ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 243 515
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,искам до питам има ли тема за заведения около Варна,като например Вълшебен извор-Девня,Барите или Калимански хан-с.Калиманци

# 151
Наскоро бях за 1 път в Бялата къща. Без забележки.

# 152
Аз от средата на лятото съм фен на едно малко заведение,близо до гарата,собственост на някакъв италианец.

Има 4-5 маси вътре,на пръв поглед е съвсем невзрачно и не бих влязла,ако изрично не ми го бяха препоръчали.

Много вкусна храна.
Била съм там вече 6-7 пъти и нямам забележки.

# 153
Аз от средата на лятото съм фен на едно малко заведение,близо до гарата,собственост на някакъв италианец.

Има 4-5 маси вътре,на пръв поглед е съвсем невзрачно и не бих влязла,ако изрично не ми го бяха препоръчали.

Много вкусна храна.
Била съм там вече 6-7 пъти и нямам забележки.

Къде е това, има ли в близост цветарски магазин?

# 154
# 155
Някой да знае има ли вече оферти за НГ някъде?

# 156
  • В центъра на моретата
Здравейте, търся отзиви за бистро " За приятели", намиращо се на ул. "Македония". Интересуват ме евентуално цени идобре ли готвят?

# 157
Здравейте, търся отзиви за бистро " За приятели", намиращо се на ул. "Македония". Интересуват ме евентуално цени идобре ли готвят?

Сядала съм веднъж, не ми хареса.

# 158
Някой да знае има ли вече оферти за НГ някъде?

Вчера видях билборд с оферта за НГ в Интернационала с гост-изпълнители на 30.12 Тони Димитрова,а на 31.12 Графа и Анелия.

# 159
Наскоро бях за 1 път в Бялата къща. Без забележки.
Там е страхотно лятото и децата има къде да тичат,ходим редовно,има и малка рекичка вътре.Като рибен ресторант посещаваме БМ Залива - на морска гара.А за пици поръчваме от Кантоната в Мол Варна,там ги правят на пещ и пред теб и виждаш какво слагат и са страхотни на вкус,но не е стандартна ,а някаква италианска домашна или нещо такова.А заведение около Варна малките най-много се забавляват на Калимански хан,защото пускат кокошчици да се разхождат между масите,което за хората без села е много атрактивно Grinning

# 160
Имате ли отзиви за гръцкия ресторант в близост до община Приморски?

# 161
  • Варна
Аз лично съм очарована от новия Мартини бар. Да една идея по-скъпо е, но пък обслужването е на ниво и всичко е невероятно вкусно:) Харесвам още Гранд Италия.

Какви са Вашите впечатления Simple Smile

# 162
Здравейте, искам да ви питам имате ли впечатления от ресторанта в Хотел Черно Море? Набелязала съм ги като място за прекарване на Нова година, но не знам нищо затам. Били ли сте там на Нова година и каква атмосфера се създава тогава?

# 163
За Ларго ли става въпрос? По-горе писах , че съм без забележки, храната посочвам като най-вкусната от заведенията в града, атмосферата и обслужването са на ниво, сигурна съм че и за Нова година ще се постараят! Там сме!

# 164
Не Ларго, за ресторант Панорама става въпрос, на последния етаж на хотел Черно море.

Общи условия

Активация на акаунт