Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте на всички. Аз искам да питам някои има ли впечатления от Ина на женския пазар.

# 361
Обадих се днес на Михаела от Монтанско.

Жената е много мила и любезна. Попитах я дали гледа от разстояние- имах предвид само за картите. Каза, че да. 20лв. се превеждат по пощенски запис и след това се провежда консултацията по телефона.

Значи ще я пробваме по телефона....Ако познае ще споделя мнение...Ама ми се иска да познае. Щото Цеца позна всичко само явно с бившото ми гадже искаше да ме зарадва,че ще се съберем ама йок. И не видя,че нов човек ще срещна...Сега ще видим и Михаела от Монтанско какво ще каже.

# 362
Този Миро,както не вдига телефона си.....ако му бях превела пари.....много щеше да ме е яд!!!  #2gunfire

# 363
Добре от графиката виждам че най много гласове има Цеца от Надежда..Тя на какво гледа??

# 364
Добре от графиката виждам че най много гласове има Цеца от Надежда..Тя на какво гледа??
Тя гледа на карти и на кафе...На мен ми е гледала само на карти по скайп...Имаше познаваемост ама не толкоз голяма...Аз го оправдавам с това,че по скайп станаха нещата, а не лично...Бих казала,че е добра, но пък не чак толкова добра....Скоро и аз ще и се обадя за една бърза консултация ама да видим кога... Simple Smile

# 365
Добре да ви споделя, само че не помня името.. в Цариградски комплекс има фитнес на име Роял..Там всяка неделя има една жена която казва че лекува с енергия..бях един път но тогава не бях в много добро състояние и незнам дали трябваше да ида пак..гледаше ме и познаваше неща за здравето ми но не говорехме нищо повече. Има ли някой впечатления от нея? Мисля даже че живее в Цариградски отгоре на фитнеса..не съм сигурна..

# 366
Този Миро,както не вдига телефона си.....ако му бях превела пари.....много щеше да ме е яд!!!  #2gunfire
Този Миро е поредният измамник и мисля да го десквалифицираме, щото има достатъчно идиоти. Много е лошо като се самозабравиш и почнеш да цоцаш хората за пари и да не им казваш нищо....Аз вече съм си казала,че пари не изпращам докато не получа адекватен отговор на моите въпроси. Такъв дето ще ми се офлянква по телефона и ще ми дава акъл как аз да си контролирам съдбата....Ми да вземе да ходи на майната си!

# 367
  • София
Ами аз да Ви се похваля, Бойка позна за днес. Взех си изпита от 1-я път.  Peace Ако и друго нещо се случи, което е казала, пак ще се похваля.

# 368
Този Миро е поредният измамник и мисля да го десквалифицираме, щото има достатъчно идиоти. Много е лошо като се самозабравиш и почнеш да цоцаш хората за пари и да не им казваш нищо....Аз вече съм си казала,че пари не изпращам докато не получа адекватен отговор на моите въпроси. Такъв дето ще ми се офлянква по телефона и ще ми дава акъл как аз да си контролирам съдбата....Ми да вземе да ходи на майната си!

Ама на мен пък даже не ми вдига телефона.......а много пъти му звънях.....

# 369
  • София
 Никой ли няма впечатления за тази Ина на женския пазар

# 370
  • София
Никой ли няма впечатления за тази Ина на женския пазар

В първите теми е обсъждана доста.

# 371
Ами аз да Ви се похваля, Бойка позна за днес. Взех си изпита от 1-я път.  Peace Ако и друго нещо се случи, което е казала, пак ще се похваля.
Значи има познаваемост....което е добре !!!!

# 372

Ама на мен пък даже не ми вдига телефона.......а много пъти му звънях.....
Аз ако съм на тебе ще му тегля такива майни,че поне на теб да ти олекне. Добре,че и аз не се подлъгах от тука да му изпратя пари на тоя хайдамак....

# 373
Ами нали го похвалиха тук?!  newsm78

# 374
Ами нали го похвалиха тук?!  newsm78

Кого не са?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт