Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 064
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Мелиса ако ходите пак пиши на лични
 Heart Eyes

# 556
  • София
А може ли да дадете телефон или адрес на тази Богдана от Перник

Лично аз повече телефони публично не раздавам.
Нищо лично към вас, които ги ползвате по предназначение.
Но забелязвам, че се отразява зле на врачките тази публичност и човекопотока, който се образува пред вратите им.
Вдигат се такси, нямат време, претупват на две на три и т.н.
Съжалявам, че не открих Богдана преди Бойка за да си направя изводите коя всъщност е по известната пернишка врачка, за която има доста статии и там се цитира основно Бойка.
А мисля, че журналистите доста са се объркали по този въпрос...и май става въпрос точно за другата.

Melissa, ти сега шегуваш ли се
Скрит текст:
пак
, кво ли???
Ти кога си давала телефони публично???
Прочетох твои 75 поста назад. Всички постове не можах, сори, НО си ги спомням.  Peace
В само ЕДИН пост има координати на човек дадени от теб.  newsm78
Пишеш увлекателно, приятно, ама това не е есе на тема "как си прекарахме през лятото"  Stop
Що, бе, все на теб не ти дават да им пишеш координатите???
Тая Богдана или каквато и да е хората ще я намерят.... с или без твоята помощ. И що е тая тайнственост??? Да ти пълнят кутията??? Или щото тя не иска пари???
Това за претупването, вдигането на такси, поради публичността и потока го има. Особено ако е добра.
Или ако не е, ама яяя някой я бил похвалил!!!
Ще го има и без да споделиш координати!
Ама ако споделиш, хората  по-бързо ще отидат и ще пишат.  Peace
Както стана не веднъж с врачките, от които си доволна или недоволна.
И не само ти.
Та, нещо беше писала, че нещо се е писало на лични с/у теб.
Аз съм достатъчно дълго в тоя форум, та да се забавлявам с такива неща.
Затова ти ги пиша тук.  Peace Hug

# 557
Каквито и   водевили и пътеписи да се пишат, едно нещо е много явен , безспорен факт -всеки ,ама съвсем всеки път, когато някой обяви на всеослушание -"Ходих при поредната" и  игриво загатне , че много добре се развило свиждането , а особено  пък , ако при репортажа ,15 минути след визитата, удари и  печата с най-високата възможна врачка-атестация , а именно" Страшна е, всичко ми позна!" ..това, което наистина е страшно  е силата , с която, след обявявяне във форума  и моментално развихрящите се  преговори и раздаване на телефона на лични пак на маса абонати, което не  е особено  различно от публикуване пред всички на практика,  се юрват наведнъж 13-20 души; операторката , дълбоко зарадвана и настървена от резкия прилив на платци,интензивно   се вдъхновява и с комбинираната  скорост на светлината  и звука напомпва ценоразписа ,често прашасвал до вчера или пък , стресната да не се разчуе прекалено и където няма да й е угодно за никъде недекларираните й доходи-се дръпва и става сопната , снишава се  , отказва на хора или ги претупва, за да минат през нея още и още и т.н.Така или иначе,в съвсем всички  случаи, това не е добре за нас.Безмерно по-разумно , практично и в крайна сметка полезно за всички ни би било да не се изсипват  лавинообразно поклоннически тълпи пред поредната избухнала свръхнова,която  на секундата почва да смята на ум/а , ако има нещо, в което наистина са виртуозни, то е точно това!!!/  как  ей сега ще си оправи зъбите , казанчето на тоалетната и т.н, а да подхождаме малко по-плавно с настървените моментални групови визити и с разум, за да е добре за нас.Те са си добре.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 05:26 от ryannn

# 558
Mellisa, благодаря за отговора за Анита  bouquet
спомням си,че беше ходила с твоя приятелка-как са нещата при нея,също ли не и позна нищо?

