Да помогнем в издирването на Валентина от Бургас

• 2 295
  • 11
  •   1
Отговори
Много се изписа по медиите,че се е самоубила,че се е прибрала и я укриват.Какво е вашето мнение.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 21:13 от valq353

# 1
# 2
  • 2860 км северно от Екватора
Моето мнение е, че щом близките не желаят да се чопли по медиите, така и трябва да бъде.Да почива в мир момичето.

# 3
Моето мнение е, че щом близките не желаят да се чопли по медиите, така и трябва да бъде.Да почива в мир момичето.
Никъде не прочетох в статията, че е мъртва . newsm78
До момента не е открита или съм пропуснала нещо.. Confused

# 4
  • Бургас
Много се надявах да има положителна развръзка и да се открие момичето.Също не мога да предполагам какво се е случило.

# 5
Още една тема, в която ще се правим на Хорейшо ли?  newsm78

# 6
  • 2860 км северно от Екватора
Останах с впечатлението, че се е самоубила, и търсят тялото. Rolling EyesИ грам любопитство не изпитвам, как, защо...

# 7
Хората не искат до коментират случая, но пак ще се намерят хора които ще създадат тема и ще ровичкат в раните на семейството. Това ровичкане в чуждите болки и проблеми е много грозно. Има кой да се занимава със случая.

# 8
права си маркрит никой не е казал,че  момичето е мъртво,че и да почива в мир.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 21:19 от valq353

# 9
# 10
Аз последно четох, че е самоубийство и че прекратяват разследването. Също така според специалисти тялото ще изплува при температура на водата от поне 20 градуса.

Само аз ли с ужас си представям труп на плажа в края на лятото?

# 11
Според полицията случаят отдавна  беше изяснен.

Общи условия

Активация на акаунт