Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Включвам се специално с един пост за Бойка и с нещо, което ми направи впечатление. Ще се радвам, ако и други се включат с мнение.

Аз я посетих в понеделник, а днес заведох близка, много по-млада от мен.

Понеже присъствах през цялото време, установих, че имаше неща, които ѝ каза абсолютно едно към едно като при мен и с абсолютно същите думи.

Каза, че я очаква път- не може да поясни къде. Очаквали я пари. Имало светлина и успех пред нея (абсолютно същото и при мен). Щяла скоро да седне на някаква маса и да проведе разговор с хора, от който ще остане доволна (съвсем същото и за мен), то разговорите в повечето случай са на някаква маса, не са във въздуха. Simple Smile И Св. Петка и Св. Богородица я пазели- мен ме пазели също.

Дали и при други е казвала тези неща, нека да споделим, за да си сверим и да си извадим изводи. Нали това все пак е платформа за споделяне и взаимопомощ.

Извън тези съвпадения имаше попадения при моята близка. Позна семейното ѝ положение и колко деца има, позна с какво е свързана работата ѝ (нещо рядко срещано), позна за здравословен проблем.

Даде и няколко прогнози по-общи. На мен ми фиксира срокове, а на нея не.

Не ѝ каза имена и букви, както при мен.

Понеже изброих приликите в гледането, коректно описвам и разликите.

Но и за моята близка бъдещето е повече от розово...

Ще споделя след време дали е познала и за двете ни.

Искам да кажа нещо,но не за Бойка. Ходила съм с моя приятелка при друг човек да ни гледаи влезнахме двете. През цялото време нещата се преплитаха. На нея й каза,че й кървят венците и има проблеми с тях,а това съм аз,даже тъкмо ми бяха правили процедури за венците. На мен ми каза,че в родата имаме еди коя си болест (да не споменавам),а това е при нейната баба. Според мен дори наистина да виждат някакви неща,е трудно като са двама човека да видят за кого са. Каза,че са я чакали да се роди момче,а това пак беше за мен-до последно са ме чакали да съм момче. не знам как стават нещата,но дори да НЕ налучкват,явно се объркват кое за кой е.

# 256
Включвам се специално с един пост за Бойка и с нещо, което ми направи впечатление. Ще се радвам, ако и други се включат с мнение.

Понеже присъствах през цялото време, установих, че имаше неща, които ѝ каза абсолютно едно към едно като при мен и с абсолютно същите думи.

Каза, че я очаква път- не може да поясни къде. Очаквали я пари. Имало светлина и успех пред нея (абсолютно същото и при мен). Щяла скоро да седне на някаква маса и да проведе разговор с хора, от който ще остане доволна (съвсем същото и за мен), то разговорите в повечето случай са на някаква маса, не са във въздуха. Simple Smile И Св. Петка и Св. Богородица я пазели- мен ме пазели също.

Дали и при други е казвала тези неща, нека да споделим, за да си сверим и да си извадим изводи. Нали това все пак е платформа за споделяне и взаимопомощ.

Извън тези съвпадения имаше попадения при моята близка. Позна семейното ѝ положение и колко деца има, позна с какво е свързана работата ѝ (нещо рядко срещано), позна за здравословен проблем.

Искам да кажа нещо,но не за Бойка. Ходила съм с моя приятелка при друг човек да ни гледаи влезнахме двете. През цялото време нещата се преплитаха. На нея й каза,че й кървят венците и има проблеми с тях,а това съм аз,даже тъкмо ми бяха правили процедури за венците. На мен ми каза,че в родата имаме еди коя си болест (да не споменавам),а това е при нейната баба. Според мен дори наистина да виждат някакви неща,е трудно като са двама човека да видят за кого са. Каза,че са я чакали да се роди момче,а това пак беше за мен-до последно са ме чакали да съм момче. не знам как стават нещата,но дори да НЕ налучкват,явно се объркват кое за кой е.

Интересно е това, което споделяш. Аз съм чела за подобни случаи. Това вероятно се случва, когато е ''чисто'' ясновидство, без данни и са двама човека. Но при кафето ми е малко странно...А тя самата каза, че нямало никакъв проблем.

# 257
  • София
allforone И на мен ми каза за пътищата - 3 са при мен. Показа ми ги в чашата, не че нещо разбирам аз какво да гледам  Laughing  Не каза къде и кога. Пари и успехи ми каза и на мен. За седене на маса ми каза също, лятото ще е, изброи и зодиите с които ще съм. Вече ги забравих де Grinning. При мен каза и цяло име на човек, който да очаквам скоро да срещна. Като цяло не ми каза конкретен срок, а само скоро ... скоро.. каквото и да значи.

# 258

Едно към едно и при мен, пътя, масите, парите, Света Петка и Богородица, светъл път занапред и т.н

# 259
east of eden,  404Not Found, точно за това написах този пост, за да може, ако и други са чули подобни неща, както се оказва...да си направим заключение, че явно си има и репертоар, който казва на всеки.

# 260
  • София
От целия репертоар на Бойка само това , че Богородица ме пази съвпада , друго от изброеното не ми е казала , а и пари  ще имам , но след две години като се хвана със  собствен бизнес  newsm78 каза не ти се вярва , но ще стане.Иначе ми каза , че нямам магия , но имам  "дяволчета", които ми завиждат и да си взема три зрънца тамян в чантата и три да сложа над вратата.И аз бях с приятелка , но не седнахме заедно и после като сравнихме казаното нямаше едни и същи неща.

