Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За Пепа-нищо не позна-нито настояще,нито бъдеще.Халал да и са парите.

Да ми препоръчате медиум?Но не ми трябва някой,който да ми говори общи приказки от рода на:пази те,гледа те...Имам конкретни въпроси,които са много специфични.

Много странно,на мен ми каза неща,които няма как да се налучкат и на 100% беше точна за настояще.

Те за настояще много от тях познават , но въпросна е за бъдеще дали са познали и има ли сбъднати прогнози.

# 271
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

Стига бе....аз съм от Шумен......ама не съм чувала за такава Виолета......брей какви феномени има в този град, пък ние дето години наред правехме конференции по езотерика и канехме откъде ли не такива чудеса сме я изпуснали  Rolling Eyes    Та я повече за тази Виолета.....

Като повдигнахте въпроса за Шумен и изплува в съзнанието ми една информация от преди 5-6 години, мой познат беше ми разказвал за Виолета. Била в някакъв краен квартал или село точно до Шумен, не мога да се сетя името точно как беше. Беше ми казал, че е страшна и в буквалния и в преносния смисъл. За съжаление няма как да се свържа с него, изгубили сме всякаква връзка, така че координати на тази жена няма как да дам, колкото и да искам. Освен вие, които сте от Шумен да поразпитате или да ми изредите всички квартали и аз като прочета името и ще се сетя как беше. Ако я изнамерим ще отида при нея

Здравейте,

За тази Виолета и аз съм чувала, ако не бъркам- кафе гледа, но потресаващо точна според информацията. Мисля че се говореще, че се е преместила или нещо такова и следите и се губят. Ако някой има инфо Simple Smile

Преди години бях чувала, че имало добра ясновидка в Лозево, но тогава още живеех в София и дори не съм питала как се казва....

# 272
  • София
Здравейте, искам да ви попитам за тази Божидара от Банкя, тази Божидара ли е?

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=5752

И още един въпрос, Дида от Гео Милев някой да я знае?

# 273
Майка ми ми каза,че преди време е гледала на кафе на няколко човека,познала е,че единия ще счупи крак,а на другия,че ще се запали нещо...малък пожар..и си спомням,че след няколко дни жената звънна и каза,че в кухнята й се запалило нещо. Оттогава отказва да поглежда в чужда чаша кафе. Но явно наистина утайката от кафето има такова свойство,както водата има памет.

# 274
А Божидара на какво гледа,нещо не можах да намеря инфо за нея/ видях и старите постове на сисли21,но и там не намерих инфо/
Снощи догледах всички серии от "Вангелия"на руски-хм,незнам вие какво мислите за това,но аз /като изключа художествената измислица от страна на сценариста/ си направих няколко извода- човек си има определена съдба,с която се ражда/ до края не успях да разбера,може ли да се влияе на това и до колко/ и дори и Ванга не е разбирала всичко,за което е говорела. Щом тя,като такъв феномен,не може да си обясни нещата,които вижда,представям си другите врачки,дето са под път и над път какво виждат. В този смисъл ,за какво му е на човек да чуе нещо,което няма начин да промени или което ще си обясни и разбере,когато вече се е случило. За какво са тези врачки

# 275
А Божидара на какво гледа,нещо не можах да намеря инфо за нея/ видях и старите постове на сисли21,но и там не намерих инфо/
Снощи догледах всички серии от "Вангелия"на руски-хм,незнам вие какво мислите за това,но аз /като изключа художествената измислица от страна на сценариста/ си направих няколко извода- човек си има определена съдба,с която се ражда/ до края не успях да разбера,може ли да се влияе на това и до колко/ и дори и Ванга не е разбирала всичко,за което е говорела. Щом тя,като такъв феномен,не може да си обясни нещата,които вижда,представям си другите врачки,дето са под път и над път какво виждат. В този смисъл ,за какво му е на човек да чуе нещо,което няма начин да промени или което ще си обясни и разбере,когато вече се е случило. За какво са тези врачки

Ванга е предрекла на една от бабите ми,че ще се омъжи и ще има 2 деца. Това никога не е станало,никога не е имала мъж и живее сама до ден днешен. Тук изниква въпроса дали това е било грешна прогноза,или така е било писано,а баба ми сама е попречила на съдбата си...и аз много пъти съм се чудила като тебе.

# 276
  • София
Здравейте, искам да ви попитам за тази Божидара от Банкя, тази Божидара ли е?

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=5752

И още един въпрос, Дида от Гео Милев някой да я знае?

Не, не е тази Божидара и МОЛЯ ВСИЧКИ ДА СПАЗВАМЕ ДИСКРЕТНОСТ ЗА БОЖИДАРА ОТ БАНКЯ И НОМЕРА И ДА НЕ СЕ ПУБЛИКУВА ПУБЛИЧНО, ЗАЩОТО ТЯ НЕ ИСКА. БОЖИДАРА АЗ Я ВЪВЕДОХ ТУК И НЕ Е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ. БЛАГОДАРЯ!

Сисли , може ли малко повече информация за Божидара на лични щом не желае жената да е в публичното пространство.Имам приятелка която живее там и бих отишла при нея.

# 277
  • В.Търново

Ванга е предрекла на една от бабите ми,че ще се омъжи и ще има 2 деца. Това никога не е станало,никога не е имала мъж и живее сама до ден днешен. Тук изниква въпроса дали това е било грешна прогноза,или така е било писано,а баба ми сама е попречила на съдбата си...и аз много пъти съм се чудила като тебе.

