Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
0888592992- Любо (Шумен)

за престрашилите се да се запишат: звънете настоятелно и не се шашкайте, ако ви се накара  Shocked,директно питайте дали/кога/къде  приема/"преглежда"  Mr. Green в София.  Peace

# 196
0888592992- Любо (Шумен)

за престрашилите се да се запишат: звънете настоятелно и не се шашкайте, ако ви се накара  Shocked,директно питайте дали/кога/къде  приема/"преглежда"  Mr. Green в София.  Peace

На мен и на мноооооооооооооого мои познати от Шумен Любчо отдавна ни е в черния списък......

# 197
Добро утро на всички четящи тази тема.
Регистрирах се преди около две години в този форум, заради тази тема и до ден днешен съм писала единствено и само в нея, всеки който го интересува може да изчете всичките ми постове.
Разказвала съм, споделяла съм както мнението си за врачките, които лично съм посещавала, така и доста лични неща.Не се срамувам и не съжалявам, че съм го правила, защото това съм аз.
Но явно както в живота извън тази тема, така и тук хора, които изобщо не ме познават си позволяват да ме анализират и да ме обвиняват в неща, които за тях явно представялват интерес, но не и за мен.
Тази сутрин получавам това от потребителка, която ми е препратила съобщение, което е получила от друга такава:

'"А ти на Мелиса казвала ли си за проблемите си?Аз се съмнявам,че Миро и Бонева са плод на човек от сайта,на който си споделяме проблемите и после ги чуваме...съвсем едно към едно ,понеже самите ние сме си ги казали????!!!!Аз се убедих в това,малко се поразрових и...Внимавай вече с кой споделяш"

Искам да знам защо това е пратено до потребител, а не е написано в тази тема ясно и да е предупреждение към всички?
Първо въпросната потребителка е написала, че се съмнява, после че е убедена...
Когато обаче се отправят обвинения е добре да има и доказателства за това.
Така, че моля, представете ми ги.
Къде аз рекламирах тези хора, къде написах аз че съм супер яко доволна от тях, както съм го правила за Латина, Цеца, Бойка и другите - всеки за времето си, когато съм била доволна или пък недоволна.
И още по интересното е - защо бих направила подобно нещо?
Аз си пиша с доста хора тук, личните ми съобщения доста често са блокирани, защото кутията ми е пълна.
Искам сега всеки на който съм задавала въпроси и съм го разпитвала да сподели тук.
Всеки , който е споделил нещо с мен - съм отвърнала със същото.
Има точно 4 човека, които дори не познавам лично, които ми знаят историята такава каквато е.
И те много добре знаят кои са.
За разлика от вас, аз съм си сложила физиономията на профила, има хора с които съм се срещала лично, има хора, които ми имат facebook  профила, да не говорим колко много съм писала в тази тема.
И някой си да бълва подобни змии и гущери срещу мен е просто безумно.
Хора, срещу мен се води дело за оргазнизатор и ръководител на организирана престъпна група.
Правят ми данъчна ревизия за хиляди левове.
Нима мислите че съм толкова изпаднала, че да организирам подобен театър, за да взема на някой 20 лева, защото това е единственото, което ми идва наум за логично обяснение, когато някой хвърля подобни обвинения срещу мен?
И ако знам историята на четери човека от този форум значи бих спечелила цели 80 лева по моите сметки.
Не бях ли аз човека, който първи се усъмни във въпросната Бонева и написа това в няколко страници по назад?Или и тук ще съм обвинена едва  ли не в това:Крадеца вика: дръжте крадеца
И се питам защо авторката на цитираното по горе съобщение не се е обърнала първо към мен в съменията си, а пише на хора, които нямат нищо общо с мен, но те са сметнали за необходимо да ме предупредят какви неща се носят за мен.
И понеже нямам повече време да се обяснявам, защото моя живот тече и отивам да си го живея, още повече да се обяснявам и едва ли не оправдавам за неща, които изобщо не съм направила, всеки който иска да ме попита нещо, който го интересува коя съм и който има обвинения с които да ме залее това е телефона ми: 0878 762 359.Името ми е Траяна.
Който иска да разгледа целия ми живот може да го направи във facebook през търсачката с tonichka_mark@abv.bg
Мисля, че винаги съм била достатъчно обективна в постовете си, достатъчно толерантна в отговорите си към всички, които са ме молили за нещо и не мисля, че съм навредила по някакъв начин на нещо с някой.
И моля всички, които са имали каквито и да е контакти с въпросната Бонева и Миро - да не мълчи като риба, а да сподели кво е било, що е било.Щото има доста хора, които изобщо не пишат в тази тема, а само четат и си позлват лично коодринатите, които се дават тук за връзка с тези, които обсъждаме.
Нямам повече време, макар, че мога да кажа още много неща.
Просто си имам друга работа и тя със сигурност не е тази да ровя по животите и проблемите на хората, заета съм с решаването на моите собствени.

