Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Някъде по-наблизо до Шумен, или Варна има ли някой читав/ва, който прави регресия.

# 166
С тези коментари за Бойка ме подсетихте, че четох за една съфорумка, на която Бойка и казала, че вижда гроб в чашата ooooh! Там й обеснила, че става въпрос за родител на нейния приятел, но се оказало в крайна сметка, че нейния баща починал Sad Rolling Eyes Това определено е лоша прогноза, но самата тя е споделила на моя колежка, че като види нещо лошо преценява доколко да го каже и как да го сподели на съответния човек  newsm78

# 167
  • София
Дами, Бойка от Перник е коментирана още от тема 5.
На когото му се чете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … ufCd8MA==;start=0

# 168
Здравейте отново. Понеже ми трябваше пак съвет по любовна тема посетих няколко гледачки и да ви разкажа малко за впечатленията ми. Ходих при Цеца от Надежда. Приятна жена, но като цяло стреляше на посоки при мен. Започна с поредица от зодии, които видя на кафето и от там изреди половината азбука. На една от буквите казах, че познавам такъв човек и започна да ми гледа за любов с него, докато не й казах, че конкретния човек не ме интересува. Позна ми, че този към когото съм се насочила е разведен. Може би защото първо каза, че вижда дете до него и аз казах, че е така, после каза, че е женен, а аз й казах че няма жена. То остана или вдовец или разведен.  Позна ми някои неща от миналото, но специално за бъдещето нищо не стана както го каза. Бях при леля Искра в Бистрица. Изкара ми всички кирливи ризи от миналото като почна от болести, роднини, живи, умрели и т.н. За миналото грешка нямаше, но това което ми каза не се случи, а и няма вече как да се случи. Смятах да ходя до Варна и затова бях решила да посетя тази Керанка от Бургаско, все пак Варна Бургас не е много разстоянието. Обадих се на Керанка, но директно ми отказа да ме приеме, причина не изтъкна, а просто ми затвори телефона. Когато се прибрах в София моя позната ми каза за някаква Милена в Бургас и Теменужка от Варна, от които била доволна. Ако се случи лятото да отида ще ги посетя и ще ви кажа. Най-шантавото беше като седяхме един ден в Борисовата с една позната и дойде една циганка. Каза да й дадем 20 ст, да ни гледа. Реших да се пробвам. Почна да ми познава директно разни неща от миналото. Директно каза името на този, с когото исках да бъда и каза нещо, което ми се случи месец по-късно. После обаче каза да й дам 200 лв, че да ми кажела всичко и да се сбъднело. Естествено не й ги дадохме, взе да кълне и си замина. После си поръчах една магийка от оня сайт, дето бях ви го казала и засега всичко ми се нарежда. Това са като цяло моите нови приключения с врачки. Ако има нови пак ще споделя. Относно леля Искра, най-смешното беше, че се изстрелях в Софийската Бистрица и й звъня да питам за точния адрес, а то се оказа, че жената била в Дупнишката Simple Smile

# 169
Момичета,
Минавам да отбележа, че това, което ми каза Божка от Орландовци по основния ми проблем, който не мога да го споделя тук,  и беше със срок 20-ти април НЕ се случи. Думите и бяха цитирам "До 20-ти април ще разбереш това, което искаш да знаеш, ще ти каже всичко". Е, не стана, за мое голямо съжаление...... Ходих при нея два пъти между интервал от 10-тина дни. Вторият път беше началото на април, когато ми каза това. Говореше с голяма увереност, че всичко, което ми казва, ще се сбъдне, нооооо НЕ!
Успех на всички!

# 170
  • София
sisly21 И при мен нищо не позна Божка  Tired

# 171
И при мен Божкините прогнази нещо хич ги няма CryТрябваше след 15април да ми се случват много хубави неща,но май става точно обратното Sad

# 172
  • София
Вече имам чувството , че всички на всички ни казват само хубави прогнози , за да се зарадваме и да ги препоръчваме и на наши познати. #Crazy Не знам има ли някоя , която да е казала нещо лошо.

# 173
  • Hell
Бях ви питала за Милка от село Карайсен ,но глас в пустинята. Аз ходих при нея миналия октомври и мога да кажа ,че жената си познава.  Wink

# 174
Бях ви питала за Милка от село Карайсен ,но глас в пустинята. Аз ходих при нея миналия октомври и мога да кажа ,че жената си познава.  Wink

Тоест, ти си знаеш Wink как стоят нещата  там.
Писано е за нея преди.Някои казват, че  жената " си" познава, други, че не "си" познава.

# 175
  • Hell
Не само на мен, отидохме майка, брата, снахата на всички позна минало и бъдеще.
Смятам да я посетя отново ей така профилактично.

# 176
Цеца и Латина са ми говорили мрачно. Латина прекомерно мрачно и за това, което беше сигурна, че е гадно, не стана, а това, за което ми викаше, спокойно, се заплете.
Цеца като на всички виждаше планини, на мен и болести и т.н. После спря. Бойка ми каза, кое е сериозно и кое не и така и стана.
Скоро ходих при една дискутирана тук. За да ми измъкне повече пари за ритуали ми наговори много страшни работи.

При мене е имало лоши прогнози. Не са се надявали да ги препоръчвам, а да им кихам пари за ритуали или да се панирам и да съм през ден при тях. Две спрягани из форума са ми оставили много ярки спомени и как запазих благоприличен тон, не знам.

Божка нищо до тук не уцели при мен също. Много жалко, щеше да е добре да бе излязло нещо от онази патаклама...

# 177
Мрачни прогнози да търсите-в случай, че не издържате да я видите в поредното издание на
" Господари на Ефира", изтичайте до  психоромския потрес Рени Анастасова-то, там не е смърт, рак, чума,слепота, нещастия,мракобесия...

Иначе, за нещо " свежо", припомням последната , излъчена в ефир ,препоръка на челно ударената с тухла/щанга  от татко си -Николетка. Така, значи, експертката препоръчва : " взимате бидон с кисело зеле и поставяте вътре загинала пепелянка"...
Специалистката от Червен Бряг, въпреки неизменно  логичния си и брилянтен изказ, не уточни съвсем благата, които ще добиете чрез тази освежаваща процедура, но се предполага, че е за много хубаво.

# 178
Такааа реших и аз да взема да посетя Марина от Графа,часът ми е за 16юни Confused.Дано да не се разочаровам както от Светлана,защото и там си е чакане newsm78Ще пиша след това  bouquet

# 179
Вчера Мelissa трябваше да я е посетила,чакам с нетърпение отзиви от нея Hug

Общи условия

Активация на акаунт