Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
За Цеца според мен картите са по надеждни  Peace

Подкрепям с две ръце!  Peace  Кафето на Цеца не й е сила, определено.

# 241
Newly_ За Ангел от Надежда ли имаш на предвид?

potrebitel22 Май е по добре да опиташ и за двете и да видиш при теб на кое повече познава. При мен на картите видя много малко неща , още няма познаваемост при мен. Предимно за магията ми говори на картите.

И да питам един принципен въпрос, някой като ви каже, че нещо ще стане скоро, Вие как възприемате това "скоро" като срок. Например месец, два....
"Скоро" го възприемам така,  както са ми казвали. На кафе и карти прогнозите са в близко бъдеще до 6 месеца максимум Peace Crazy

# 242
На мен Искра ми гледа на кафе и каза,че ще имам 2 деца..как го е установила,като е за кратки срокове...
Междудругото малко съм скептична за кафето,защото фигурите всеки ги тълкува различно..на мен ми видя петел и първо каза "кога те е гонил петел" ,казвам "никога", после го разтълкува,че имам страх от птици,което е вярно...но докато нацели правилното тълкувание  newsm78

# 243
  • София
За мен скоро е .. нещо от сорта до месец, за това питам и Вас. Чакам няколко неща да се случат "скоро" и за това така питам Grinning

# 244
 404NotFound, да - точно той, макар първият път да говори за един близък човек до мен супер отрицателно, а вторият път да ми каза точно обратно - само положителните му качества.

# 245
  • София
Аз съм ходила 2 пъти при него. Първият имаше неща, които позна. Вторият път нито едно.  Laughing

# 246
Хммм, затова се колебая за 3-ти път... Не знам, но може би информацията, която му се дава не винаги идва навреме или не знам как да се изразя. Просто първия път ми каза много ,много неща и все точни попадения, но си забравих въпросите, които имах и затова втория път бях подготвена, но пък инфото беше противоположно. Или аз съм си променила пътя или обстоятелствата около мен са се променили, знам ли...

# 247
  • София
Ами аз 3ти път не отидох. Първият път ми каза, че нещо ще се случи, вторият път го питах за това нещо да даде повече информация, почна да увърта, да се обяснява .. стана ми ясно.... Не става въпрос за човек, а за материално нещо. След като абсолютно нищо не ми позна, напротив нещата се случиха точно обратно, просто реших да не го посетя повече.  А иначе според неговите прогнози вече да съм омъжена... , преди няколко години даже, да ама не съм  Laughing Според на Ани прогнозите трябва тоя месец да се омъжа, ама освен за котарака си за друг не виждам за кой  Simple Smile

# 248
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

Стига бе....аз съм от Шумен......ама не съм чувала за такава Виолета......брей какви феномени има в този град, пък ние дето години наред правехме конференции по езотерика и канехме откъде ли не такива чудеса сме я изпуснали  Rolling Eyes    Та я повече за тази Виолета.....

Като повдигнахте въпроса за Шумен и изплува в съзнанието ми една информация от преди 5-6 години, мой познат беше ми разказвал за Виолета. Била в някакъв краен квартал или село точно до Шумен, не мога да се сетя името точно как беше. Беше ми казал, че е страшна и в буквалния и в преносния смисъл. За съжаление няма как да се свържа с него, изгубили сме всякаква връзка, така че координати на тази жена няма как да дам, колкото и да искам. Освен вие, които сте от Шумен да поразпитате или да ми изредите всички квартали и аз като прочета името и ще се сетя как беше. Ако я изнамерим ще отида при нея

# 249
Някой чувал ли се е с Цеца -каза ми ,че нямало да гледа тези почивни дни  Confused

# 250
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

Стига бе....аз съм от Шумен......ама не съм чувала за такава Виолета......брей какви феномени има в този град, пък ние дето години наред правехме конференции по езотерика и канехме откъде ли не такива чудеса сме я изпуснали  Rolling Eyes    Та я повече за тази Виолета.....

Като повдигнахте въпроса за Шумен и изплува в съзнанието ми една информация от преди 5-6 години, мой познат беше ми разказвал за Виолета. Била в някакъв краен квартал или село точно до Шумен, не мога да се сетя името точно как беше. Беше ми казал, че е страшна и в буквалния и в преносния смисъл. За съжаление няма как да се свържа с него, изгубили сме всякаква връзка, така че координати на тази жена няма как да дам, колкото и да искам. Освен вие, които сте от Шумен да поразпитате или да ми изредите всички квартали и аз като прочета името и ще се сетя как беше. Ако я изнамерим ще отида при нея

Здравейте,

За тази Виолета и аз съм чувала, ако не бъркам- кафе гледа, но потресаващо точна според информацията. Мисля че се говореще, че се е преместила или нещо такова и следите и се губят. Ако някой има инфо Simple Smile

# 251
Искам да споделя,че след като Цеца нямало да приема тези дни,ходих при Пепа от Х.Димитър. Ако някой го интересува ще кажа как е минало и впечатленията си.

# 252
Искам да споделя,че след като Цеца нямало да приема тези дни,ходих при Пепа от Х.Димитър. Ако някой го интересува ще кажа как е минало и впечатленията си.

Ако имаш желание, сподели ни впечатленията си от Пепа.

# 253
Включвам се специално с един пост за Бойка и с нещо, което ми направи впечатление. Ще се радвам, ако и други се включат с мнение.

Аз я посетих в понеделник, а днес заведох близка, много по-млада от мен.

Понеже присъствах през цялото време, установих, че имаше неща, които ѝ каза абсолютно едно към едно като при мен и с абсолютно същите думи.

Каза, че я очаква път- не може да поясни къде. Очаквали я пари. Имало светлина и успех пред нея (абсолютно същото и при мен). Щяла скоро да седне на някаква маса и да проведе разговор с хора, от който ще остане доволна (съвсем същото и за мен), то разговорите в повечето случай са на някаква маса, не са във въздуха. Simple Smile И Св. Петка и Св. Богородица я пазели- мен ме пазели също.

Дали и при други е казвала тези неща, нека да споделим, за да си сверим и да си извадим изводи. Нали това все пак е платформа за споделяне и взаимопомощ.

Извън тези съвпадения имаше попадения при моята близка. Позна семейното ѝ положение и колко деца има, позна с какво е свързана работата ѝ (нещо рядко срещано), позна за здравословен проблем.

Даде и няколко прогнози по-общи. На мен ми фиксира срокове, а на нея не.

Не ѝ каза имена и букви, както при мен.

Понеже изброих приликите в гледането, коректно описвам и разликите.

Но и за моята близка бъдещето е повече от розово...

Ще споделя след време дали е познала и за двете ни.

# 254
Ами доволна съм от Пепа. Преди седмица бях при Искра от Бистрица. Много неща,които ми казаха се припокриваха. Пепа ми каза малко неща,но на място,всичко беше вярно. Аз нямах и кой знае какви въпроси,бях отишла само за едно нещо да питам и тя от вратата каза,че знае какво ще питам. Уцели всичко за здраве,както и състоянието ми в момента. Питах за конкретен човек и това,което каза мисля,че ще стане. Същото го каза и Искра. За бъдещето ми говори някои важни неща,но ще видим дали ще станат. Описа ме много точно като характер,също и здравословния проблем на баба ми. Позна и че не съм от София,какво ме тормози и как ще се развият нещата. те вече са тръгнали в тази посока,така че смятам,че познава..Не разтягаше локуми от сорта "първия братовчед на баба ти на леля й има проблем със стомаха" ..говореше ясно и конкретно, за МЕН. Признавам си,че нямах въпроси към нея,но мисля пак да я посетя след време и да питам още неща,сега бях малко скептична,но от 10 неща,които спомена за настоящето,10 са така.

Общи условия

Активация на акаунт