# 261
idi, това   с дяволчетата и завистта го каза и на моята приятелка.

Иначе и двете нямаме магия, както мисля и почти всички, които са я посетили.

# 262
  • София
Явно си има някакъв репертоар .Дано само за другите неща  познава и е права.

# 263
  • София
Ами доволна съм от Пепа. а

По едно време Пепа беше доста коментирана , доста от съфорумките я посетиха и се чудя дали биха споделили вече от позицията на времето дали нещата , които им беше казала са се сбъднали.Ако е така бих я посетила , но да знам че има някаква познаваемост за бъдеще.

# 264
Ами доволна съм от Пепа. а

По едно време Пепа беше доста коментирана , доста от съфорумките я посетиха и се чудя дали биха споделили вече от позицията на времето дали нещата , които им беше казала са се сбъднали.Ако е така бих я посетила , но да знам че има някаква познаваемост за бъдеще.

Аз съм я посещавала неколкократно. За настояще е много добра, може би една от най-добрите, при които съм била. За всички важни въпроси обаче, за които съм се допитвала категорично НЕ позна. Иначе познавам хора, встрани от форума, които я посещават от години и при тях бележи познаваемост, но аз не мога да се похваля със същото.

При последното ми посещение преди около месец и и нещо пак беше почти безпогрешна за настояще, но прогнозите ѝ бяха много уклончиви, несигурни и изобилстващи от ''може'' и ''ако''...Е, така мога и аз да ''предсказвам''.

След време ще споделя дали има познаваемост или е претърпяла поредния провал пред мен.

# 265
За Пепа-нищо не позна-нито настояще,нито бъдеще.Халал да и са парите.

Да ми препоръчате медиум?Но не ми трябва някой,който да ми говори общи приказки от рода на:пази те,гледа те...Имам конкретни въпроси,които са много специфични.

# 266
За Пепа-нищо не позна-нито настояще,нито бъдеще.Халал да и са парите.

Да ми препоръчате медиум?Но не ми трябва някой,който да ми говори общи приказки от рода на:пази те,гледа те...Имам конкретни въпроси,които са много специфични.

Много странно,на мен ми каза неща,които няма как да се налучкат и на 100% беше точна за настояще.

# 267
Ходила съм при Пепа два пъти. Последният път беше преди 6 месеца. Настоящето го позна безпогрешно, сякаш е живяла с мен, до  най-малките детайли......но за съжаление при мен нито една от прогнозите и не се сбъдна. Явно при някои хора може, при други не.

# 268
  • София
Здравейте и от мен. Виждам , че споделяте посещения при Пепа , та и аз да разкажа за моето,което беше м.Октомври 2013г.
Та влизам аз и моята приятелка.
Дава ми чашата с кафе,изпивам го и тя поглежда само за 2-3 секунди в чашата и започва да говори.
Говори,но не поглежда в нея,за което на мен ми беше супер странно.
Моята приятелка ме предупреди,че ако не ми каже нещотото за което съм отишла ,да и задам директно въпроса,който всъщност ме вълнува.
Тъй като моят проблем е доста сложен и неразбираем за повечето нормални хора/мисля,че повечето от съфорумките тук са чели какъв ми е проблема/ и в същото време и доста деликатен и за мен и за човека при който съм отишла да ми гледа.
Та проблема го каза едно към едно,но същноста на въпроса който ме интересува изобщо не го спомена.
И както и да е,зададох и въпроса и тя ми отговори.
Към средата или края на този месец ще знам на 100% дали е познала  ,както и още една жена при която ходя от началото на проблема, /която не е от анкетата/ или не е, за което ще Ви иформирам веднага.
Но не за това исках да Ви кажа ,а за едно от нещата,които ми каза тогава.
Тя:
   -Срещу теб ще се води дело #Crazy #Crazy #Crazy,дали от Топлофикация,Софийска вода,ЧЕЗ или нещо такова newsm78 newsm78
Аз:
    - Ама каква Топлофикация,аз живея в къща.
Вярно имам парно ,но е на ток.
За ЧЕЗ също не става,защото в противен случай за да се заведе дело за неплащане трябва да не съм плащала ток с години,което пак го изключвам като вариант.
За Софийска вода също.

Тя:       /Обръща се към моята приятелка/
   -Тя може да не ми вярва в момента,затова ти запомни това което и казвам.
Толкоз.

Минава време до м.Март тази година,и познайте какво стана Thinking Thinking
Много е дълго за разказване ,но наистина е било заведено дело с/у мен още през м.Декември 2013г.
Казвам,че е било,тъй като става на въпрос,че аз имам фирма на мое име,но брат ми работи с нея.
Тъй като аз съм собственика  ,се завеща с/у моята особа Joy Joy Joy Joy
Естественно ,че той крие от мен за да не се притеснявам,и чак когато всичко беше внесено като пари и изчистено ми каза.
Не се сетих веднага за нейното предупреждение,но мойта приятелка ме подсети newsm78
Веднага да уточня:
Не правя на никого реклама ,това за което позна го споделям тук.
За другото после Cry Cry Cry
Пожелавам Ви, не само да слушате за розово бъдеще,но и да Ви е такова в действителност.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 269
Добро утро, относно Бойка - на мен също ми каза, че вижда Богородица и тя ме пазела.
Искам да ви попитам дали някой има мнение (добро или не) за Божидара, от Банкя, гледа на кафе. По спомени Мелиса и още една съфорумка са писали, че са ходили при нея, но като познаваемост за бъдещето, дали има. Разбирам, че е индивидуално, но все пак, ако някой знае нещо, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт