Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Включвам се и аз да споделя,а не само да  ви чета.
Днес ходих при Цеца в Надежда-3.
На мен ли ми се стори, или жената е ромка? newsm78 Не че имам нещо против...просто не очаквах, а може и така да ми се е сторило.
Щъкаха постоянно някакви деца.

За гледането:не мога да преценя с точност доколко са й верни прогнозите.
Започна с това,че съм неомъжена...а аз съм семейна от 10 години Rolling Eyes
После се поправи,че имам проблеми в брака...ама дали, защото и аз помогнах малко  с някои разяснения, незнам.

На кафе е по-конкретна. Каза букви и зодии с точност, докато ми гледаше чашата.Срокове не спомена-близки,далечни,но ми позна възрастта, буквата и пола на детето ми...

На карти сякаш са й по-общи приказките.

Ще ми се да й вярвам,че ми каза основно хубави неща.. Grinning

Не сме се разговаряли за друго.Около 20-30 мин.протича "сеансът".

Изказвам благодарности на Мелиса 77,че споделя с нас и проправя пътя   bouquet

# 136
  • Sofia
Не видях в темите да се споменава един лечител-ясновидец Любо,от Шумен,Мадара.
Ходила съм при него 4 пъти.
Чували ли сте го?
При него е със записване поне за месец напред."Преглежда" и в София в определени периоди, много е популярен и сред политическия елит.
Млад е,около 35 годишен.

Само говори, иска понякога снимка-твоя или на близък. Почти не позволява да задаваш въпроси, само ако изрично позволи.
Малко е особен и дори страшен. Ляга на едно диванче, покрива си лицето с кърпа и започва да ти говори/пита. Чете и молитви, чисти енергии, разваля магии чрез молитва. Знам,че лекува.

Построил е църква в Мадара/Шуменско/ и събраните средства ги дарява там.
Прогнозите му са много разностранни при мен, не мога да кажа на 100 %,че ми е познал. Не ме е предупреждавал за конкретен проблем, а после го констатира, което не е особено полезно.
Но пък ми помогна с четене на молитви.

Свързва се с духове на починали близки, или по-скоро те се свързват с него.
Понякога гони пациентите си, вика по тях,абе-особен човек е, казва, че разбира кога някой вярва или не в способностите му.

Наблюденията ми от ходенето по такива врачки, екстрасенси, астролози са, че много важна е интерпретацията/тълкуването на информацията, която получаваме.

Те ни насипват в суров вид, хаотично, някаква информация, а ние си я нагаждаме, както ни харесва и ни се иска.  Whistling
На моя близка приятелка от няколко места й казваха, че ще прави кариера след навършване на 40 год. и ние си мислехме какво ли не, а момичето просто започна работа и вече 2 години няма някакъв напредък, който да определя като кариерно развитие  newsm78

Това е от мен  Hug

# 137
Чували ли сте го?
При него е със записване поне за месец напред."Преглежда" и в София в определени периоди, много е популярен и сред политическия елит.
Млад е,около 35 годишен.

Само говори, иска понякога снимка-твоя или на близък. Почти не позволява да задаваш въпроси, само ако изрично позволи.
Малко е особен и дори страшен. Ляга на едно диванче, покрива си лицето с кърпа и започва да ти говори/пита. Чете и молитви, чисти енергии, разваля магии чрез молитва. Знам,че лекува.

Прогнозите му са много разностранни при мен, не мога да кажа на 100 %,че ми е познал. Не ме е предупреждавал за конкретен проблем, а после го констатира, което не е особено полезно.

Понякога гони пациентите си, вика по тях,абе-особен човек е, казва, че разбира кога някой вярва или не в способностите му.

Наблюденията ми от ходенето по такива врачки, екстрасенси, астролози са, че много важна е интерпретацията/тълкуването на информацията, която получаваме.

Те ни насипват в суров вид, хаотично, някаква информация, а ние си я нагаждаме, както ни харесва и ни се иска.  Whistling
На моя близка приятелка от няколко места й казваха, че ще прави кариера след навършване на 40 год. и ние си мислехме какво ли не, а момичето просто започна работа и вече 2 години няма някакъв напредък, който да определя като кариерно развитие  newsm78

Това е от мен  Hug

Няколко пъти му звънях, но все в неподходящ момент. И реших, че това е знак да не ходя. В шуменския форум има доста писано за него.

http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=4360

# 138
Ами айде аз от името на всички и да не се повтаряме после една след друга да напиша с големи букви: МОЖЕ ЛИ КООРДИНАТИ НА ВЪПРОСНИЯ ЛЮБО?

Hug

# 139
  • Sofia
Може  Wink
Утре ще ви ги напиша, че да не звъня на една приятелка по нощите сега за актуален негов номер.Тя му е близка и се вижда често с него.
Сега ще попрочета за него какво са писали в Шуменската тема девойките.

# 140
Ок, благодаря, чакаме утре  Grinning

Някой да знае, ако предварително не се потвърди часа при Марина от Графа дали отпада.
Че имам спомени, че май днес трябваше да звънна да потвърдя, но звънях към 17 часа и никой не ми вдигна  Confused

# 141
Ами айде аз от името на всички и да не се повтаряме после една след друга да напиша с големи букви: МОЖЕ ЛИ КООРДИНАТИ НА ВЪПРОСНИЯ ЛЮБО?

Hug
Не го пазя, честна пионерска.

# 142
не  си губете времето и парите с ЛЮбчо от Шумен....а и се ядосва,ако му оставите 20лв.....за дрънкането си...не познава...

# 143
Някой има ли отговор от мис Бонева?Аз ли съм"богоизбраната",която получи още един имейл newsm78

# 144
  • Hell
Аз все още чакам...  Wink

# 145
  • София
Някой има ли отговор от мис Бонева?Аз ли съм"богоизбраната",която получи още един имейл newsm78

И аз още чакам.Този имейл , който получи отговор на въпроса ти ли е?

# 146

И аз още чакам.Този имейл , който получи отговор на въпроса ти ли е?
Изчисти си кутията.писах ти на лични:)

# 147
 Здравейте и аз се наредих на опашка при мис Бонева ето първия отговорна питането на какво гледа"Необходимата информация, за да ви направя прогноза е вашето име, снимка и дата и на раждане.

Същото важи и за други хора, ако ви интересуват.

Заплащането е 20 лева чрез пощенски запис, след като получите моя отговор, ако разбира се сте доволен и коректен да изпратите моето възнаграждение.

Намирам се в град Ловеч.Лична среща с мен за един час струва 50 лева.

На емайл не отговарям на повече от 3 въпроса.

С усмивка:Miss Boneva" чудя се дали да впускам в тоз сериал или да отида на друго Кино! Simple Smile

# 148
  • бургас
Чували ли сте го?
Млад е,около 35 годишен.

Това е от мен  Hug

аз ходих 2 пъти при него преди 4 години и преди 2 години,нищо не позна,по негови "предсказания" вече от 3 години трябва да съм щастливо омъжена в чужбина с 2 деца,хахах обаче щастливо съм в Бургас,сама без мъж и деца  Wink

# 149
  • бургас
не  си губете времето и парите с ЛЮбчо от Шумен....а и се ядосва,ако му оставите 20лв.....за дрънкането си...не познава...

подкрепям мнението,уж било колко оставиш,пак дига панаири и обижда хората ако му оставили 10 лв  Sick

Общи условия

Активация на акаунт