Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 402
  • 739
  •   2
Отговори
# 345
Благодаря на brillar за информацията Hug
Ако има желаещи с автомобил да се организираме и да отидем Peace

# 346

моля ви да ме включите в групата, ако е почивен ден:)

# 347
  • София

И аз искам , моля .Тъкмо ще си разделим горивото ако сме повече , но аз нямам кола , така че някоя с кола да пише на лични ако тръгваме .Може още тази събота или неделя.

# 348
  • тук и там
Случайно попаднах на темата,погледнах само няколко странници от чисто любопитство.Аз по врачки и гледачки не ходя,но майка ми ,за разлика от мен ходи тук-там от време на време.Та,преди години-още не бях омъжена,беше ходила при една гледачка-циганка от Стара Загора.Беше и казала  какъв ще е мъжът ми,още преди да го познавам,че ще живеем в чужбина(никога не бях мислила за емиграция)и че ще имаме две деца.Миналата година ,майка ми я срещнала и и казала ,всичко позна-само за второто дете не,пък тя и казала-"като ме срещнеш след една-две години,пак ще си поговорим,дали съм познала или не"-факт е ,че съм бременна и не беше планирана тази бременност,дори напротив-аз за това и се сетих за тази гледачка.До колкото си спомням,майка ми я беше питала и за някаки свои бизнес планове и сделки-не и беше познала,и ако някой отиде при нея -да  не и се вързва за магии и такива глупости,мисля че  е заради някой лев отгоре(но не съм сигурна все пак).Нито име,нито координати мога да дам,защото не ходя по гледачки и не смятам и да се интересувам.Знам,че живеела в Лозенец-там е ромската махала,а и е тя самата е ромка-до колко може да се вярва на циганка и аз не знам,но признавам,че  има попадения за ключовите моменти в живота-но за другите неща на майка ми не е познала съвсем-за някои да,за други-по-скоро общи приказки....Просто споделям и то не личен опит,а този на майка ми. Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:04 от Kaisia

# 349
Имам питане към търновки. Има ли някой навит да посети тази дама, че и на мене да ми свърши работа. Нямам никаква възможност да пътувам, а и нещата не търпят отлагане.
http://curious.actualno.com/Vrachki-pusnaha-koledni-promocii-v-n … ta-news_9544.html

# 350
Здравейте, отскоро следя темата и реших да споделя едно мое преживяване. Студентка съм в Икономическия университет във Варна,когато бях първи курс 2011 година в двора на сградата съвсем случайно до мен седна жена. Поиска ми цигара,услужих и,след което тя започна да говори неща от миналото ми с удивителна точност.Споменаваше и букви на хора,които тогава НЕ познавах,но сега,след вече почти 3 години се убедих в истинността на думите и.Спомена и неща,които съм чувала и друг път, но все още не мога да кажа дали ще се сбъднат. За съжаление не знам нищо повече за тази жена,дори името и, беше облечена нормално, млада, леко мургава.Каза,че чака клиентка,като след време я бях видяла пак в района на Икономическия.До ден днешен си спомням думите и и как бях като ударена с мокър парцал,все пак не всеки ден непознат те заговаря и разказва живота ти...Ако по случайност някой знае нещо повече моля да сподели,би ми било интересно да имам някакви нейни координати. Rolling Eyes Hug

# 351
Обадих се днес на Михаела от Монтанско.

Жената е много мила и любезна. Попитах я дали гледа от разстояние- имах предвид само за картите. Каза, че да. 20лв. се превеждат по пощенски запис и след това се провежда консултацията по телефона.

# 352
  • гр. София

И аз искам , моля .Тъкмо ще си разделим горивото ако сме повече , но аз нямам кола , така че някоя с кола да пише на лични ако тръгваме .Може още тази събота или неделя.

Да се запиша и аз в групичката Simple Smile

# 353

Ако може и мен да включите ако съм почивка

# 354
И аз бих дошла Simple Smile

# 355
Можете ли да ми препоръчате врачка или лечител от София. Надежден и моля споделете защо. Искам да разбера някои неща за себе си които ме мъчат от доста време и може би са виновни за моето сегашно състояние.
Благодаря предварително

# 356
nikiki11 изпразни си кутията Peace

# 357
nikiki11 изпразни си кутията Peace

ъ, че тя пък била много малка. готово...

# 358
  • София
И аз бих дошла Simple Smile

Станахме много желаещи , а никоя не е с кола ooooh!

# 359
Да и аз съм без кола

Общи условия

Активация на акаунт