно се надявам да е така. Потвърди розовите гащи  stork-girl Simple Smile))

Спокоен ден на всички, и нека неразположенията и притесненията да ги оставим зад гърба си. Praynig

# 115
Здравейте отново,

Току що се прибирам от доктор и ще пия антибиотик Седакс (понеже и двете бактерии са податливи на този антибиотик). Моята лекарка каза да не се притеснявам от антибиотика, тъй като се прилагал и при бебета. Надявам се да се отърва по-бързо от тези гадости.

Лек и усмихнат ден на всички.

# 116
Nata_31, колко време отделя доц.Томова за ФМ, доволна ли си аз имам час за 15 май. Чудя се трябва ли предварително да се обадя да си потвърдя часа или няма нужда. Освен това да те попитам каква е цената на ФМ?

И честити розови гащи Simple Smile!!!

# 117
Здравейте момичета,

Muce и аз имах стрептококи от същата група. Да ти кажа мен много ме беше страх да пия антибиотик. И вместо това пробвах с хомеопатия. А лекарката ми даде да направя и един курс вагинални таблетки и днес си взех микробиологията и беше чиста. Успяла съм да ги изтрепя, не знам дали от хомеопатията или от вагиналните, но много се зарадвах. Да ти кажа аз много четох за стрептококите и навсякъде мненията бяха, че са силно устойчиви на антибиотици.

Днес ходих на контролен преглед.....чаках два часа пред кабинета. Имаше огромно забавяне с часовете и много се изнервих. Предния път при ФМ каза, че е момче, сега каза, че е момиче. /аз се пошегувах с нея да не станат две/ Та.....най- вероятно ще сме с розови гащички Simple Smile На 12-ти съм на ФМ  и тогава ще видим какво ще се окаже в крайна сметка Simple Smile

# 118
Здравейте момичета,

Muce и аз имах стрептококи от същата група. Да ти кажа мен много ме беше страх да пия антибиотик. И вместо това пробвах с хомеопатия. А лекарката ми даде да направя и един курс вагинални таблетки и днес си взех микробиологията и беше чиста. Успяла съм да ги изтрепя, не знам дали от хомеопатията или от вагиналните, но много се зарадвах. Да ти кажа аз много четох за стрептококите и навсякъде мненията бяха, че са силно устойчиви на антибиотици.

Agness,

Благодаря за информацията. На мен също ми предписаха свещички с чаено дърво, но без антибиотик няма да ми се размине, заради двете бактерии  #Cussing out.

Радвам се, че ти си се справила без антибиотик. Дано повече не те навестяват Simple Smile

# 119
Agness,

Бих искала да те попитам какво си вземала за тези стрептококи?

Общи условия

Активация на акаунт