Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 266
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Някой да има информация за Фидан Методиев , случайно попаднах на него. Има офис в София на бул. Христо Ботев и работи в някакво предаване Феномени, ама не знам по коя телевизия #Crazy newsm78 Имам и номера му 0876888300

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 17:30 от V_Ivanova

# 151
  • София
И аз да не остана по назад, минах през Бойка. Според нея ще си взема изпита от 1я път - като гледам как кормувам не знам кой ще ме пусне на изпита.  Mr. Green На 8-ми май ще ви кажа дали е познала. Според нея нямам магии  Simple Smile

# 152
И аз да се включа с няколко нови запитвания...

Имате ли отзиви за Нели Мицева- нумероложка от Пловдив. Днес говорих с нея за общо инфо. Иска 25лв. за консултация по Скайп и още 25лв., ако се пита за други хора, фирма и т.н. Това не е много на фона на цените на другите нумероложки. Спомена ми, че прави и астрологични проверки, наред с нумерологичните и разглежда комбинирано нещата.

Интересното е, че иска парите по пощата и след това връщала обратна разписка с касова бележка, защото при нея всичко било легално- вероятно и за това цените ѝ са една идея по-ниски.

Ще се радвам, ако някой сподели впечатления.

Другото ми питане и на мен е за Елена Лалова, някой има ли актуален телефон и информация дали приема лично, както и впечатления.

Благодаря предварително!

# 153
Някой има ли отговор от мис Бонева?Аз ли съм"богоизбраната",която получи още един имейл newsm78

И аз още чакам.Този имейл , който получи отговор на въпроса ти ли е?

аз получих отговор

# 154
  • София
Някой има ли отговор от мис Бонева?Аз ли съм"богоизбраната",която получи още един имейл newsm78

И аз още чакам.Този имейл , който получи отговор на въпроса ти ли е?

аз получих отговор

Сподели де , момиче.кога и писа , след колко време ти върна отговор и доволна ли си.

# 155
Здравейте, скоро не съм писала.
 Simple Smile Бях при Цеца и като цяло съм доволна - позна неща от настоящето и миналото. За бъдещето ще пиша допълнително. Трябва да минат към 3 месеца някъде и ще пиша. Бях и при Лидия преди 4 месеца - в общи линии съм доволна - но не успя да фиксира времето на събитието което трябваше да се случи - тук не беше точна. Но това с времето е много трудно да се определи. Благодаря на Мелиса, че споделя.  Simple Smile

# 156
  • Sofia
Момичета,
А дали Бойка е предсказала на някой нещо,което не е много хубаво или нещо, което не искате да чуете? Питам ...  че ако се навия да ходя, да не е от типа гледачки,които казват само хубавото. Вярно, без твърда такса е, но пък и така познатото от форума "усмихната и позитивна" не ми върши работа. И още - може ли да установи дали има/няма магия и как го прави? Предлага ли начини за разваляне, като муски, адреси на ходжи, баяна вода, отключване на църкви и т.н. каквото се сетите....или само констатира наличието или липсата на такова зло? Перник е близо, но да знам какво да очаквам. Ако искат посетилите я да споделят където им е удобно, ще съм им признателна.

# 157
  • София
Момичета,
А дали Бойка е предсказала на някой нещо,което не е много хубаво или нещо, което не искате да чуете? Питам ...  че ако се навия да ходя, да не е от типа гледачки,които казват само хубавото. Вярно, без твърда такса е, но пък и така познатото от форума "усмихната и позитивна" не ми върши работа. И още - може ли да установи дали има/няма магия и как го прави? Предлага ли начини за разваляне, като муски, адреси на ходжи, баяна вода, отключване на църкви и т.н. каквото се сетите....или само констатира наличието или липсата на такова зло? Перник е близо, но да знам какво да очаквам. Ако искат посетилите я да споделят където им е удобно, ще съм им признателна.
На мен ми предсказа само хубави неща и каза , че нямам магия без аз да я питам.

# 158
  • София
И на мен Бойка ми каза само хубави неща. Както писах по-нагоре ми каза, че нямам магия. Как го констатира или да прави неща за изчистването на такива неща - не съм питала.

# 159
  • Пловдив
Писах на мис Бонева да видя дали ще ми отговори  newsm78
Един въпрос само питах и се моля да ми отговори с Да  Praynig
Ако ми пише ще споделя .

# 160
Имам записан час днес за 12 при Марина от Графа.
От петък се опитвам да се свържа, за да потвърдя, но никой не ми вдига телефона.
Само този ли е телефона, който е в анкетата?

# 161
  • Hell
Уфф, що така не ми отговаря тази жена?  newsm78  Писах 2 пъти и нищо...  Rolling Eyes

# 162
Бойка гледа на чашата като на половина пълна, а не наполовина празна. Има си начини да те предупреди за нещо. И да, на мен ми е казвала реално как стоят нещата, прибавяйки винаги, че ще се случи нещо друго и от него ще съм добре.

Не се занимава с магии и разваляне и прочие грозотии, от които ми се повдига. Това ми е много важен показател на мен дали да ходя при някой.

След оная скумрия Латина, която ми наговори ужасни, макар и неособено логични за живота ми неща, Бойка ми беше глътката свеж въздух. И взеха, че нейните неща се сбъднаха, а не гадориите на Латина, от чиято бърлога излязох разпадаща се и бясна и просто трябваше да отида където и да било за противоотрова.

# 163
Здравейте,

И аз да споделя впечатления от Бойка. Не знам, но някак си съм малко резервирана. По-скоро общи неща: влизаш в 3 дома, на 2 пътя ( живея в един, нямам други); трима души сте у дома, като единия не е постоянен ( живея единствено с майка ми от 30 години); чака те един къс и един дълъг път ( кой не го чака); изнервена си, заради фигурата на мъж, притесняваш се да не ти изневерява ( в момента съм сама, разделена съм с мъжа ми и нямаме нищо общо); чакат те само хубави неща, нямаш магия.

Това беше от нея:)

# 164
Да споделя и аз първоначалния си отзив от Бойка, при която бях днес.

От известно време имам интерес да я посетя, след зачестилите писания за нея тук, но днес го съчетах заедно с друга работа за вършене, която имах в Перник.

Бойка е наистина позитивна и някакси предразполагаща. Няма натоварващите претенции, на много от колежките си. Е, докато си пиех кафето ми разказа колко доволни хора имало от нея, но пак не беше по дразнещ начин. Усетих я като честна (може и да бъркам). Предупреди ме, че казва каквото вижда и не иска да я насочвам предварително.

Наистина както ми беше споделила една съфорумка Бойка не е от тези, които разтягат локуми. Не се прави на психолог- анализатор на характери и отношения, обобщава всичко по-опростено в две-три думи, само остава да е права. Simple Smile

Погледна чашата и каза нещо, което важни за всеки. След това ми изреди няколко букви на хора около мен- не се впечатлих. След това обаче попита ''Кой е...?'' и ''Коя е...?'' и каза с учудваща точност имена, които не са Георги и Мария. Обясни какво вижда свързано с тях и каква е връзката на двете имена с мен. Тук беше наистина в десятката!

След това последва изброяване на букви- тази ти е приятелка, тази ти е роднина, с тази работите заедно. Да, всичко беше вярно...но нямаше друга информация за буквите и хората, които ги притежават.

След всички тези букви се ориентира почти добре в сегашната ми ситуация. Каза, че всичко ще се разреши успешно за мен на няколко етапа. Фиксира и срокове. Даде и още една прогноза без срок- принципна.

Накрая каза, че ме вижда сама вкъщи, къде бил мъжът ми (сега е в чужбина).

Всичко заедно с кафето, уводни и финални думи продължи около 20мин.

В общи линии е това. Имаше много точни попадения, имаше и прогнози занапред, които не са много и донякъде звучат логично.

Предупреди ме да отида след време, за да кажа, че е била права. Simple Smile

Тъй като и на мен предрече хубави събития, макар че подчерта негативите покрай тях, се замислям, както пише една съфорумка в по-горните постове- дали и Бойка, подобно на леля Искра и Ники Узунов не е от онези, които казват хубаво на всички....?!

Ще поживеем и ще разберем! Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 14:33 от allforone

Общи условия

Активация на акаунт