Аз съм слушала от гадатели, че съдбата ни е предначертана, но има моменти, в които сами можем да променим нещо от тази съдба и за това не е хубаво да се ходи на гледачки, въпреки че и аз го правя понякога, рядко.Дори още мисля и не съм се отказала да ида при Милка в Караисен.Допитах се за някои неща до Ники Узунов, чакам да се случи нещо всеки момент.Даде ми един период, но мисля , че ще е цяло чудо, за да стане.Ще видим....
Така че е възможно твоята баба сама да е променила нещо, за да остане сама.

# 278

Аз съм слушала от гадатели, че съдбата ни е предначертана, но има моменти, в които сами можем да променим нещо от тази съдба и за това не е хубаво да се ходи на гледачки, въпреки че и аз го правя понякога, рядко.Дори още мисля и не съм се отказала да ида при Милка в Караисен.Допитах се за някои неща до Ники Узунов, чакам да се случи нещо всеки момент.Даде ми един период, но мисля , че ще е цяло чудо, за да стане.Ще видим....
Така че е възможно твоята баба сама да е променила нещо, за да остане сама.

и аз така смятам...макар че кой би искал да остане сам..и аз мисля,че не е хубаво да ти казват бъдещето,но ходя и аз по врачки и тн. някакси това ми носи успокоение и досега нищо,което са ми казали не искам да го променям.

# 279
Здравейте момичета нямам време напоследак да ви пиша и чета вчера ходих при Вени от овча купел който му е интерестно мога да разкажа на лично. Като описание на хората много позна няколко неща сгреши и повече за бъдеще говореше предсказа ми и една смърт.

# 280
  • София
6matkata Според мен ще е полезно да споделиш в темата, ако ти е удобно на теб. А за смъртта дано не се сбъдне  Sad

# 281
Добре тук ще пиша ,че доста лични получих. Така вчера отидох с една приятелка до вени ,чакахме че имаше жена вътре. Доста време ми отдели 1 час и 45 мин седяхме . Първо започна с един лист на него трябваше да си кажа рожденната дата и тя смята там някви числа и ме описва като човек и вс беше така аз през тва време пиех кафенцето . После вика датата на приятеля ти и аз викам нямам приятел и тя вика не може дава ми че си влюбена и аз и казах че сме се разделили и тя вика нищо давай датата и дадох я за него вс позна освен че мислел да се жени а той си повтаря че до 40г няма се жени.После иска на майка ми и на баща ми там пак ги описа добре по цифрите освен че ми каза че с майка ми не се разбирам а баща ми много го обичам а аз направо го мразя баща ми  Laughing а майка ми я обичам и каза че баща ми ще се занимава със строителство ще стой нещо а той няма пукнат лев. после
почнах някви карти да цепя и ми излезна че ще срещна някво момче от отвъд окена щяло да доиде с много пари и да се ожениме викам и кога ще дойде и тя скоро за бившя вика той те мисли и ти го мислиш Меркурий ви е свързвал аама той е непостоянен. Вика не е за тебе боклук е ще бъдеш щастлива с кестеняв мъж от въд окена с много пари ще имаме две деца първото момче второто момиче и тогава бившия ще го е яд че съм щастлива. Аз отидох там не заради него а защото имам магазин и той е пред фалит и почнах работа на още едно място за да платя наема на магазина и всъщност исках да знам има ли смисъл да бутам магазина или да го затварям и да остана на новата работа , но тя не можа да ми отговори с картите... а това ми беше най-важното за смърт вика кой е по-болен от майка ти и баща ти и аз се зачудих и тя вика бащата на баща ти (демек дядо ми ,който съм виждала 10тина пъти в живота си) и той наистина е болен сега ама дано да греши... та да ви кажа по съм доволна от Рима която ходих преди нея февруари тя много неща ми позна едното беше че май ще почна друга работа а аз и казах че няма как да стане че имам магазин ,но тя беше убедена Рима и така и стана а с рима съвсем случайно се свързах. Съжалявам мн дълго стана , а Вени взима колкото и оставиш

# 282
  • В.Търново
Все ми е чудно как тези врачки виждат съдбата на хората, като това нещо не се дава току така на кой да е....Има много самозванци, как да ги разберем кои са, по високите такси, които искат.....или ....друго.

# 283
Аз съм доволна от Невена,която в момента гледа в офис на Славейков,преди беше на площад Македония,става въпрос за софия.От нея знам,че не обича да си прави реклама и надали повечето от вас са чували за нея.Тя иска дата на раждане и ключ от дома в който живееш,няма тарифа,колкото и оставиш.За първи път отидох при нея след раздялата с бившия ми съпруг и на следващия ден ми предстоеше да замина за Гърция.Тя описа ситуацията много точно,каза че след време ще създам ново семейство,две деца ,които няма да говорят български,а най-вероятно гръцки.В момента съм омъжена за  грък и чакам близнаци.Междувременно съм ходила още  няколко пъти при нея и винаги ми е отговаряла много точно.По принцип не говори много ,казва малко неща но истини

# 284
Все ми е чудно как тези врачки виждат съдбата на хората, като това нещо не се дава току така на кой да е....Има много самозванци, как да ги разберем кои са, по високите такси, които искат.....или ....друго.

Според мен не е по таксата ама Рима ми взе 30лв а Рилка 40лв но познаха доста неща особено Рима

Общи условия

Активация на акаунт