Поздрави

# 198
  • София
И до това ли се стигна, точно теб да обвиняват  Sick Ти винаги си споделяла с нас личният си опит, за което доста хора (предполагам) сме ти благодарни. Винаги, когато съм те питала за нещо си била много отзивчива и съм получавала полезен отговор....  Нямам думи просто.

Melissa77  Hug Hug Hug

# 199

много добра мога да ти препоръчам, пиши на лични ако искаш
Привет, споменаваш нещо за регресия и понеже напоследък се замислям да ида, може ли да ми пропоръчаш някой добър. ако искаш и на лични може?

# 200

Привет, споменаваш нещо за регресия и понеже напоследък се замислям да ида, може ли да ми пропоръчаш някой добър. ако искаш и на лични може?

Заповядайте:
http://regresia.weebly.com/

# 201
Ами ето и моят опит с Миро. Вчера по обяд му звъннах, беше зает, та ми каза да звъня след 20 часа. Звънях му мнооооооого пъти. Телефонът му даваше свободно, но не ми вдигна. Добре, че не бях платила пари, щото щеше да ме е яд.

# 202
  • гр.Пловдив
И до това ли се стигна, точно теб да обвиняват  Sick Ти винаги си споделяла с нас личният си опит, за което доста хора (предполагам) сме ти благодарни. Винаги, когато съм те питала за нещо си била много отзивчива и съм получавала полезен отговор....  Нямам думи просто.

Melissa77  Hug Hug Hug

+1 ....... Мелиса,аз също много ти симпатизирам и моля те,не се отказвай от добрите си намерения да споделяш ценен опит,само заради такива дребни мушици...

# 203
  • Sofia
0888592992- Любо (Шумен)

На мен и на мноооооооооооооого мои познати от Шумен Любчо отдавна ни е в черния списък......
Съгласна съм  Peace

# 204

Заповядайте:
http://regresia.weebly.com/
А някой по-близко до Шумен, че разбрах, че не било достатъчно само веднъж да се отиде, ако искаш да се изчистиш от разни постравматични стресови фактори....

# 205
  • Sofia
И до това ли се стигна, точно теб да обвиняват  Sick Ти винаги си споделяла с нас личният си опит, за което доста хора (предполагам) сме ти благодарни. Винаги, когато съм те питала за нещо си била много отзивчива и съм получавала полезен отговор....  Нямам думи просто.

Melissa77  Hug Hug Hug
Peace
Подкрепям!
Мелиса, не си го слагай...   bouquetза съжаление е направи добро-изяж....л...!   Tired

# 206
Мелиса, има една приказка - кучета си лаят, керванът си върви. Мисля, че е много подходяща за случая и с нея може дискусията да приключи.

По принцип тук има една група хора, които са само консуматори и които след като получат контактите на лични, правят две неща - не казват дори благодаря и после почват да злословят пред други потребители. Същите тези също така никога не споделят своите контакти.

# 207
Melisa, мила, изобщо не се притеснявай от такива скълапени глупости. Тази тема е много трудна за четене,за съжаление се броят на пръстите на едната ръка потребителите със смислени коментари,всичко останало е плява абсолютна!
Големи разбирачи,голямо нещо- некой си води записки на живота на някой си,дето изобщо не го интересува, и този "центъра на света" има един мейл ,видиш ли,с който се регистрира навсякъде и така всикчо за него може да се намери. Някои хора наистина гледат много турски сериали,лошото е,че вкарват и другите в тях

# 208
  • бургас
0888592992- Любо (Шумен)

подкрепям черния списък за Любчо  newsm10

# 209
  • Hell
Аз пиша тук от скоро, но ми стана кофти за Мелиса, защото останах с едно такова топло чувство за нея.
Защо българина е такова неблагодарно същество?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт