Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 480
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Все ми е чудно как тези врачки виждат съдбата на хората, като това нещо не се дава току така на кой да е....Има много самозванци, как да ги разберем кои са, по високите такси, които искат.....или ....друго.

Според мен не е по таксата ама Рима ми взе 30лв а Рилка 40лв но познаха доста неща особено Рима

Благодаря, че ни разказа за Вени!

Би ли ни споделила повече за тази Рима. Не си спомням някой друга досега да я е споменавал или бъркам...

# 286
  • София
Аз съм доволна от Невена,която в момента гледа в офис на Славейков,преди беше на площад Македония,става въпрос за софия.От нея знам,че не обича да си прави реклама и надали повечето от вас са чували за нея.Тя иска дата на раждане и ключ от дома в който живееш,няма тарифа,колкото и оставиш.За първи път отидох при нея след раздялата с бившия ми съпруг и на следващия ден ми предстоеше да замина за Гърция.Тя описа ситуацията много точно,каза че след време ще създам ново семейство,две деца ,които няма да говорят български,а най-вероятно гръцки.В момента съм омъжена за  грък и чакам близнаци.Междувременно съм ходила още  няколко пъти при нея и винаги ми е отговаряла много точно.По принцип не говори много ,казва малко неща но истини

А къде е на Славейков? Има ли предварително записване и колко парички се оставят приблизително?  Embarassed Благодаря.

# 287
Все ми е чудно как тези врачки виждат съдбата на хората, като това нещо не се дава току така на кой да е....Има много самозванци, как да ги разберем кои са, по високите такси, които искат.....или ....друго.

Според мен не е по таксата ама Рима ми взе 30лв а Рилка 40лв но познаха доста неща особено Рима

Благодаря, че ни разказа за Вени!

Би ли ни споделила повече за тази Рима. Не си спомням някой друга досега да я е споменавал или бъркам...190

Ами всичко започна след посещението ми при леля рилка която ми искаше 190лв да ми оправи живота и аз докато се чудех че бях мн отчаяна се появи една клиентка от нищото , нагласена направена със силикон прическа и тн. и говореше по телефона каза '' каза ми че ще се запознае моя приятелка с мъжа й покрай мене няма коя да е тая приятелка ти си '' при което аз заключих веднага че иде реч за врачка и тя ми каза за нея и и се обади да я пита дали ще ме приеме и каза че съм и приятелка , понеже тя не гледа на всеки има бебе и още две деца и седнах да разсъждавам дали това не беше знак за тея 190лв дет се чудих да дам на рилка и се заговорихме че клиентката попринцип не влиза в евтини магазини ама сега много бързала и си казах това е знак от съдбата и отидох много не вярвах но ето май месец сме и аз найстина почнах работа като се опарича малко пак ще отида въпреки и че ми каза че ще срещна 35 годишен март но това не стана някой ми каза че много сроковете не вижда ли

# 288
"sisly21",
Моля те поизпразни си пощата Simple Smile

# 289
ето,сега,като се разтърсих -това е изказване на нейна изследователка

# 290
"sisly21",
Моля те поизпразни си пощата Simple Smile

gotovo Simple Smile

# 291
Redlips,аз нямам телефон на жената,но при нея няма предварително записване.По принцип тя гледа понеделник,сряда и петък и винаги съм ходила сутрин или по обяд.Оставям и по 10-15 20 лв,колкото имам възможност.Като отидеш на Славейков,там където продават книгите има фонтан,който в момента мисля е закрит и е преди трамвайната спирка посока Попа.Като застанеш до фонтана точно срещу него през трамвайната линия има като тунелче и от другата страна има пак книжарници .Та значи щом влезеш в тунелчето отдясно има вход на кооперация,качваш се на втория етаж,вратата отдясно е жената

# 292
Здравейте момичета по/късно ще ви разкажа за посещението ми при Бойка

# 293
  • София
Redlips,аз нямам телефон на жената,но при нея няма предварително записване.По принцип тя гледа понеделник,сряда и петък и винаги съм ходила сутрин или по обяд.Оставям и по 10-15 20 лв,колкото имам възможност.Като отидеш на Славейков,там където продават книгите има фонтан,който в момента мисля е закрит и е преди трамвайната спирка посока Попа.Като застанеш до фонтана точно срещу него през трамвайната линия има като тунелче и от другата страна има пак книжарници .Та значи щом влезеш в тунелчето отдясно има вход на кооперация,качваш се на втория етаж,вратата отдясно е жената

Където е бирарията ли? Благодаря.

