Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Желаещи за Михаела там от онова село до Монтана?
Тръгване утре в 12 от Сточна гара, който има желание да пише или да ми се обади...

ех и аз чак сега видях какво стана разказвайте

# 451
www.magicbul.net    пробвах един смс без много детайли а в отговора коментираха много точно и детайлно неща които не съм и споменала.Нямам идея дали сте писали за този сайт....даже ми е любопитно ако има отзиви,понеже не ми се понрави това което ми написаха но е доста реално  Mr. Green

Аз също го пробвах. Питах за здраве. Бяха много точни и верни. И ми казаха за нещо, за което се съмнявам, но в изследванията не личи. За него ми каза преди година и Дора Пенева. Тя твърдеше , че сега започва.

# 452
Чакам с нетърпение отзиви за Краса и Михаела  Peace

Гледам си от Пловдив-някой да си заслужава,че аз досега не съм имала късмета да попадна на свястни...

Била съм при Махмуд,но съжалявам,че ходих.Бях се навила за Ани,защото една позната беше ходила и беше останала доволна,но има противоречиви мнения,то за всеки е така де,но засега никой не ми е хванал окото.Ще се радвам да чуя мнението ти къде си била,доволна,недоволна Simple Smile

# 453
www.magicbul.net    пробвах един смс без много детайли а в отговора коментираха много точно и детайлно неща които не съм и споменала.Нямам идея дали сте писали за този сайт....даже ми е любопитно ако има отзиви,понеже не ми се понрави това което ми написаха но е доста реално  Mr. Green

Аз също го пробвах. Питах за здраве. Бяха много точни и верни. И ми казаха за нещо, за което се съмнявам, но в изследванията не личи. За него ми каза преди година и Дора Пенева. Тя твърдеше , че сега започва.

Отговорите, които дават достатъчно изчерпателни ли са? В смисъл ще оправдаят ли парите за смс-4,80лв с ДДС?

# 454
Момичета за някаква нумероложка Янка от Пловдив някой да е чувал??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 455

Добре де...Напишете ми номера и аз да изпратя един СМС. Гледам през телефона ама не ми излиза нищо...Дайте ми и на мен номера...и ми кажете какво трябва да напиша... Crazy

# 456

Добре де...Напишете ми номера и аз да изпратя един СМС. Гледам през телефона ама не ми излиза нищо...Дайте ми и на мен номера...и ми кажете какво трябва да напиша... Crazy

Няма номер, кликваш върху 3D ОРАКУЛ, попълваш данните, които ти изискват, като стигнеш до въпроса ще трябва да натиснеш малко по надолу да се регистрираш и тогава ти излиза едно голямо поле за въпроса!!!!

# 457

Трябва да се попълнят полетата и да се напише въпроса. Излиза ти искане за регистрация с мейл и парола и така си създаваш своя кутия в сайта им. Там си получаваш отговора. И не помя след регистрацията май беше ти изписва номера , на който да изпратиш смс и си получаваш код за достъп, който трябва нда въведеш в сайта им. Може и да съм объркала поредността на стъпките, беше късно снощи  Tired А иначе номерът е 1973, погледнах си телефона.

# 458

Отговорите, които дават достатъчно изчерпателни ли са? В смисъл ще оправдаят ли парите за смс-4,80лв с ДДС?
Бих искала да са по-изчерпателни, но и така останах доволна.

# 459
Чак сега видях, че са ми отговорили за магията...трябва да направя тези неща:
За да получите
отговор са необходими следните данни:

1.Правилни три имена в момента. Ако сте жена и имате
друга фамилия по баща или ако сте разведена в момента и сте имала фамилия по
мъж е необходима и предишната фамилия.

2.Правилна дата на раждане. Ако датата на раждане по
документи не съвпада с истинската е необходимо да напишете и двете дати на
раждане.

3. Място на раждане.

4. Местонахождение в момента. Държава и град. Не
пишете целият си адрес.

Ако питате за друг човек е задължително да напишете
първо Вашите и след това неговите данни и задължително снимки, които се
изискват и за Вас, но и две такива на които сте заедно ако сте семейство или
сте в емоционално-сексуална връзка.

5. Актуални 2 снимки от близките месеци . Едната да е
в близък план, на която добре да се вижда лицето и очите. Задължително да са
снимките без слънчеви очила. Другата да е далечен план , така че да се вижда
цялото тяло, но без отрязани части от тялото. Целта е да се види аурата. Не
изпращайте обработени на фотошоп снимки или размазани и неясни.

Евина-Евелина Лютова

Това е мейла, на който писах....само дето нямам снимка в близък план... Sad
трябва да си направя и да видим...

Евелина Георгиева <evina_evina@abv.bg>

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:06 от iorry

# 460
Какво става с Монтеките, да не станаха Капулети?

# 461
  • Varna, Bulgaria
Чакам с нетърпение отзиви за Краса и Михаела  Peace

доста ще почакаш...  Joy

# 462
Отидохме, видяхме, прибрахме се...

Кой дошъл - дошъл, беше много весело.

Краса не си вдигна телефона и я пропуснахме, но пъх се запознах с Таня от Ребърково...

Беше чудесен ден...

Благодаря на Диди и Вили, че се запознахме и бяха супер точни в уговорката  Hug

# 463

Краса не си вдигна телефона и я пропуснахме, но пъх се запознах с Таня от Ребърково...

Беше чудесен ден...

Какво стана с Михаела, останахте ли доволни ?

# 464

Беше чудесен ден...

Да, Мелиса кажи доволни ли сте, жената какво ви каза...Абе разкажи на кратко (знам,че ти си обстойна затова ти казвам разкажи на кратко  Hug ) Та казвайте как беше! Аз съм решила да к звъня в петъка щото тогава ще съм сама и ще мога да говоря спокоино... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт