Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Бях писала за нея в предишни теми,и постоянно получавам съобщения на лични с молба за телефонния й номер....

# 121
момичета здравейте вчера една позната ми каза за Вени от овча купел 10лв взимала на карти гледала какви са ви впечатленията някой ходил ли е?

# 122
Здравейте,
Две ясновидки ми казаха, че имам направена магия.
Първата каза да сложа една вечер под леглото си три буркана с вода, щипка сол и едно яйце в тях и на сутринта да ги изхвърля в течаща вода, след което да отида на Киприянови молитви.
Втората ми каза да отида да ми леела куршум.
Моля за мнения от по-запознатите и за ефективен начин за разваляне.
Поздрави  Confused

Не разчитай на това.

# 123
Здравей момичета,
За да съм по-конкретна и да няма питания на лични:
При Бойка бяхме две жени.
Мен ме пита за две-три неща, но при мен нещата са доста зле. Другата жена май нищо не я попита.
След това обсъдихме още работи, смяхме се, поговорихме, изпушихме по цигара, две, може и три Smile )))))
Не е казвала 15 минути и хайде отивай си. Усмихната и положителна жена, която със сигурност не лъже и не те гледа в ръцете за пари.
Мисля че познаха, ако няма разни неща за смърт или други такива.
На мен ми даде срок два-три месеца, но аз не чакам, търся помощ. Ако срока е такъв и аз не стоя със скръстени неща, може би ще намеря човек, който да ми помогне.
Не съм се интересувала от характера на някоко, не ми е говорила много за миналото - само колкото да уточни. Не съм я питала за болести, защото не ме интересува, докато не са изчистени нещата. Каза ми само какво ще стане и някои основни моменти от бъдещето. Говори тя. После питаш ти Wink
Това е. Другото септември Wink
Успех от мен.

# 124
Така.
Минавам да споделя нещо.Винаги се питаме тук една друга сбъдват ли се прогнозите за в бъдеще време на врачките.
И понеже нещата са ми пресни от обикалянето напоследък, да споделя доакто не съм забравила.
НА Бойка и Цеца прогнозите са им еднакви принципно.
Преди две 10 дни и двете казаха.
След Великден до края на месеца очаквай известие от държавни лица, новините ще са добри.
Ще подписваш документи.
Мислех, че е свързано с делото.
Да, ама не.
Преди половин час ми се обадиха данъчните, заради делото ми бяха пуснали данъчна ревизия.
Съвсем я бях забравила.
Та обадиха се и казаха , че ревизията е приключила, да ходя да подпиша документите и да си видя глобите, които не били никак големи ...
Това е.
Казаха го и двете.
Случи се.
И сега какво?
Ще се случи ли и най - важното...само дето там никак не ми дадоха срок.
Забелязах, че Цеца е много добра в кратките срокове.
Поне при мен.
Разбирам, че с този пост им осигурявам запълнено работно време другата седмица, но такава съм си - споделям си

Hug

# 125
Отново привет ...
Въпроса ми е по-конкретно към Melissa77 ... тъй като вече виждам че е отчасти вътрешна Simple Smile ...
Тези жени Бойка и Мелиса само лично ли приемат ... много ми е далеч разстоянието от Хасково, а няма с кой да пътувам ...

# 126
Отново привет ...
Въпроса ми е по-конкретно към Melissa77 ... тъй като вече виждам че е отчасти вътрешна Simple Smile ...
Тези жени Бойка и Мелиса само лично ли приемат ... много ми е далеч разстоянието от Хасково, а няма с кой да пътувам ...
А Мелиса  не приема все още Wink_

# 127
Отново привет ...
А Мелиса  не приема все още Wink_
Време е! Насъбраният опит трябва да се използва.... Wink

# 128
хааха аз да ви кажа често сънувам неща където стават

# 129
Радвам се, че Мелиса споделя. Важно е да се знае кой е познал в прогнозите си. На карти и кафе прогнозите винаги са за близко бъдеще - няколко месеца напред най-много. Едва ли има някой ясновидец, който да вижда напред в бъдещето в годините. #Crazy
Аз казах мисля, че Цеца позна за моя колежка едно нещо, което на следващата седмица стана , а Бойка й е дала срок другия месец, който ще видим дали ще стане това, което е видяла  в чашата. Rolling Eyes

# 130
 добър ден!  сега намерих темата за врачките и ясновидци Simple Smile  четох някой неща по темата  , моля Ви да кажете ако знаете   за такива , които  предсказват по телефона без среща. знам за  предаването феномените  гледате ли го и какво   мислите за  тях ?

# 131
  • София
. На карти и кафе прогнозите винаги са за близко бъдеще - няколко месеца напред най-много. Едва ли има някой ясновидец, който да вижда напред в бъдещето в годините. #Crazy

На мен Бойка ми каза нещо , което ще се случи цитирам" не казвам сега , а може би след около две години" и то нещо за което идея си нямам , е ще видим , но явно виждат някои неща и за по-напред във времето.

# 132
  • София
А , сетих се , че Бойка и на мен ми каза , че ще подписвам някакви документи , даже два - смених си личната карта и приемам , че това е бил единия документ , ама втория  newsm78 освен после шофьорската книжка след като ми излезе л.к.

# 133
Така така ... Аз пак обаче не разбрах в крайна сметка тези жени само на лична среща ли работят или може и по телефон например или друг начин?

# 134
  • София
Така така ... Аз пак обаче не рзбрах в крайна сметка при тези жени само на място ли се ходи или може и по телефона или някакъв друг начин да речем?

Точно тези двете не гледат по телефон.За Цеца не съм сигурна дали не гледа на скайп  newsm78 можеш да я попиташ по телефона.Иначе имаше в темата други обсъждани които със сигурност гледат по скайп , но аз лично не съм ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт