ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 237 749
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 120
Избягвам да ходя на заведенията на плажа,предпочитам тези в морската градина,но преди няколко вечери бях в Мидената къща и кухнята въобще не ми хареса.
Заставам плътно зад това мнение - на плажа, като че ли, правят храната на конвейр и никак не се стараят, нито откъм кухня, нито откъм обслужване.

# 121
Ами то като видиш колко народ има по заведенията и като се замисля колко ли са им "големи" кухните - не се учудвам на качеството.
Последно с приятеля ми седнахме на Ред Хот. Почакахме си за маса, ама ние си бяхме виновни - събота вечер, а ние без резервация. Simple Smile Хостесата и сервитьорите бяха много учитиви. Останахме доволни. За храната не мога да кажа кой знае какво, защото заложих на салата. Simple Smile
Имат талантливи изпълнители на живо. Евъргрийни - чужди и Бг.

# 122
Направихме сефтето на Морската Тераса Sea Terrace и го препоръчвам. Но си направете резервация. Ако не обичате да ви духа вятъра - седнете на по-закритите маси.
Пианото е ОК - свири само. Тоалетните са на ниво, почистват дори и батериите на мивките.

Храната е вкусна, сервираха я в нормално време.

Едно нещо, което трябва да имате в предвид. Поради самия статут и вид на помещението - е възможно пушенето.

# 123
  • Варна
Храната е доста посредствена, но да кажем, че става.

# 124
Храната е доста посредствена, но да кажем, че става.

Какво означава посредствена храна според теб?

За това по-рано тук писах, че бял и черен списък на заведенията във Варна е пълна глупост, тъй като вкусовите предпочитания на различните хора са различни, както и представите им за хигиена и обслужване.

# 125
Здравейте! Някой има ли отзиви за ресторант/снек-бар Pico на Южния плаж, до басейн Приморски? Благодаря предварително!

# 126
Здравейте! Някой има ли отзиви за ресторант/снек-бар Pico на Южния плаж, до басейн Приморски? Благодаря предварително!

Бягай далеч от Pico. Сервитьор с неосъзната ориентация, порции с по-малък грамаж от обявените.
Става само да седнеш да пиеш и да обърнеш гръб на Света., но ако е за пиенето - иди на Cuba Bar. Пясъкът е общ.

# 127
  • Benelux / Varna
Здравейте момичета, мога ли да ви помоля за препоръка за някой хубав гурме ресторант?
Преди посещавахме Акант Руж, но доколкото разбрах е затворен.

# 128
  • Варна
За съжаление не останаха Sad По-прилична храна има в Марше, ДиВайн и Капитан Кук.

# 129
Аз все още търся мнения за Овеч Thinking

В Хепи до ХЕИ нещата бяха на ниво, очаквах да има по - малко хора, но пак нямаше никаква атмосфера заради бягащите деца.

# 130
Аз все още търся мнения за Овеч Thinking

В Хепи до ХЕИ нещата бяха на ниво, очаквах да има по - малко хора, но пак нямаше никаква атмосфера заради бягащите деца.

В Happy на Палах център горният етаж е запазена зона за хора с деца. Не можеш да ги удържиш колкото и да ти се иска. А предпочиташ детето ти да не се зомбира пред портативните DVD плеъри.
За по-изискана атмосфера не се ходи на това Хепи, ами или на Севастопол или направо на Captain Cook.

Ресторант Овеч в Провадия ли? Струва си да се отиде, по всяко време на денонощието, защото имат и нощен бар/клуб. Всичко е ново и много стилно направено. Уютно е, да не забравяме и панорамната гледка над Провадия, сигурно вечерта ще е много яко. Не съм хапвал там, но съм влизал!

# 131
Точно този в Провадия.
И това за втория етаж не го знаех, колкото пъти съм отивала мнозинство са били възрастните без деца. Ще сменим мястото Peace

# 132
  • Варна
За съжаление не останаха Sad По-прилична храна има в Марше, ДиВайн и Капитан Кук.

+ Вила Буров

# 133
  • София
Здравейте,

имаме желание да посетим "Стария чинар", но се чудим кое от двете заведения да изберем? Държим на градината. Видях, че едното заведение е на мястото на Happy. Не е ли много шумно или е ОК? Прочетох добри отзиви и в темата.
Предполагам, че ще е добре да си направим резервация.

# 134
Здравейте,

имаме желание да посетим "Стария чинар", но се чудим кое от двете заведения да изберем? Държим на градината. Видях, че едното заведение е на мястото на Happy. Не е ли много шумно или е ОК? Прочетох добри отзиви и в темата.
Предполагам, че ще е добре да си направим резервация.

Мисля, че и двете нямат градина, открити тераси по е възможно. Пробвайте БМ Градината в Морската, там поне има много място навън!

Общи условия

Активация на акаунт