# 294
Така,знчи сутринта ходихме с една приятелка при Боика и започна първо с моята чаша-ти влизаш в 3 дома-викам каде пък са тези 3 дома,ааа има на майка ти,на леля ти и още един хм-аз влизам само в един дом за сега!после има една буква ето на шефа ти е или ти си шеф на някои с тази буква-аз не работя Rolling Eyes,после има двама мъже при тебе незнам какво правиш и аз казвам моля/около мен на този етап няма мъж!!!ааа еее ще имаш разговор с единия,после казва ти ще имаш собствен бизнес и аз викам КОГА Laughing еее незнам или тази или другата година,магия нямаш-то аз и не съм питала ,у вас сте 4 души,ахам и св.Богородица те пази,имаш път-питам каде бе Боике/еми или в бг или извън ама за малко-е то всеки има път някаде WhistlingПосле аа с единия мъж ще се запознаеш на маса е викам нали каза,че ще имам разговор с него еее не newsm78,така ..после започва с мойта приятелка у жас сте 3ма души /а тя живее сама от години,никоя от буквите които ,ни изреди няма общо с нас нито имената,а иначе много се майтапехме и тя и ние,но ме хванаха лудите като тя изобщо нищо не позна,а се опитва да налучква и като за капак казва на мойта приятелка ти имаш малко момченце,а тя няма деца #Crazy ееее викам Бойкеа на мен виждаш ли ми деца,а ми не еееееее добре,защото аз имам дъщеря оооо бе чедо еми .....е мили съфорумки ,а кажете ми сега какво мислите по вапроса,като при мен познаваемост нямаше никаква......

# 295
Забравих да кажа,че накрая ми каза ти имаш една приятелка,която няма деца,кажи и че ще има/аз наистина имам ама са две е както и да е викам Бойке внимавай,че това са сериозни неща аааа ти пак ще дойдеш бира да ми донесеш хаха ,а пък мойта приятелка я пазела св.Петка и св.Богородица,тя имала едно дяволче ама да си сложи 3 зрънца от тамян в чантата Stop

# 296
  • Под Слънцето
Мноо на кило ви е взела таз Бойка

# 297
  • София
Дами, пиша през тел , така че извинете ако има грешки.   
За Невена с ключовете искам да кажа.
Преди 5 г ходихме с 3 мои приятелки-по отделно. НИЩО от настояще и бъдеще не ни се случи.
И В предишни теми не е споменавана с добро. само за инфо.

# 298
Абсолютно  Grinning,като гледането беше 30 мин.неини разкази и 15 мин.общо гледане и на двете,но ви разказвам за да знаете  Peace

# 299
Ако е вярно това за Бойка, кофти... нещо не е била в кондиция.

Тя при мен налучка нещо, което крия много дълбоко и понеже го каза като въпрос, аз я лъжа нагло "Неее", а тя убедена, ще имаш, ще имаш, щом още нямаш  Laughing

Латининото медицинско сканиране бошлаф излезе. Само дето хвърлих 200 лв на вятъра за изследвания след като ме наплаши.

Сега като ми изпортиха врачката за сверки, нали няма да ми я преуморите и развалите, че да не стане като тия другите дето са го подкарали през просото? Дребен апел към всички, които ще хукнат и след това ще я критикуват: Жената е болна, помнете това. И бъдете подготвени да чуете реалността, а не розови прогнози.

Общи условия

Активация на акаунт