ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 243 682
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 180
Можете ли да ми предложите стилен хубав ресторант в центъра на Варна с добра кухня който да е подходящ за повод 60 годишнина?

# 181
  • Варна
Аз искам да попитам къде правят хубава лазаня във Варна?  newsm78 Преди ходих специално на Тоскана, но за съжаление този ресторант отдавна вече не съществува... Преди дни установих, че на Ла Пастария я правят за обедно меню и до вечерта не остава. А за момента не правят.

# 182
  • Варна
Можете ли да ми предложите стилен хубав ресторант в центъра на Варна с добра кухня който да е подходящ за повод 60 годишнина?
Ресторант БМ City до ФК

# 183
Аз искам да попитам къде правят хубава лазаня във Варна?  newsm78 Преди ходих специално на Тоскана, но за съжаление този ресторант отдавна вече не съществува... Преди дни установих, че на Ла Пастария я правят за обедно меню и до вечерта не остава. А за момента не правят.
Преди време мисля съм яла в ла каса, пробвай там, винаги ми е бил любим италиански ресторант във варна

# 184
Благодаря Tootsie ще го разгледам Simple Smile

# 185

Много ми допадна лазанята на Massa Kitchen, дано не прозвучи като реклама, но е мнооого вкусна и сочна..почти съм сигурна, че няма да съжалявате ако я опитате !!! Докато за лазанята на Годзила например нищо хубаво не мога да кажа... а пък ако искате хубава и вкусна лазаня не е трудно да си направите сама - тъкмо ще можете да и се насладите повече от 1 път Wink

# 186
  • Варна

Много ми допадна лазанята на Massa Kitchen, дано не прозвучи като реклама, но е мнооого вкусна и сочна..почти съм сигурна, че няма да съжалявате ако я опитате !!! Докато за лазанята на Годзила например нищо хубаво не мога да кажа... а пък ако искате хубава и вкусна лазаня не е трудно да си направите сама - тъкмо ще можете да и се насладите повече от 1 път Wink

Има неща които в къщи не правя - това са пица, лазаня и пържени картофи Simple Smile
Благодаря за предложенията!

# 187
Препоръчайте ми ресторант за почерпка на гостите за кръщене/около 20-25 човека/ по възможност да има и детски кът, в края на месец май ще е събитието.

# 188
Ел класико на Червения. Сега му правят ремонт, но на 1.05 трябва да отвори. Предполагам може да поразпитате за Вашето събитие.

# 189
Благодаря, ще звънна да попитам за повече инфо!

# 190
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте ми ресторант за почерпка на гостите за кръщене/около 20-25 човека/ по възможност да има и детски кът, в края на месец май ще е събитието.
Много зависи на каква възраст са децата.Вътрешния детски кът е имитация на кът,според мен.Отвън площадката,поне за мен не е сигурна,тип разграден двор,то си зависи много от децата.Амичи Възраждане е страхотно,имат детски кът и за малки и за по-големички.Лятната им тераса е страхотна,а кухнята е превъзходна.

# 191
Децата са на възраст от 1 до 11 години. Ще разгледам и този ресторант, благодаря за предложението

# 192
  • Варна
Да се включа и аз с няколко мнения:

Често посещаваме La Bocca - ресторантът, който Крамер отвориха преди време срещу МУ. Харесват ни и кухнята, и обслужването. А и за десерт винаги можеш да си избереш от витрината на сладкарницата  Grinning Отскоро в залата на сладкарницата имат и детски кът.

Мартини бар - обстановката е много готина, имат интересно меню. Но имам само една забележка... защо по ягодите тези столове са толкова неудобни  Crossing Arms

Видях, че някой е писал за БМ Залива - честно казано за мен БМ-ите (визирам и Градината) в последно време поразвалиха кухнята. А и специално за БМ Залива нещото, което не ми харесва, е външната им тоалетна, която през зимата е адски студена, да не говорим, че не се поддържа много.

Бонджорно - на кръговото на гарата. Някой го беше споменал. Хваля го и аз. Мъничко, уютничко, вкусничко!

Питанка имаше и за гръцкия ресторант Лададика над кметство Приморски - там ходим по обед. Имат меню. Като цяло е вкусно и сме доволни.

# 193
  • Варна
Аз сега съм на тема здравословно хранене. Споделете кои са Вашите местенца с вкусотии и натурални съставки. Аз вече имам два фаворита - и двете са в центъра близо до работа / едното е Mapache, а другото Пекарна №1 / очарована съм от вкусотиите и качеството. Кои са Вашите местенца за похапване на здравословни неща Simple Smile

# 194
  • Варна
Някой знае ли цените на кувертите в Massa Kitchen по време на гостуването на певци (Любо Киров, Васил Найденов)?

Общи условия

Активация на акаунт