Пазаруване от Aliexpress.com 26

• 42 864
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Казанлък
Моля за помощ. Имам две поръчки,които пише че са завършени а още не са дошли. Какво означава това. Благодаря предварително

Е,няма как да гадаем...дай повече информация. Били ли са изпратени изобщо? Имат ли проследяващ номер? Погледни информация и в самата поръчка

# 166
Абе и на мен ми се видя подозрително евтино!

# 167
Моля за помощ. Имам две поръчки,които пише че са завършени а още не са дошли. Какво означава това. Благодаря предварително

Е,няма как да гадаем...дай повече информация. Били ли са изпратени изобщо? Имат ли проследяващ номер? Погледни информация и в самата поръчка

Ами първо ми я бяха замразили,след това я промениха на завършена. има номер,но не мога да го проследя  RC995577741CN. а другата поръчка я платих снощи и незнам защо е завършена тя няма код.

# 168
  • Балчик
Някой виждал ли е такава чанта в сайта, да сравня цените.

# 169
Търся си определен филтър за прахосмукачка....но сякаш не го намирам в сайта. Препоръчайте ми и другаде къде мога да потърся.

# 170
  • у нас
моля за текста да ми опишат по-ниска цена на кашончето да избегна таксите Praynig

# 171
моля за текста да ми опишат по-ниска цена на кашончето да избегна таксите Praynig
My friend, would you put in documents lower price, so I to be able to avoid paying VSAT here? The price at the documents have to be less than $20.

# 172
  • Балчик
Търся си определен филтър за прахосмукачка....но сякаш не го намирам в сайта. Препоръчайте ми и другаде къде мога да потърся.

За кой модел?

# 173
  • Sofia
Ами първо ми я бяха замразили,след това я промениха на завършена. има номер,но не мога да го проследя  RC995577741CN. а другата поръчка я платих снощи и незнам защо е завършена тя няма код.

За първата - възможно е да са установили некоректен продавач, тогава замразяват и след това връщат парите. Погледни в поръчката на финансовата информация (има такава страничка) пише ли нещо за връщане на парите.
За втората - дай линк от поръчката да видим какво си поръчала.

# 174
Според вас да пусна ли това екипче
http://www.aliexpress.com/item/Retail-2014-new-girls-brand-cloth … t/1808922340.html
Поръчала съм цял лот от това екипче ,ако има желаещи да ми пишат за малките размери
http://www.aliexpress.com/snapshot/6058652413.html

# 175
  • София
Някой поръчвал ли е това: http://www.aliexpress.com/item/Sale-Aones-Girls-rimmed-flower-pr … r/1715735707.html
 Според вас дали размер 2Т ще стане на дете 80/85 см високо?

# 176
Здравейте, и аз имам един такъв въпрос,
поръчах си един телефон (продавача без рейтинг) преди да намеря вашите теми. Той доста дълго не го изпращаше и си викам ще се отмени поръчката. Онзи ден видях, че е изпратен и че съм получила съобщение от продавача ето това "Now the product out of stock you please cancel the order. Thank you"
Когато е изпратено не мога да я отменя нали? Какво трябва да направя и колко време имам за реакция?

Предварително ви благодаря за помоща Simple Smile

има си и номер за проследяване, но нищо не излиза.      RB925712205CN

ето и поръчката
Order Number:
    61798879914117

Status:
    The seller has shipped your order

Reminder:
    In 20days 7hours 48minutes 4seconds Purchase Protection will end. [Purchase Protection is a specified time from which you can open a dispute case to protect your purchase.

# 177
  • Italia
asonsy, пускай диспут за неполучена стока/грешен тракинг номер. Ако не действаш в следващите 20 дни (според брояча) парите ще отидат при търговеца

# 178
  • Ямбол
Росица Барганска върнати са ти парите за тях обратно явно.
preciдай модела и ние да търсим, виж в ebay, купи нова прахосмукачка без филтър (ха-ха)
Щастлива женадааз, преди 2 дни дадох мнение за него,чудно е,много меко.

# 179
Здравейте, имам пуснати 2 поръчки.

Първата е от 16.04 и плащането беше проверено за минути,след 1 ден видях ,че поръчката пътува а аз номер за проследяване не съм получавала. Забелязах ,че под самата поръчка има едно номерче

International Shipping Company   Tracking Number   Remarks   Details
Sweden Post                                  RE932592635SE     

При проверка на този номер, нищо не се открива а статуса на поръчката свети зелено и "чака" приемане,имам бутон за да потвърдя получената стока.
Ще съм благодарна за малко помощ.

Общи условия

Активация на акаунт