Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 308
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
днес четох за Яким Михайлов от Русе,медиум-мнения???

# 106
Има ли някой,дами,който да е получил отговор от мис Бонева след онова раздразнено писмо,което беше публикувано?

# 107
Чух се днес с Миро - позна ги нещата към настоящето, бъдещето - неизвестно както винаги.
Уморих се вече.... Cry

# 108
  • София
днес четох за Яким Михайлов от Русе,медиум-мнения???

В тема1 има писано за него, ама нищо съществено.
После, на л.с. получих нещо за Яким. Не беше ОК.
Това съвсем не би Ви пречело, ако сте близо, да се консултирте, да изкажете мнение ; аз лично живея в сф, и до Русе ми е далече.   bouquet

# 109
  • София
Здравейте,
два дни търся инфо за Теодора Колева от Люлин..., но нищо. Никойл не знае за нея? В тема 20, мисля, е писано за нея, но толкоз. Четох в нета, но никъде никакви кординати...

# 110
  • Hell
Момичета вчера писах на мис Бонева, но още нямам отговор. На вас след колко време ви отговори?

# 111
Здравейте,
Две ясновидки ми казаха, че имам направена магия.
Първата каза да сложа една вечер под леглото си три буркана с вода, щипка сол и едно яйце в тях и на сутринта да ги изхвърля в течаща вода, след което да отида на Киприянови молитви.
Втората ми каза да отида да ми леела куршум.
Моля за мнения от по-запознатите и за ефективен начин за разваляне.
Поздрави  Confused

# 112
Такаа,някой ще отговори ли за тази мистерия"мис Бонева" или само си задаваме въпроси и си пазим отговорите за себе си?

Подкрепям  Мелисса  с  2  рьце   за  мис  Бонева ,и аз имам  такова  чувство  от  сутринта  ,моята  история  по  сьщество   я   знаят  само  един или  двама  от форума  с които  си  пишем на  лични.Ня,а  как  тя да  ги  знае  нещата  в  дьлбочина    а  даже  има  и  смелостта  да  ми пише...........Ако греша  ме поправете. ха  ха  ха 

И какъв е този екстравагантен коментар,моля,разясни го- имаш впечатления за въпросната г-жица или си разгадала нещо? Peace

# 113
Такаа,някой ще отговори ли за тази мистерия"мис Бонева" или само си задаваме въпроси и си пазим отговорите за себе си?

Подкрепям  Мелисса  с  2  рьце   за  мис  Бонева ,и аз имам  такова  чувство  от  сутринта  ,моята  история  по  сьщество   я   знаят  само  един или  двама  от форума  с които  си  пишем на  лични.Ня,а  как  тя да  ги  знае  нещата  в  дьлбочина    а  даже  има  и  смелостта  да  ми пише...........Ако греша  ме поправете. ха  ха  ха 

И какъв е този екстравагантен коментар,моля,разясни го- имаш впечатления за въпросната г-жица или си разгадала нещо? Peace
подкрепям  'RAIN"! Peace

# 114
На мис Бонева и аз писах. Попитах я нещо, доста конкретно и сериозно -  на 19.04, но не ми е отговорила.
Ходих и до Бойка от Перник. Каза, че нещата ще се оправят, но не ми каза как. Даде ми срок, но до тогава има още време Simple Smile
Е това е за сега Wink

# 115
  • София
И аз писах на мис Бонева , но нямам отговор.Дали изобщо ще отговори на някой след писмото , което беше написала newsm78 явно само първите 2-3 девойки са се вредили и след това е получила лавина от писма и няма да ни отговори.

# 116
Явно врачуването по имейл е нова мода.
Само че аз писах на някакъв Андрей-намерих го в интернет.И той иска снимки.За здраве е кръгла нула.За други неща не съм го питала,защото не ме интересува.

# 117
 Simple Smile моля да добавите и Соня Щерева към анкетата

# 118
Аз искам да споделя впечатления от леля Искра,ако някой го вълнува. Ходих с приятелка, за характери ни описа на 100%,и мене и нея с много точни епитети ни определи. Сега за здраве,някои неща позна,някои не. На нея и каза проблеми със стомаха и венците,а това съм аз. На нея пак каза някой с бъбречни кризи,а това е моя баща. Не знам дали като сме влезнали двете не ни е объркавала чат пат. Иначе позна,че съм карала тежка алергия от насекоми  Shocked също от какво имам страх,много точно позна отново. позна,че близък има проблем с жлъчка. Някои работи няма как да знам дали са така,защото не знам цялата ми рода от какво е боледувала. Питах за един бивш, не ме бил преодолял,което пак няма как да знам вярно ли е. Каза,че той имал по-силни чувства към мене,отколкото аз към него,което е така и на всички около нас беше ясно. Не знам дали ги налучква тези неща или наистина познава...все още съм раздвоена дали да вярвам. В общи линии за минало и настояще познава,за бъдеще няма как да кажа. И на двете момичета ни каза,че до 1-2 години ще сме семейни. И на двете ни предрече 2 деца.Ако говори така на младите момичета,за да ги успокои,че ще имат семейства жалко ..или просто с приятелката ми имаме сходно бъдеще  Simple Smile Също каза, че и двете ще ни канят на сватба  някъде. Не знам дали това не са универсални неща,които говори. Ще разбера след година две  Laughing но тъй като познава за миналото се надявам да познава и бъдещето.

Все пак искам да питам има ли някой впечатления познава ли БЪДЕЩЕТО,толкова съм чела за нея,но никой не казва дали му се е случило каквото е казала.

# 119
Simple Smile моля да добавите и Соня Щерева към анкетата

И какво сега, мислиш че ще ти се размине само с този пост ли, без да ни дадеш повече информация ли, ааааа, да ги нямаме такива  Hug

Общи условия

Активация на акаунт