Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 351
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ани, не знам дали ще ти помогне да вземеш решение !Но при мен Ани каза ,че до рожденния си ден ,който мина април ще си намеря работа,която много ще ми харесва , ще я работя 2г и половина и че мъж ще ме уреди на тази работа!Това ми го каза м .октомври !От тогава до сега имах две предложения за работа ,но едната беше за 8м., а другата за 3м. !И двете не приех, защото не бяха изобщо подходящи за мен,но наистина мъж ми ги предложи!Първата беше в дом за стари хора, а втората в предизборен щаб!
Така че решението е твое!Не искам да те подвеждам!Само споделям!

Благодаря!

# 391
Някой от района на Пловдив,навит за София при Цеца?Аз нямам кола,но ако някой има възможност и иска,може да се съберем хора,да разделим разходите и да видим за какво иде реч Flutter

# 392
Някой да сподели информация за Кремена от Кюстендил, която взимала 40 лв. и познавала...  bouquet

# 393
Здравейте,
Днес с една колежка от форума посетихме Михаела от Белотинци. Обадихме се вчера да попитаме дали ще ни приеме днес след 6 часа, защото бях на работа. Наистина много позитивна и дружелюбна жена. Обясни ни как да я намерим и даже предложи, когато пристигнем в селото да се обадим и да ни посрещне ако се затрудняваме.
Така.... Днес към 6 и нещо пристигнахме. Намерихме къщата директно без проблеми Simple Smile Тя беше отпред. Посрещна ни и ни се извини, че не може да ни приеме вътре в къщата, но боядисвали и ни заведе на една доста приветлива веранда със страхотен изглед към едно поточе и пеещи птички навсякъде.  Joy
Започна същинското гледане. Аз като кавалер отстъпих място първа да бъде колежката (с нея предварително се бяхме разбрали да не казваме нищо, да мълчим и с нищо да не издаваме дали познава или греши). Михаела гледа едновременно на кафе и карти и говори.
След колежката бях аз. Със сядането ме попита "За това ли си дошъл? Какво искаш да знаеш за това?" (няма да казвам какво е "това", но беше уцелила или видяла това, което ме интересуваше). Говори доста и доста неща каза. Накрая ми предложи да направи тази процедура с "четенето", аз приех. От настоящето и миналото "хвана" по-голямата част от нещата, за прогнозата времето ще покаже, но не е дала срок Simple Smile
Накрая попитахме каква сума да и оставим. На колежката каза 10 лв., а на мен 20 заради "четенето".
Ако пропускам нещо съществено питайте.

P.S.: Между другото, някой ако иска може да направим един тур и до Таня от Ребърково, за мнения.

Това четене за желание ли е?

Не. Не за желание. По-скоро за късмет или нещо от рода.

# 394
А Цеца от Надежда как гледа? какво казвате за нея..дали да я посетя?

# 395
Здравейте,преди малко говорих с Михаела от Монтана,много любезна и мила е жената. Помоли да не и публикуваме телефона публично и ако може да го изтрием,защото се страхува да не я потърсят от някоя телевизия или предаване.Аз не съм много на "ти"с техниката и не мога да го изтрия и въобще незнам дали може newsm78Ако иска някой тел.само на лични Praynigда си го предаваме.Ако имам възможност ще я посетя,ще пиша преди да тръгна ако иска някой да дойде с мен Peace

# 396
Хайде момичета, каква е тази Кремена?!? Мелиса къде изчезна? Ти поне можеше да ми кажеш...или райан
 Cry
За Цеца- отиди...гледа на кафенце и карти, но може би не тълкува съвсем вярно...после ще разказваш
  bouquet

# 397
Ще опитам..само да видя кой ще се навие да дойде с мен..не искам да ходя самичка до там.. Sad амоя приятел е против всякакви такива..

# 398
Добре де, ако искам да ми гледа тази Михаела по телефона, докъде да и пратя парите?

# 399
Добре де, ако искам да ми гледа тази Михаела по телефона, докъде да и пратя парите?
Вие ме изумявате. Как така ще пращате пари на доверие.....като, че ли много бързо се забрави историята с Миро Плевенски....

# 400
Вие ме изумявате. Как така ще пращате пари на доверие.....като, че ли много бързо се забрави историята с Миро Плевенски....
Хипотетично питам. Нали не искала да и се публикува телефона. Не е заради журналисти, ами заради данъчните. С тези твърди тарифи, работата намирисва.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 13:08 от мамарамболина

# 401
Хипотетично питам. Нали не искала да и се публикува телефона. Не е заради журналисти, ами заради данъчните. С тези твърди тарифи, работата намирисма.

Няма да е нито първата,нито последната,появила се тук с гръм и трясък.После пак с гръм и трясък ще се развенчаят гадателските и способности и ще изпадне в забвение.

# 402
Идея си нямам как да махна номера й от коментара(на Михаела).Ако някой знае,моля да го оправи:-)

# 403
  • Под Слънцето
Коментарите се редактират от самият пост. Ако не става- модератор.
Пари :
"на село за дядо" като Ванка Жуков
 Peace

# 404
  • София
Здравейте, аз бях при Ели Загорова | таро | 0890 437 043 | София два пъти, подтикната от сътресенията в работата ми. Тя е много мила, симпатична, казва нещата с голяма точност и няма как да не й повярваш. Само че нещата, които ми каза не се случиха. На момента ми подейства добре, защото ми даде надежда, но реално не ми позна...
Скоро бях при Киазим. Той е добър човек. При няго бях и преди няколко години и повече неща ми позна. Само че част от информацията, която тогава ми даде се различава от тази, която ми даде наскоро (броя на децата, които ще имам и полът на първото). Вероятно съдбата на човек се променя в движение. Което пък показва, че да се ходи да ти надникват в бъдещето е напълно безполезно!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт