Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 057
  • 739
  •   3
Отговори
# 570
Здравейте!

Аз пак да попитам за този сайт magicbul.net, дали някой се е възползвал от услугите му и дали има познаваемост ?

и аз това искам да питам..ако някой ве4е има резултати,моля да пише
Питах нещо, отговориха ми".няма да стане"Толкова ,ама защо,как няма такива подробности.Една мацка тук беше сподедила ,че е питала едно и също нещо от два различни телефона,получила два съвсем различни противоречащи си отговора.Не си давайте парите според мен.Може да е компютър

не е компютър.Аз получих много подробен отговор 2-3 изречения описващ момента ....за бъдещето-ще знам дали са познали след година най-малко.Но аз съм сложен казус ,а те го описаха.А на 2ри смс но друг въпрос ми писаха по-кратко.Но и той беше по-конкретен.Предполагам ако си вземеш подробно гледане с паричен превод ще има отговори не само Да или Не но и повече детайли.Аз не съм го пробвала още,но понеже смс-ите ми се видяха адекватни поне моите може би скоро ще опитам с по-обширното им гадаене Simple Smile))

# 571
Mellisa, моля отговори ми дали Анита е била точна за бъдещето на твоята приятелка. Спомням си,че разказа тогава,че сте били двете...  bouquet

# 572
Този път изобщо не си правих труда и да ви изчета, само прочетох първите няколко изречения на поста от MayyaI
Аз съм в този форум , за да споделям мнение и никой не може да ме задължи да давам координати на който и да е.Ще дам координати на този на който аз преценя, а не на някой който ме задължава да го направя!
Това е тема за обсъждане на ясновидки, а не телефонен справочник.
Пиша по темата, нали така.
Някакви други задължения към вас имам ли?
Ако някой дразня - просто да не ме чете и да ме подминава.
Опитвам се да си спомня колко пъти аз напднах тук някой и вдигах олелии до небесата, че някой не е дал координати на еди кой си.
Малко по късно ще си оправя кутията и ще дам координати на интересуващите се по моя преценка.
Толкова от мен.
Привет
Melissa77 с много радости ти чета постовете не се дразни от факта че съществуват лоши хора нито ти нито аз можем да променим положението към хората да станат по-добри или по-лоши или каквото се сетиш но аз ти се радвам много продължавай смело напред трудно лесно ще станат нещата при теб защото си ПИЧ прецени ти сама на кой с какво може да помогнеш или пък прецени ти сама кога как и по какъв начин да направиш добро и с каква цел за да те смятат за добра или лоша или съдбата би те направила такава или пък си такава но в живота има ВЪЗМЕЗДИЕ идни хора са дарени с късмет и постоянно не спира да ги връхлита други пък сами да търсят своя в живота други са дарени с лошотии а те си мислят че всичко е на опъки и започват да завиждат или не могат да се примирят с това което им е написано но затова ги има и тях или хубавото с лошото и лошото с хубаво за това сама определи какъв човек може да си ти за мен лично си ПИЧ ще се повторя и ти се радвам и ще се радвам с нещо ако мога да ти помогна не мога да отговарям за другите да ли те харесват обичат уважават мразят и прочие
 Hug  bouquet Hug

# 573
Каквито и   водевили и пътеписи да се пишат, едно нещо е много явен , безспорен факт -всеки ,ама съвсем всеки път, когато някой обяви на всеослушание -"Ходих при поредната" и  игриво загатне , че много добре се развило свиждането , а особено  пък , ако при репортажа ,15 минути след визитата, удари и  печата с най-високата възможна врачка-атестация , а именно" Страшна е, всичко ми позна!" ..това, което наистина е страшно  е силата , с която, след обявявяне във форума  и моментално развихрящите се  преговори и раздаване на телефона на лични пак на маса абонати, което не  е особено  различно от публикуване пред всички на практика,  се юрват наведнъж 13-20 души; операторката , дълбоко зарадвана и настървена от резкия прилив на платци,интензивно   се вдъхновява и с комбинираната  скорост на светлината  и звука напомпва ценоразписа ,често прашасвал до вчера или пък , стресната да не се разчуе прекалено и където няма да й е угодно за никъде недекларираните й доходи-се дръпва и става сопната , снишава се  , отказва на хора или ги претупва, за да минат през нея още и още и т.н.Така или иначе,в съвсем всички  случаи, това не е добре за нас.Безмерно по-разумно , практично и в крайна сметка полезно за всички ни би било да не се изсипват  лавинообразно поклоннически тълпи пред поредната избухнала свръхнова,която  на секундата почва да смята на ум/а , ако има нещо, в което наистина са виртуозни, то е точно това!!!/  как  ей сега ще си оправи зъбите , казанчето на тоалетната и т.н, а да подхождаме малко по-плавно с настървените моментални групови визити и с разум, за да е добре за нас.Те са си добре.

Колкото и вярно да е гореизложеното, по-виртуозна и изумителна от способността на врачките да смятат и пренаписват ценоразписите в движение, е способността на тукприсъстващите да се надяват, че именно при тях врачката ще се прояви и с това спомагат за регулярното наливане на средства из крайно нехигиенични хралупи, по този начин самоподлагащи се на унижение, след което дори и сред много настоятелно разпитване, е невъзможно да събереш повече от няколко плахи отзива, че майсторесите са познали нещичко или постигнали дори и бегъл резултат от безумните във всяко едно отношение ритуали. И е логично - ако майсторесата не може да прочисти една чаша, в която сервира кафето на хората, как ли пък би била в състояние да прочисти цяла човешка съдба. Как след това да не се покриват врачките - нима искат просто така някой да ги разобличи. Не е ли добре да поддържат контингент от наивни потребители, които им осигуряват регулярен доход. 

# 574
Mellisa, моля отговори ми дали Анита е била точна за бъдещето на твоята приятелка. Спомням си,че разказа тогава,че сте били двете...  bouquet

Да ти кажа изобщо, ама изобщо не си спомням Sad

# 575
Каквито и   водевили и пътеписи да се пишат, едно нещо е много явен , безспорен факт -всеки ,ама съвсем всеки път, когато някой обяви на всеослушание -"Ходих при поредната" и  игриво загатне , че много добре се развило свиждането , а особено  пък , ако при репортажа ,15 минути след визитата, удари и  печата с най-високата възможна врачка-атестация , а именно" Страшна е, всичко ми позна!" ..това, което наистина е страшно  е силата , с която, след обявявяне във форума  и моментално развихрящите се  преговори и раздаване на телефона на лични пак на маса абонати, което не  е особено  различно от публикуване пред всички на практика,  се юрват наведнъж 13-20 души; операторката , дълбоко зарадвана и настървена от резкия прилив на платци,интензивно   се вдъхновява и с комбинираната  скорост на светлината  и звука напомпва ценоразписа ,често прашасвал до вчера или пък , стресната да не се разчуе прекалено и където няма да й е угодно за никъде недекларираните й доходи-се дръпва и става сопната , снишава се  , отказва на хора или ги претупва, за да минат през нея още и още и т.н.Така или иначе,в съвсем всички  случаи, това не е добре за нас.Безмерно по-разумно , практично и в крайна сметка полезно за всички ни би било да не се изсипват  лавинообразно поклоннически тълпи пред поредната избухнала свръхнова,която  на секундата почва да смята на ум/а , ако има нещо, в което наистина са виртуозни, то е точно това!!!/  как  ей сега ще си оправи зъбите , казанчето на тоалетната и т.н, а да подхождаме малко по-плавно с настървените моментални групови визити и с разум, за да е добре за нас.Те са си добре.

И е логично - ако майсторесата не може да прочисти една чаша, в която сервира кафето на хората, как ли пък би била в състояние да прочисти цяла човешка съдба.

Хаха, супер точно,директно в 10ката!!! Simple Smile Глътка разум и  точен поглед  at  last!Yes!

Колкото до Анита-не знам дали за нея ставаше дума или бъркам името- помня, че говорихме ,че само рано сутрин  и в определени  дни можело да се ходи,защото имала много сериозен проблем с алкохола и още преди обяд ставало невъзможно да се процедира.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 18:21 от ryannn

# 576
Здравейте момичета някой знаели нещо за Румен ат Вълчи дол кога приема със записване ли става такса имали

# 577
Искам да попитам преди време бях чела за леля Искра, мисля че беше, която отговаряла и по телефона. Това истина ли е и ако е, още ли е така и този номер от първа страница актуален ли е?

# 578
Искам да попитам преди време бях чела за леля Искра, мисля че беше, която отговаряла и по телефона. Това истина ли е и ако е, още ли е така и този номер от първа страница актуален ли е?
Da moje i po telefona, kazvash imena i rojdenna data. Telefona trqbva da e aktualen.

# 579
Благодаря ти, а по кое време е удобно?

# 580
Не,ryannn, мисля че не става въпрос за същата- тя няма проблем с алкохола.

# 581
  • Sofia
В крайна сметка, гледачката от Перник, находяща се на една и съща улица с Бойка, но от другата й страна, която прави ритуали ли.., амулети ли.., както там се наричат нещата за късмет и просперитет, любов и благоденствие и т.н. и не вземаща твърда такса.... как се нарича по име? Божана или Богдана?
И евентуално някой домогна ли се до нея като координати или посети ли я вече, че да понапише някое мнение, пък и защо не да се похвали със сбъдната прогноза?

# 582

Да, ясно.Беше жена някъде от селата там и ми се струва, че беше с това име, за която ми разказваха, че е  много важно да я хванеш рано сутрин, преди да се е подредила и че тогава имала добри включвания, но явно е друга.
Съжалявам, че не мога да ти кажа нещо за Анита, виждам, че ти е важно.Дано някой се включи с надеждна информация.

# 583
Сега й се обадих, не ми поиска имена и дата на раждане. Някой да сподели мнение, ако може, дали е познала така без име и дата.

# 584

Да, ясно.Беше жена някъде от селата там и ми се струва, че беше с това име, за която ми разказваха, че е  много важно да я хванеш рано сутрин, преди да се е подредила и че тогава имала добри включвания, но явно е друга.
Съжалявам, че не мога да ти кажа нещо за Анита, виждам, че ти е важно.Дано някой се включи с надеждна информация.

Опа, сетих се!Наистина , тази, за която говоря се казва точно Анита, но пие и гледа в село на име Струмяни.

Общи условия

Активация на акаунт