и още някой,ако се сети Praynig

уж имало опашки пред къщата и,пък никой нищо не споделя

# 559
  • Петрич
Добро утро на всички четящи тази тема.
Регистрирах се преди около две години в този форум, заради тази тема и до ден днешен съм писала единствено и само в нея, всеки който го интересува може да изчете всичките ми постове.
Разказвала съм, споделяла съм както мнението си за врачките, които лично съм посещавала, така и доста лични неща.Не се срамувам и не съжалявам, че съм го правила, защото това съм аз.
Но явно както в живота извън тази тема, така и тук хора, които изобщо не ме познават си позволяват да ме анализират и да ме обвиняват в неща, които за тях явно представялват интерес, но не и за мен.
Тази сутрин получавам това от потребителка, която ми е препратила съобщение, което е получила от друга такава:

'"А ти на Мелиса казвала ли си за проблемите си?Аз се съмнявам,че Миро и Бонева са плод на човек от сайта,на който си споделяме проблемите и после ги чуваме...съвсем едно към едно ,понеже самите ние сме си ги казали????!!!!Аз се убедих в това,малко се поразрових и...Внимавай вече с кой споделяш"

Искам да знам защо това е пратено до потребител, а не е написано в тази тема ясно и да е предупреждение към всички?
Първо въпросната потребителка е написала, че се съмнява, после че е убедена...
Когато обаче се отправят обвинения е добре да има и доказателства за това.
Така, че моля, представете ми ги.
Къде аз рекламирах тези хора, къде написах аз че съм супер яко доволна от тях, както съм го правила за Латина, Цеца, Бойка и другите - всеки за времето си, когато съм била доволна или пък недоволна.
И още по интересното е - защо бих направила подобно нещо?
Аз си пиша с доста хора тук, личните ми съобщения доста често са блокирани, защото кутията ми е пълна.
Искам сега всеки на който съм задавала въпроси и съм го разпитвала да сподели тук.
Всеки , който е споделил нещо с мен - съм отвърнала със същото.
Има точно 4 човека, които дори не познавам лично, които ми знаят историята такава каквато е.
И те много добре знаят кои са.
За разлика от вас, аз съм си сложила физиономията на профила, има хора с които съм се срещала лично, има хора, които ми имат facebook  профила, да не говорим колко много съм писала в тази тема.
И някой си да бълва подобни змии и гущери срещу мен е просто безумно.
Хора, срещу мен се води дело за оргазнизатор и ръководител на организирана престъпна група.
Правят ми данъчна ревизия за хиляди левове.
Нима мислите че съм толкова изпаднала, че да организирам подобен театър, за да взема на някой 20 лева, защото това е единственото, което ми идва наум за логично обяснение, когато някой хвърля подобни обвинения срещу мен?
И ако знам историята на четери човека от този форум значи бих спечелила цели 80 лева по моите сметки.
Не бях ли аз човека, който първи се усъмни във въпросната Бонева и написа това в няколко страници по назад?Или и тук ще съм обвинена едва  ли не в това:Крадеца вика: дръжте крадеца
И се питам защо авторката на цитираното по горе съобщение не се е обърнала първо към мен в съменията си, а пише на хора, които нямат нищо общо с мен, но те са сметнали за необходимо да ме предупредят какви неща се носят за мен.
И понеже нямам повече време да се обяснявам, защото моя живот тече и отивам да си го живея, още повече да се обяснявам и едва ли не оправдавам за неща, които изобщо не съм направила, всеки който иска да ме попита нещо, който го интересува коя съм и който има обвинения с които да ме залее това е телефона ми: 0878 762 359.Името ми е Траяна.
Който иска да разгледа целия ми живот може да го направи във facebook през търсачката с tonichka_mark@abv.bg
Мисля, че винаги съм била достатъчно обективна в постовете си, достатъчно толерантна в отговорите си към всички, които са ме молили за нещо и не мисля, че съм навредила по някакъв начин на нещо с някой.
И моля всички, които са имали каквито и да е контакти с въпросната Бонева и Миро - да не мълчи като риба, а да сподели кво е било, що е било.Щото има доста хора, които изобщо не пишат в тази тема, а само четат и си позлват лично коодринатите, които се дават тук за връзка с тези, които обсъждаме.
Нямам повече време, макар, че мога да кажа още много неща.
Просто си имам друга работа и тя със сигурност не е тази да ровя по животите и проблемите на хората, заета съм с решаването на моите собствени.

Поздрави

аз чета, но рядко.имам си доста проблеми, и съм на мнение че не мога да ги разреша със врачки и магии-по-скоро да ми дадат насока или възможност за избор в ситуацията.та за бонева - мис- прочетох тук в сайта и писах веднага,отговори ми на другият ден-по същество част от въпроса ми беше и в отговора.много лош между другото.както ида е примирих се и реших да приключа.убедена съм ,че  най-точната прогноза е астрологичната.правила съм си пълен годишен хороскоп от руски сайт.мисля да опитам и с български астролог

# 560
Нищо не разбрах....да търся или не тази Богдана?!?

# 561
Нищо не разбрах....да търся или не тази Богдана?!?

Богдана от Перник, ако я намериш те моля да споделиш някакви координата. Явно никой не иска да даде номера й. Може и на лични. Благодаря!

