Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, аз бях при Ели Загорова | таро | 0890 437 043 | София два пъти, подтикната от сътресенията в работата ми. Тя е много мила, симпатична, казва нещата с голяма точност и няма как да не й повярваш. Само че нещата, които ми каза не се случиха. На момента ми подейства добре, защото ми даде надежда, но реално не ми позна...
Скоро бях при Киазим. Той е добър човек. При няго бях и преди няколко години и повече неща ми позна. Само че част от информацията, която тогава ми даде се различава от тази, която ми даде наскоро (броя на децата, които ще имам и полът на първото). Вероятно съдбата на човек се променя в движение. Което пък показва, че да се ходи да ти надникват в бъдещето е напълно безполезно!  Grinning
Аз съм доста скиптично настроена към Таро картите...Според моята логика за тях се изисква голям майсторлък и малко вещерство...Числата показват доста неща по принцип, но не мисля,че могат да покажат всичко, а и всеки ги тълкува различно...Затова предпочитам кафето и нормалните карти....

# 406
Здравейте, аз бях при Ели Загорова | таро | 0890 437 043 | София два пъти, подтикната от сътресенията в работата ми. Тя е много мила, симпатична, казва нещата с голяма точност и няма как да не й повярваш. Само че нещата, които ми каза не се случиха. На момента ми подейства добре, защото ми даде надежда, но реално не ми позна...
Скоро бях при Киазим. Той е добър човек. При няго бях и преди няколко години и повече неща ми позна. Само че част от информацията, която тогава ми даде се различава от тази, която ми даде наскоро (броя на децата, които ще имам и полът на първото). Вероятно съдбата на човек се променя в движение. Което пък показва, че да се ходи да ти надникват в бъдещето е напълно безполезно!  Grinning
Аз съм доста скиптично настроена към Таро картите...Според моята логика за тях се изисква голям майсторлък и малко вещерство...Числата показват доста неща по принцип, но не мисля,че могат да покажат всичко, а и всеки ги тълкува различно...Затова предпочитам кафето и нормалните карти....

По отношение на Таро и Ленорман......в различните форуми има доста момичета, които отзивчиво "хвърлят" карти без да те ангажират с финанси и ......съдейки от  конкретен опит, защото често го правя-имат доста по-точни попадения от разни Мировци-шарлатани и тем  подобни.....

# 407
Скоро бях при Киазим. Той е добър човек. При няго бях и преди няколко години и повече неща ми позна. Само че част от информацията, която тогава ми даде се различава от тази, която ми даде наскоро (броя на децата, които ще имам и полът на първото). Вероятно съдбата на човек се променя в движение. Което пък показва, че да се ходи да ти надникват в бъдещето е напълно безполезно!  Grinning

По отношение на Таро и Ленорман......в различните форуми има доста момичета, които отзивчиво "хвърлят" карти без да те ангажират с финанси и ......съдейки от  конкретен опит, защото често го правя-имат доста по-точни попадения от разни Мировци-шарлатани и тем  подобни.....
Дайте координати,ако е удобно.

# 408
# 409
Някой ходил ли е при Петранка Тонева от Стара Загора-биоенерготерапевт

# 410
  • гр. София
Здравейте,преди малко говорих с Михаела от Монтана,много любезна и мила е жената. Помоли да не и публикуваме телефона публично и ако може да го изтрием,защото се страхува да не я потърсят от някоя телевизия или предаване.Аз не съм много на "ти"с техниката и не мога да го изтрия и въобще незнам дали може newsm78Ако иска някой тел.само на лични Praynigда си го предаваме.Ако имам възможност ще я посетя,ще пиша преди да тръгна ако иска някой да дойде с мен Peace

Аз бих дошла, стига да е в почивен ден Simple Smile

# 411
Тук съм аз, къде четох, къде не...че много бяхте писали...

Кой за къде искаше да се събирате да ходите, а сте без кола?
Събота и неделя няма кво да правя, ако някой има зор да се разходим - да ходим.
И без това ми е толкова тъпо напоследък...
Аз зор нямам вече да ходя никъде, но за разходката съм навита, а и да се запознаем Simple Smile

Така, че ако решите нещо -пишете  Peace

# 412
Тук съм аз, къде четох, къде не...че много бяхте писали...

Кой за къде искаше да се събирате да ходите, а сте без кола?
Събота и неделя няма кво да правя, ако някой има зор да се разходим - да ходим.
И без това ми е толкова тъпо напоследък...
Аз зор нямам вече да ходя никъде, но за разходката съм навита, а и да се запознаем Simple Smile

Така, че ако решите нещо -пишете  Peace

Аз съм за, ако има място за мен  Crazy Embarassed

# 413
Ами добре, ама да кажете къде точно трябва да ходим и да уточня, че аз съм в София  Rolling Eyes

# 414
Ами добре, ама да кажете къде точно трябва да ходим и да уточня, че аз съм в София  Rolling Eyes
Изчисти си кутията Simple Smile

# 415
Изчистих  Crazy

# 416
Мелиса кажи нещо за тази Кремена...

# 417

Коя е Кремена?  Shocked

# 418

Коя е Кремена?  Shocked

Мацка, Кремена Манова от Кюстендил. Приема и в София, в Павлово. Доколкото знам носи дълга черна роба като у Хари Потър и взима 50 лв на сеанс. Имах час някога януари или февруари, но падна снега и секретарката много мило се обади да се извини, че Кремена няма да идва в София. Друг час не си записах, тъй като така или иначе като ми обявиха 50 лв нещо се позачудих. После проверих. Преди години на една майка изчезна сина й и имаше доста медийна активност около случая. Кремена си понаправи реклама като пророкува къде и как ще се намери жив и здрав. Проверих какво се е случило години по-късно. Момчето е все още изчезнало. Получих и един друг отзив. Още когато таксата й била 35 лв, дори и срещу тях пак така си е говорела, но не е познавала. Иначе секретарката й е много любезна жена. И при Кремена е пълно с народ.

# 419
Божка позна. Обърка хората, но позна. Или по-скоро аз мислех за грешния човек, но съдбата така се обърна, че излезе, че извън лека неточност за времето, беше права. Гледам си записките, защото се присетих нещо и понеже гледам е познала, в интерес на обективността да кажа, че може и да не е въздух под налягане. Погледнах си записките по повод на това, че малко след месеца, който предрече почна да се случва нещо, което евентуално би направило и едно от останалите й предсказания да се сбъдне. Малко странно се обърнаха нещата, не го очаквах, но.. факт.

Общи условия

Активация на акаунт