Нов автомобил на лизинг. Кой да избера?

• 18 465
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Дори да е за по-ниския клас пак Ауди, Мерцедес и БМВ са много по-скъпи, а не са чак толкова по-качествени. Пак е въпрос на имидж, а не на практичност. БМВ наистина вози по-твърдо, защото имат претенции за спортна кола, а спортна кола с меко окачване не може да има.

# 31
 Черна станция, аз съм написала, че добър еквивалент на високия клас немски автомобили са японските. Дали са оправдано скъпи или не, е въпрос на лична преценка и избор...
За съжаление, на всички коли електрониката вече се прави  в Китай, което дава възможност за бъгове.
Да сравняваш пасат и Мерцедес...пасата дава повече проблеми не само с двигателя, но и автоматичните скорости/ толкова предпочитани от жените, както и от мен Wink/
Семейството караме японски автомобили/ аз хонда, ММ субаро/. Според ММ, единствения заслужаващ си японски явтомобил е субаро, защото само той се прави в Япония. Иска да ми сменя хондичката със субаро, но аз не им харесвам визията Mr. Green
 ММ си има и едно бмв, но то е за удоволствие, не престиж.

# 32
  • София
Suzuki swift автоматик Peace Peace Peace
Първоначално се плащат 2000 лв.,после  по 440 лв. на месец.

А Киа също.........имаме и сме много доволни Peace

# 33

Някой има ли мнение за българските Voleex?

Карах джипа им, няма такова дърво просто. Мен ако питаш забрави за тях.

# 34
  • out of space
Нашата е тази: http://www.mitsubishicars.com/lancer-sportback

Струваше 27, с лизинг към ДСК по 450 лв. месечно, почти е изплатена.
Върховна кола, нямаме забележка.

# 35
  • тук-там
Засега набелязах Сузуки - SR - мноооого ми хареса - пуснах им запитване за него и за Суифта.
Пежо 307, рено Клио - сега съм с по-старата версия- Mr. Green, и ....след празниците ще пообиколя салоните за върнати от лизинг.
Ситроен 3 ми хареса, но...е мъничък. Айго и от този клас също.
Ауриса ми идва скъп, но Яриса ще го имам впредвид. Peace

Благодаря много, помагате ми определено.

А за мъжкото мнение... Моят мъж няма претенции. Ще я карам предимно аз, той - ако се наложи на по-дълъг път. Ще огранича избора до 3-4 модеба и тогава ще си каже тежката дума относно технически характеристики и общи аткива за производителя...

Предварително няма какво да го питам, защото Голф или Опел няма да си купя колкото и здрави, надеждни и т.н да са.

Всичките ми -3-до сега коли са ме "усмихвали" като ги видя, и тази ще е такава. Peace

# 36
  • Варна
А какво ще кажеш за Хюндай, аз си взех преди 4ри години и след като обиколих абсолютно всички марки и автосалони се спрях на Хюндай i20, по- голяма от Яриса, по- евтина от Фиестата. И изглежда много добре. Когато аз я купувах почти не се срещаха такива коли по улиците, а сега е пълно. Явно не съм направила грешен изборhttp://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/hyundai_12 … va_motor_show.jpg
 Моята е с 4ри врати

# 37
  • тук-там
Да, и Хюндая разгледах. Предишната ми беше Хюндай купе и оттогава са ми слабост.
Признавам, обаче, че нищо не знам като характеристики. Ще трябва да ги погледна и на "живо" отвътре.

# 38
След като почти една година разглеждах, сравнявах и избирах накрая се спряхме на Хюндай i20 за съпругата ми. Минахме през всякакви модели и френски и немски и японски, но като цена, качество и пространство, като че ли Хюндая печели. Ако имаш интерес най-добре посети шоурума им на място, ще се изненадаш от офертите, които предлагат- нищо общо с цените им в сайта, много добри оферти. Взехме първото ниво, но с много допълнителни екстри като подаръци(нужни и ненужни Simple Smile).

# 39
нищо общо с цените им в сайта, много добри оферти. Взехме първото ниво, но с много допълнителни екстри като подаръци(нужни и ненужни Simple Smile).

И каква беше цената в крайна сметка? В сайта базовия модел е от 23000лв.

# 40
19 500 + металик и аларма като подарък. Допълнително ни дадоха още неща. И за финал, дори след като се разбра, че ще я вземем и нямаше нужда от повече подаръци, дилъра се извини за неудобството, че не сме от София и трябва да идваме поне още два пъти. Извинението му беше пълен резервоар и винетка, не че е кой знае колко като пари, но все пак остава добро впечатление.

# 41
И дилъри на други марки правят такива отстъпки от по 2-3 хил.лв. Аз си помислих, че е нещо кой знае какво.

# 42
  • Варна
Е хайде и аз да ги похваля още веднъж от Хюндай  Laughing Базовия модел (металик+климатик+CD player) беше ок 20 000лв, освен това защото беше първата такава кола в града ми подариха парктроник. И не само това, понеже бях доста заета и все не намирах време да я закарам да ми сложат парктроника момчетата дойдоха да я вземат от работата ми сутринта, оставиха ми една тяхна и на другия ден дойдоха да ми я върнат.   smile3501 Един ден пък не можах да запаля и им звъннах, че имам проблем. Ами дойдоха след 30мин, оказа се че ми е паднал акумулатора, защото съм оставила лампата в купето включена. Предполагайки, че това може да е проблема, носеха друг акумулатор с тях, взеха моя да го заредят и след това ми го докараха на работа. Това се казва обслужване.   bouquet

# 43
  • по морето
Дилъра във Варна е сериозен  Peace

# 44
  • Варна
Дилъра във Варна е сериозен  Peace

Аз по това време живеех в Бургас, но явно това политика на фирмата

Общи условия

Активация на акаунт