# 562
Каквито и   водевили и пътеписи да се пишат, едно нещо е много явен , безспорен факт -всеки ,ама съвсем всеки път, когато някой обяви на всеослушание -"Ходих при поредната" и  игриво загатне , че много добре се развило свиждането , а особено  пък , ако при репортажа ,15 минути след визитата, удари и  печата с най-високата възможна врачка-атестация , а именно" Страшна е, всичко ми позна!" ..това, което наистина е страшно  е силата , с която, след обявявяне във форума  и моментално развихрящите се  преговори и раздаване на телефона на лични пак на маса абонати, което не  е особено  различно от публикуване пред всички на практика,  се юрват наведнъж 13-20 души; операторката , дълбоко зарадвана и настървена от резкия прилив на платци,интензивно   се вдъхновява и с комбинираната  скорост на светлината  и звука напомпва ценоразписа ,често прашасвал до вчера или пък , стресната да не се разчуе прекалено и където няма да й е угодно за никъде недекларираните й доходи-се дръпва и става сопната , снишава се  , отказва на хора или ги претупва, за да минат през нея още и още и т.н.Така или иначе,в съвсем всички  случаи, това не е добре за нас.Безмерно по-разумно , практично и в крайна сметка полезно за всички ни би било да не се изсипват  лавинообразно поклоннически тълпи пред поредната избухнала свръхнова,която  на секундата почва да смята на ум/а , ако има нещо, в което наистина са виртуозни, то е точно това!!!/  как  ей сега ще си оправи зъбите , казанчето на тоалетната и т.н, а да подхождаме малко по-плавно с настървените моментални групови визити и с разум, за да е добре за нас.Те са си добре.

Браво, ryannn!

Поредният ти страхотен и полезен пост!

Дано повече хора се замислят!

Макар че все по-бързо залязват врачка- звездите...Живите примери са от миналата седмица.

# 563
Този път изобщо не си правих труда и да ви изчета, само прочетох първите няколко изречения на поста от MayyaI

Аз съм в този форум , за да споделям мнение и никой не може да ме задължи да давам координати на който и да е.Ще дам координати на този на който аз преценя, а не на някой който ме задължава да го направя!
Това е тема за обсъждане на ясновидки, а не телефонен справочник.
Пиша по темата, нали така.
Някакви други задължения към вас имам ли?
Ако някой дразня - просто да не ме чете и да ме подминава.
Опитвам се да си спомня колко пъти аз напднах тук някой и вдигах олелии до небесата, че някой не е дал координати на еди кой си.
Малко по късно ще си оправя кутията и ще дам координати на интересуващите се по моя преценка.
Толкова от мен.

# 564
Здравейте!

Аз пак да попитам за този сайт magicbul.net, дали някой се е възползвал от услугите му и дали има познаваемост ?

# 565
Здравейте!

Аз пак да попитам за този сайт magicbul.net, дали някой се е възползвал от услугите му и дали има познаваемост ?

и аз това искам да питам..ако някой ве4е има резултати,моля да пише

# 566
Здравейте!

и аз това искам да питам..ако някой ве4е има резултати,моля да пише
Питах нещо, отговориха ми".няма да стане"Толкова ,ама защо,как няма такива подробности.Една мацка тук беше сподедила ,че е питала едно и също нещо от два различни телефона,получила два съвсем различни противоречащи си отговора.Не си давайте парите според мен.Може да е компютър

# 567
А може ли да дадете телефон или адрес на тази Богдана от Перник

Лично аз повече телефони публично не раздавам.
Нищо лично към вас, които ги ползвате по предназначение.
Но забелязвам, че се отразява зле на врачките тази публичност и човекопотока, който се образува пред вратите им.
Вдигат се такси, нямат време, претупват на две на три и т.н.
Съжалявам, че не открих Богдана преди Бойка за да си направя изводите коя всъщност е по известната пернишка врачка, за която има доста статии и там се цитира основно Бойка.
А мисля, че журналистите доста са се объркали по този въпрос...и май става въпрос точно за другата.

Melissa разчисти си пощата и ако може ми пиши на лични, защото пощата ти е пълна и няма как да ти пиша! Благодаря!

# 568
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Melissa77' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения. Cry Cry Cry

# 569
Момичета, да сте чували за Соня от Модерно предградие - таро

Общи условия

Активация на акаунт