Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 235
  • 739
  •   2
Отговори
# 420
 Hug
Най-накрая отговор за тази Кремена...взимала 40 лв сега, но непрекъснато дочувам оттук оттам кой на кого познал и веднага тук чета...а всъшност не искам да ми познаят настоящето състояние, защото явно ми го пише на челото, а да познаят бъдещето...така ми казаха за Нуртен, която тук е обсъждана като непознаваща...но на две познати -познала им. Преди малко за Кеазим-големи хвалби от дарбите му...а тук чета обратното.
Благодаря за отговора  bouquet

# 421
Майка ми също каза, че Нуртен й познала. Проблемът е какво има в муските й, щото така уж както добро прави, носи големи беди на тези, които я посещават. Не я знам какви магии прави и върти дори и на неподозиращи.

# 422
  • София
below the surface Като спомена за Божка, сетих се, че и тя ми каза, че ще си взема изпита. Но да съм била отишла при нея за да ми помогнела това да стане. Иначе още си чакам неземната любов, а срока и мина преди месец. 

# 423
днес ходих при тази михаела и мога да кажа че е пълна трагедия,не се лъжете да ходите при нея.говори само общи приказки и налучкване,мн мн мн съм разочарована

# 424
www.magicbul.net    пробвах един смс без много детайли а в отговора коментираха много точно и детайлно неща които не съм и споменала.Нямам идея дали сте писали за този сайт....даже ми е любопитно ако има отзиви,понеже не ми се понрави това което ми написаха но е доста реално  Mr. Green

# 425
  • София
www.magicbul.net    пробвах един смс без много детайли а в отговора коментираха много точно и детайлно неща които не съм и споменала.Нямам идея дали сте писали за този сайт....даже ми е любопитно ако има отзиви,понеже не ми се понрави това което ми написаха но е доста реално  Mr. Green

Не съм писала ,но ми стана любопитно.На трите имена за човека който се пита ,твоето ими ли пишеш или за този който питаш, защото така пише , но не виждам къде ще напишеш твоето тогава?

# 426
там пишеш твоите имена а долу написах първото име на човека години и дата и кртакия въпрос Simple Smile

отговориха след около 1-2 часа.Така че като получиш отговор ела да си кажеш мнението Simple Smile

# 427
  • София
там пишеш твоите имена а долу написах първото име на човека години и дата и кртакия въпрос Simple Smile

отговориха след около 1-2 часа.Така че като получиш отговор ела да си кажеш мнението Simple Smile

Благодаря

# 428
Ходих  при Геновева от гр. Бяла Слатина.
Нищо не позна. Взе ми 20 лв.
Говори врели не кипели та ме изнерви и през цялото време пуши та ме отрови от цигари.
РАЗОЧАРОВАНА СЪМ!

# 429
Ходих  при Геновева от гр. Бяла Слатина.
Нищо не позна. Взе ми 20 лв.
Говори врели не кипели та ме изнерви и през цялото време пуши та ме отрови от цигари.
РАЗОЧАРОВАНА СЪМ!

Коя е тази Геновева? Ние сме ходили при Краса от Бяла Слатина.

# 430
Коя е тази Геновева? Ние сме ходили при Краса от Бяла Слатина.
[/quote]

Доколкото разбрах са 2 от гр. Бяла Слатина. Едната Геновева, а др. Краса.
Геновева срещу  дата на раждане -пише ироглифи и говори.
При Краса не съм ходила.

# 431
Моля споделете  за мнения за Краса от Б.Слатина?Аз и две приятелки се консултирахме по тел.Гледа на карти.Има доста попадения,но по тел.май е малко по с жокери..Две от нещата,които каза са факт.Почти всички врачки имат еднакви неща ,които казват на всеки.При картите може би е от самото тълкуване и ако им се даде жокер,нещата се напастват.Преди време изказах тук неодобрението си от отношението на Огняна.Оказа се че жената е била болна.Помогна ми и трябва да кажа,че позна с точност на 7-8 човека прогнози и за здраве и личен план.Много добра ясновидка и окултистка!!!!Сирма и Бобо ,много мили ..за познаваемост с времето ще видим.Дано!  bouquet

# 432
Не знаех,че Краса консултира по телефона newsm78мислех че гледа само на кафе newsm78.Как стои въпросът със заплащането когато консултира по телефона?  bouquet

# 433
evina_evina@abv.bg
Питайте на този адрес дали имате направена магия...аз току що попитах Laughing Laughing Laughing

# 434
Желаещи за Михаела там от онова село до Монтана?
Тръгване утре в 12 от Сточна гара, който има желание да пише или да ми се обади...

Общи условия

Активация на акаунт