Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз 2 пъти й писах с въпрос да даде координати да й пусна парите,но глас пустиня все още.. #Crazy

И при мен същотос Мис Бонева!

много мистерия около мис бонева.някой ако има прясна информация,моля да пише

# 91
Аз 2 пъти й писах с въпрос да даде координати да й пусна парите,но глас пустиня все още.. #Crazy

Божеее, тази жена си бяга от късмета. Изпусна 5-те си минути слава. Апропо от кого тръгна всичко?

# 92
И все пак някой друг получи ли отговор от тази мис Бони?
 newsm78

# 93
  • Пловдив
Писах ,но е-ла не действа  Confused

# 94
При всяко въвеждане на нов оператор  следва  моментално  и  масово втурване,така че ...не  е изненадващо  да има и съответна реакция,която няма как да е в полза на клиентелата-раздразнение, както  е сега или рязко овълчване за пари и претупване, както стана при предния такъв случай.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 21:45 от ryannn

# 95
Впечатления от Вера Стоименова /Русе/ да има някой? Събирам отзиви всякакви...

# 96
ПУСНЕТЕ СИ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА  newsm09 Какво казва Ивелинчето Лютова за Езо ТВ и екстрасенсите  #Crazy Sick #2gunfire

# 97
Преди всичко здравейте на всички ... От доста време четя и следя темите за врачките и тем подобни ... От Хасково съм и да Ви кажа от любопитство обходих де що имена открих от нашия град (най-вече имена които открих тук във форума) ... И имам лични и положителни впечатления от само един човек и бих искал да се допитам до съфорумците дали и те са на същото мнение като мен, за да сверя часовника един вид Simple Smile
Та ... Човека за който пиша се казва Виолета и да поясня не е тази на която и е написан номера тук а съвсем друг човек ... Живее в един блок по пътя за местност Кенана ...
Има ли други които са я посещавали и дали са останали "доволни" от срещата с нея ... Случили ли са се нещата които им е казала?
Благодаря Ви предварително!

аз съм ходила при нея преди години и нищо не ми позна ! #Cussing out

# 98
Търсих инфо за мис Бонева в интернет, но не излиза нищо като информация. Според мен по имейла, от който и пишете тя може чрез него да намери ваши регистрации в различни социални мрежи и така да извлече достатъчно инфомрация, че да ви шашне с отговора.  newsm61

# 99
ПУСНЕТЕ СИ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА  newsm09 Какво казва Ивелинчето Лютова за Езо ТВ и екстрасенсите  #Crazy Sick #2gunfire
Да ....и аз я гледах......тези хора тотално изперкват, че даже не им пука, че стават смешни....нищо, вероятно след подобни ,сладки предавания,  хората ще се осъзнаят и няма да си дават парите и надеждите на подобни "чудеса".

# 100

Божеее, тази жена си бяга от късмета. Изпусна 5-те си минути слава. Апропо от кого тръгна всичко?

Ма тя кво бе, не ви ще парите ли? Брееееййййййййй, каква жена  Mr. Green

# 101
  • Hell
Доволни от Милка, село Карайсен има ли?

# 102
Отидох при Седат в Звъничево.
Някакви контакти за Седат Ходжа в Звъничево.
Код:

Това е въпросния E-Mail: miss_boneva@mail.bg и единствения за момента контакт с МИС БОНЕВА

Благодаря предварително

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 23:16 от Defender

# 103
Колко много съм изпуснала.   bouquet

# 104
Пак да побутна моя въпрос - при Вера Стоименова от Русе никой ли не е ходил?

Общи условия

Активация на акаунт