Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ами нали го похвалиха тук?!  newsm78

Кого не са?Simple SmileНали иначе никой нямаше да отиде поне веднъж.

# 376
Ами нали го похвалиха тук?!  newsm78

Кого не са?Simple SmileНали иначе никой нямаше да отиде поне веднъж.

Да, или   да звъни като хахав по телефона и отсреща някакъв  халосан да се гаври....

# 377
Ами аз да Ви се похваля, Бойка позна за днес. Взех си изпита от 1-я път.  Peace Ако и друго нещо се случи, което е казала, пак ще се похваля.
Браво, това беше шофьорския нали Simple Smile Жива и здрава да си, лека и безаварийна  Hug
И на Бойчето браво - познала е ще кажеш по нататък има ли за другите неща познаваемост. Crazy
Колкото до Миро Плевенски - психоаналитика  Joy #2gunfire Поредните 20 лв на вятъра, ама здраве да е , халал да са му  ooooh!

# 378
  • София
Да, точно днес ми беше кормуването. Благодаря за пожеланията. Ще се похваля, ако е познала и за другите неща, а дано.

# 379
Ами аз да Ви се похваля, Бойка позна за днес. Взех си изпита от 1-я път.  Peace Ако и друго нещо се случи, което е казала, пак ще се похваля.

Супер! Нека да е познала и други хубави неща. Бойка от Перник - нали? А дали гледа по телефон?

# 380
Здравейте , реших да споделя мнението си за Краса от Бяла Слатина. Преди две седмици ходих при нея гледа на кафе. Казва много неща за бъдещето, за настояще и минало също но по малко. Кара те да си записваш какво говори. Казва имена и букви на хора , числа, описва събития от живота ти.
Мога да кажа че съм доволна доста неща  позна. Беше конкретна  и точна не си говори общи приказки и не те подпитва.

# 381
  • София
Newly_ Да за нея става въпрос. Тя гледа на кафе, не виждам как през телефона ще може да ти гледа.

# 382
Здравейте,
Днес с една колежка от форума посетихме Михаела от Белотинци. Обадихме се вчера да попитаме дали ще ни приеме днес след 6 часа, защото бях на работа. Наистина много позитивна и дружелюбна жена. Обясни ни как да я намерим и даже предложи, когато пристигнем в селото да се обадим и да ни посрещне ако се затрудняваме.
Така.... Днес към 6 и нещо пристигнахме. Намерихме къщата директно без проблеми Simple Smile Тя беше отпред. Посрещна ни и ни се извини, че не може да ни приеме вътре в къщата, но боядисвали и ни заведе на една доста приветлива веранда със страхотен изглед към едно поточе и пеещи птички навсякъде.  Joy
Започна същинското гледане. Аз като кавалер отстъпих място първа да бъде колежката (с нея предварително се бяхме разбрали да не казваме нищо, да мълчим и с нищо да не издаваме дали познава или греши). Михаела гледа едновременно на кафе и карти и говори.
След колежката бях аз. Със сядането ме попита "За това ли си дошъл? Какво искаш да знаеш за това?" (няма да казвам какво е "това", но беше уцелила или видяла това, което ме интересуваше). Говори доста и доста неща каза. Накрая ми предложи да направи тази процедура с "четенето", аз приех. От настоящето и миналото "хвана" по-голямата част от нещата, за прогнозата времето ще покаже, но не е дала срок Simple Smile
Накрая попитахме каква сума да и оставим. На колежката каза 10 лв., а на мен 20 заради "четенето".
Ако пропускам нещо съществено питайте.

P.S.: Между другото, някой ако иска може да направим един тур и до Таня от Ребърково, за мнения.

# 383
 404NotFound , ехх не мога да отида до Перник, не че е далече, но ще ми е трудно. Мерси все пак. За сега фаворити са Цеца, Пепа и Бойка - те са с най - голяма познаваемост като чета. Най - ми е близо Пепа. Май там първо ще отида.

# 384
Здравейте,
Днес с една колежка от форума посетихме Михаела от Белотинци. Обадихме се вчера да попитаме дали ще ни приеме днес след 6 часа, защото бях на работа. Наистина много позитивна и дружелюбна жена. Обясни ни как да я намерим и даже предложи, когато пристигнем в селото да се обадим и да ни посрещне ако се затрудняваме.
Така.... Днес към 6 и нещо пристигнахме. Намерихме къщата директно без проблеми Simple Smile Тя беше отпред. Посрещна ни и ни се извини, че не може да ни приеме вътре в къщата, но боядисвали и ни заведе на една доста приветлива веранда със страхотен изглед към едно поточе и пеещи птички навсякъде.  Joy
Започна същинското гледане. Аз като кавалер отстъпих място първа да бъде колежката (с нея предварително се бяхме разбрали да не казваме нищо, да мълчим и с нищо да не издаваме дали познава или греши). Михаела гледа едновременно на кафе и карти и говори.
След колежката бях аз. Със сядането ме попита "За това ли си дошъл? Какво искаш да знаеш за това?" (няма да казвам какво е "това", но беше уцелила или видяла това, което ме интересуваше). Говори доста и доста неща каза. Накрая ми предложи да направи тази процедура с "четенето", аз приех. От настоящето и миналото "хвана" по-голямата част от нещата, за прогнозата времето ще покаже, но не е дала срок Simple Smile
Накрая попитахме каква сума да и оставим. На колежката каза 10 лв., а на мен 20 заради "четенето".

P.S.: Между другото, някой ако иска може да направим един тур и до Таня от Ребърково, за мнения.
Значи има познавамест...Ще и се обадя...Поне като пращам пари за БГ да са добре похарчени Simple Smile Надявам се да ви е познала и всичко коети ви е казала да се сбъдне от прогнозите... Simple Smile

# 385
  • София
Newly_ аз ходих с градски транспорт, т.е с автобус. Все пак ако искаш изчакай да видиш дали други ще споделят за познаваемост.  Peace

# 386
Здравейте! Бях и при Искра от село Бистрица и при Ани от Пловдив. Двете ми казаха противоположни отговори на един и същи въпрос. Дилемата е голяма. Коя от двете да послушам? Въпросът е много важен. Ако някой можи да ми каже някакво впечатление или мнение за двете или за една от двете, това много ще ми помогне. Знам, че изборът си е изцяло мой, но ако избера едното, а то не стане губя възможност и за другото и тогава вече става страшно. Simple Smile)) Благодаря.

# 387
404NotFound , ехх не мога да отида до Перник, не че е далече, но ще ми е трудно. Мерси все пак. За сега фаворити са Цеца, Пепа и Бойка - те са с най - голяма познаваемост като чета. Най - ми е близо Пепа. Май там първо ще отида.

Пепа на някои хора познава всичко, но на други хич нищо... Бях свидетел как на една приятелка и се преобърна живота точно както тя й го предсказа. За щастие прогнозите бяха за розово бъдеще:)

# 388
Здравейте,

Това четене за желание ли е?

# 389
Ани, не знам дали ще ти помогне да вземеш решение !Но при мен Ани каза ,че до рожденния си ден ,който мина април ще си намеря работа,която много ще ми харесва , ще я работя 2г и половина и че мъж ще ме уреди на тази работа!Това ми го каза м .октомври !От тогава до сега имах две предложения за работа ,но едната беше за 8м., а другата за 3м. !И двете не приех, защото не бяха изобщо подходящи за мен,но наистина мъж ми ги предложи!Първата беше в дом за стари хора, а втората в предизборен щаб!
Така че решението е твое!Не искам да те подвеждам!Само споделям!

Общи условия

Активация на акаунт