Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 095
  • 739
  •   2
Отговори
# 210
Мелиса по моите наблюдения е много искрен и земен човек и наистина ми е необяснимо кому е нужно да се получава така.Аз не пиша много често,но съм и писала на лични и винаги е била много любезна  bouquet,този форум определено има нужда от такива хора като нея HugНадявам се да се да и се наредят нещата така както тя пожелае  bouquetПоздрави!

# 211
Що за глупости и махленски интриги...Вероятно , за мнозина това априори е трудно, но ...малко ниво, все пак!

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 12:46 от ryannn

# 212
И до това ли се стигна, точно теб да обвиняват  Sick Ти винаги си споделяла с нас личният си опит, за което доста хора (предполагам) сме ти благодарни. Винаги, когато съм те питала за нещо си била много отзивчива и съм получавала полезен отговор....  Нямам думи просто.

Melissa77  Hug Hug Hug

+1 ....... Мелиса,аз също много ти симпатизирам и моля те,не се отказвай от добрите си намерения да споделяш ценен опит,само заради такива дребни мушици...
newsm10

# 213
Доста се разводни темата сякаш. Тези неща ,вярно, по-добре на лична. Все пак това е виртуално пространство и всеки си пише, каквото му дойде. Не е необходимо нечие съмнение да се приема чак толкова сериозно.  newsm78

# 214
Винаги съм писала тук по предназначението на тази тема.
С изключение на веднъж може би, когато разказах за Марк, но малко или много и това беше пак свързано с темата.
И да ми се свърза името тук с някакви измислици просто не ми е никак приятно.
Седнах и го написах пред всички, ако съм ви загубила времето да го прочетете - извинявам се.
Понякога се ядосвам сама на себе си, че се впечатлявам от подобни неща, но такава съм - не се сдържах просто.
За мен въпроса е приключен - казала съм каквото имам да казвам, просто исках да е ясно на всички.
Можете да продължите по темата...

Peace

# 215
Добро утро на всички четящи тази тема.
Регистрирах се преди около две години в този форум, заради тази тема и до ден днешен съм писала единствено и само в нея, всеки който го интересува може да изчете всичките ми постове.
Разказвала съм, споделяла съм както мнението си за врачките, които лично съм посещавала, така и доста лични неща.Не се срамувам и не съжалявам, че съм го правила, защото това съм аз.
Но явно както в живота извън тази тема, така и тук хора, които изобщо не ме познават си позволяват да ме анализират и да ме обвиняват в неща, които за тях явно представялват интерес, но не и за мен.
Тази сутрин получавам това от потребителка, която ми е препратила съобщение, което е получила от друга такава:

'"А ти на Мелиса казвала ли си за проблемите си?Аз се съмнявам,че Миро и Бонева са плод на човек от сайта,на който си споделяме проблемите и после ги чуваме...съвсем едно към едно ,понеже самите ние сме си ги казали????!!!!Аз се убедих в това,малко се поразрових и...Внимавай вече с кой споделяш"

Искам да знам защо това е пратено до потребител, а не е написано в тази тема ясно и да е предупреждение към всички?
Първо въпросната потребителка е написала, че се съмнява, после че е убедена...
Когато обаче се отправят обвинения е добре да има и доказателства за това.
Така, че моля, представете ми ги.
Къде аз рекламирах тези хора, къде написах аз че съм супер яко доволна от тях, както съм го правила за Латина, Цеца, Бойка и другите - всеки за времето си, когато съм била доволна или пък недоволна.
И още по интересното е - защо бих направила подобно нещо?
Аз си пиша с доста хора тук, личните ми съобщения доста често са блокирани, защото кутията ми е пълна.
Искам сега всеки на който съм задавала въпроси и съм го разпитвала да сподели тук.
Всеки , който е споделил нещо с мен - съм отвърнала със същото.
Има точно 4 човека, които дори не познавам лично, които ми знаят историята такава каквато е.
И те много добре знаят кои са.
За разлика от вас, аз съм си сложила физиономията на профила, има хора с които съм се срещала лично, има хора, които ми имат facebook  профила, да не говорим колко много съм писала в тази тема.
И някой си да бълва подобни змии и гущери срещу мен е просто безумно.
Хора, срещу мен се води дело за оргазнизатор и ръководител на организирана престъпна група.
Правят ми данъчна ревизия за хиляди левове.
Нима мислите че съм толкова изпаднала, че да организирам подобен театър, за да взема на някой 20 лева, защото това е единственото, което ми идва наум за логично обяснение, когато някой хвърля подобни обвинения срещу мен?
И ако знам историята на четери човека от този форум значи бих спечелила цели 80 лева по моите сметки.
Не бях ли аз човека, който първи се усъмни във въпросната Бонева и написа това в няколко страници по назад?Или и тук ще съм обвинена едва  ли не в това:Крадеца вика: дръжте крадеца
И се питам защо авторката на цитираното по горе съобщение не се е обърнала първо към мен в съменията си, а пише на хора, които нямат нищо общо с мен, но те са сметнали за необходимо да ме предупредят какви неща се носят за мен.
И понеже нямам повече време да се обяснявам, защото моя живот тече и отивам да си го живея, още повече да се обяснявам и едва ли не оправдавам за неща, които изобщо не съм направила, всеки който иска да ме попита нещо, който го интересува коя съм и който има обвинения с които да ме залее това е телефона ми: 0878 762 359.Името ми е Траяна.
Който иска да разгледа целия ми живот може да го направи във facebook през търсачката с tonichka_mark@abv.bg
Мисля, че винаги съм била достатъчно обективна в постовете си, достатъчно толерантна в отговорите си към всички, които са ме молили за нещо и не мисля, че съм навредила по някакъв начин на нещо с някой.
И моля всички, които са имали каквито и да е контакти с въпросната Бонева и Миро - да не мълчи като риба, а да сподели кво е било, що е било.Щото има доста хора, които изобщо не пишат в тази тема, а само четат и си позлват лично коодринатите, които се дават тук за връзка с тези, които обсъждаме.
Нямам повече време, макар, че мога да кажа още много неща.
Просто си имам друга работа и тя със сигурност не е тази да ровя по животите и проблемите на хората, заета съм с решаването на моите собствени.

Поздрави

С теб съм и те подкрепям яд ме на теб за едно що обръщаш внимание на такива хора където не заслужават нищо  ходи си където сметнеш за добре или душата ви пожелае или пък даден ясновидец наистина има хора тук в въпросната тема те ценят и четат с желание постовете ви на всякъде е така има хубави и лоши хора но повечето са хубави на вас ви пожелавам всичко да се нареди скоро около вас и да бъдете щастлива

# 216
С изключение на веднъж може би, когато разказах за Марк, но малко или много и това беше пак свързано с темата.
Седнах и го написах пред всички, ако съм ви загубила времето да го прочетете - извинявам се.
Понякога се ядосвам сама на себе си, че се впечатлявам от подобни неща, но такава съм - не се сдържах просто.
За мен въпроса е приключен - казала съм каквото имам да казвам, просто исках да е ясно на всички.
Можете да продължите по темата...

Peace

Напълно разбираемо е, че ти е неприятно.За всеки би било такова, ако  се дрънкат простотии по негов адрес.Ако наистина въпросът те  вълнува, както сама казваш, най-добре би било това да се отнесе  към  този/тези, които са направили изказването.Така или иначе, това се е случило на лични и само, който го е казал трябва да отговори.

Хайде, до по-ведри постове Simple Smile

# 217
  • Hell
Оф, чудя се как да стигна до Милка. Лесно ще стигна с влака до Павликени, а после до Карайсен?!  newsm78

# 218
Можете да продължите по темата...Peace
Напълно разбираемо е, че ти е неприятно.За всеки би било такова, ако  се дрънкат простотии по негов адрес.Ако наистина въпросът те  вълнува, както сама казваш, най-добре би било това да се отнесе  към  този/тези, които са направили изказването.Така или иначе, това се е случило на лични и само, който го е казал трябва да отговори.
Не знам за по ведри постове но е излишно да се коментира такива неща в въпросната тема защо??????
Първо че някой си нагрубява някой си само да споделя че един пост само за оплакване е достатъчен а хората който четат темата познати непознати на Melissa77 ще застанат зад нея
за тези който са решили да пишат нищо няма да кажа

# 219
Оф, чудя се как да стигна до Милка. Лесно ще стигна с влака до Павликени, а после до Карайсен?!  newsm78

Знам, че има автобус от Търново до там, но доста нарядко.
Просто се обади на автогарата във В.Търново и попитай за разписанието, ше се информираш за секунди дали този вариант е удобен за теб.

# 220
Не знам за по ведри постове но е излишно да се коментира такива неща в въпросната тема защо??????
Първо че някой си нагрубява някой си само да споделя че един пост само за оплакване е достатъчен а хората който четат темата познати непознати на Melissa77 ще застанат зад нея

Именно към това призовах.
И с още по-голяма сила -към  смисленост.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:23 от ryannn

# 221
  • Hell

Знам, че има автобус от Търново до там, но доста нарядко.
Просто се обади на автогарата във В.Търново и попитай за разписанието, ше се информираш за секунди дали този вариант е удобен за теб.

Ех, златна си!   bouquet

# 222

Именно към това призовах.
И с още по-голяма сила -към  смисленост.

Към смисленост де!  Wink
Таааааааааааа какво за регресията.
Между другота днес като се прибирах в Шумен по пътя ме спря една копанарка и набързо в движение ми подхвърли няколко доста смислени неща.......Изчезнах, яко дим, а после съжалих.....толкова време търся читава врачка и то не от любопитство ,или каприз......знам ли.....можеше пък това да е моят човек  newsm78

# 223
  • Sofia
Страшни са ми на мен тия улични врачки-ромки, копанарки. Кажат 2-3 думи и ако не се хванеш започват да кълнат  ooooh! и ме хваща страх да ми се набъркват в живота.Може и да има даровити сред тях, но повечето са нахални  Thinking

# 224
Страшни са ми на мен тия улични врачки-ромки, копанарки. Кажат 2-3 думи и ако не се хванеш започват да кълнат  ooooh! и ме хваща страх да ми се набъркват в живота.Може и да има даровити сред тях, но повечето са нахални  Thinking

Казват ти 20ст, а после ти искат 200лв стига да клъвнеш.

Общи условия

Активация на акаунт