Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

Добре де...Напишете ми номера и аз да изпратя един СМС. Гледам през телефона ама не ми излиза нищо...Дайте ми и на мен номера...и ми кажете какво трябва да напиша... Crazy

Трябва да се попълнят полетата и да се напише въпроса. Излиза ти искане за регистрация с мейл и парола и така си създаваш своя кутия в сайта им. Там си получаваш отговора. И не помя след регистрацията май беше ти изписва номера , на който да изпратиш смс и си получаваш код за достъп, който трябва нда въведеш в сайта им. Може и да съм объркала поредността на стъпките, беше късно снощи  Tired А иначе номерът е 1973, погледнах си телефона.
Аз съм в Чужбина ама утре ще се пробвам и ако не стане....много ще ме е яд... Thinking то сега още ме е яд,че телефона ми не потдържа  Flasch player и не ще да ми отвори формата...ама утре ако пак не стане....тогава още повече ще се изнервя!

# 466
www.magicbul.net    пробвах един смс без много детайли а в отговора коментираха много точно и детайлно неща които не съм и споменала.Нямам идея дали сте писали за този сайт....даже ми е любопитно ако има отзиви,понеже не ми се понрави това което ми написаха но е доста реално  Mr. Green
Хе добре де....къде трябва да щракна за да видя тая работа с СМС-а???
[/quote

оправи ли се с смс-а?  по натам мисля да пробвам и с обстойното гледане ,но за сега ми идва скъпичко.

# 467
Да, споделете впечатления от Михаела и Таня  Simple Smile

# 468
извинете не знаех в коя тема да пиша  Peace
Някой знае ли нещо повече за чупенето не яйце ??

# 469
Чак сега видях, че са ми отговорили за магията...трябва да направя тези неща:
За да получите
отговор са необходими следните данни:

1.Правилни три имена в момента. Ако сте жена и имате
друга фамилия по баща или ако сте разведена в момента и сте имала фамилия по
мъж е необходима и предишната фамилия.

2.Правилна дата на раждане. Ако датата на раждане по
документи не съвпада с истинската е необходимо да напишете и двете дати на
раждане.

3. Място на раждане.

4. Местонахождение в момента. Държава и град. Не
пишете целият си адрес.

Ако питате за друг човек е задължително да напишете
първо Вашите и след това неговите данни и задължително снимки, които се
изискват и за Вас, но и две такива на които сте заедно ако сте семейство или
сте в емоционално-сексуална връзка.

5. Актуални 2 снимки от близките месеци . Едната да е
в близък план, на която добре да се вижда лицето и очите. Задължително да са
снимките без слънчеви очила. Другата да е далечен план , така че да се вижда
цялото тяло, но без отрязани части от тялото. Целта е да се види аурата. Не
изпращайте обработени на фотошоп снимки или размазани и неясни.

Евина-Евелина Лютова

Това е мейла, на който писах....само дето нямам снимка в близък план... Sad
трябва да си направя и да видим...

Евелина Георгиева <evina_evina@abv.bg>

iorry,
Не се занимавай с глупости. Тя е вампир. Ще те върже и ще ти черпи енергията Sad

# 470

На приятелка, която не е от форума в монтанския район й казах за Михаела.
Вчера отишла следобяд, изчакала групичката от София. Гледала й едновременно на кафе и карти, после ми се обади да ми каже, че е много разочарована.
Михаела само налучквала общи работи и нищо конкретно. Говорела предимно за миналото. Нищо за бъдещето. Казала й да дава телефона да ходят и други хора.
Сериозно се замислих дали да бия път до Монтана. Не ми е за 10 лв. къде ли не съм ги дала.
Нека и други да споделят...

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 13:26 от doraraikova

# 471

На приятелка, която не е от форума в монтанския район й казах за Михаела.
Вчера отишла следобяд, изчакала групичката от София. Гледала й едновременно на кафе и карти, после ми се обади да ми каже, че е много разочарована.
Михаела само налучквала общи работи и нищо конкретно. Говорела предимно за миналото. Нищо за бъдещето. Казала й да дава телефона да ходят и други хора.
Сериозно се замислих дали да бия път до Монтана. Не ми е за 10 лв. къде ли не съм ги дала.
Нека и други да споделят...

Може и да е като при повечето неща - количество за сметка на качество. Ние ги преуморяваме и те започват да говорят глупости... Така си мисля. Може и да бъркам:)

# 472
И аз съм доволна от смс-овия сайт. За пет лева - две изречения. Но пък ти дават надежда.

# 473
на мен също михаела ми каза да давам номера и,дори незнам тази жена дали въобще има някакви способности.не се лъжете да ходите,не си заслужава.нека и момичетата които са ходили вчера да споделят мнение

# 474
Май всички чакаме в момента мнението на Мелиса Grinning
Аз особено много за Таня Simple Smile

# 475
  • София
Май всички чакаме в момента мнението на Мелиса Grinning
Аз особено много за Таня Simple Smile

На Мелиса явно не и се пише , но аз ще кажа , че съм разочарована.Като се започна с "женена ли си" - ми нали си врачка ти ми кажи.Общи приказки , след съпоставка с Мелиса се оказа , че ни е казала еднакви думи , а на другото момиче , понеже въпроса и беше от различно естество беше наговорилапълни глупости , които са противоположни на истината.Та не ходете, не си струва гледането , но пък се запознахме с другите момичета и беше супер весело , много се смяхме и не съжалявам за посещението.
Таня от Ребърково янамерихме случайно , защото трябвае да се отклоним от пътя , но тя отказа да гледа , каза , че гледа само в събота.
А като се прибрахме в София Мелиса ни заведе при Божка от Орландовци , е няма такива глупости  - на въпроса на Мелиса защо не ми казва нещо за любов отговори "Каква любов , като е семейна" - за справка аз съм разведена , но и там се посмяхме.
Та равносметката е един весел ден .

# 476
Въпросната Михаела аз й звънях по телефона за консултация и питах за една приятелка, за мене и по скоро тя ме разпитваше и като й кажа нещо тя отговаряше - Да това ми излезе и на мен на картите #Crazy newsm78 На другия ден същата тази моя приятелка й се обади й каза коренно различни неща, че ще пътува в чужбина, само защото тя й е казала че има предложение  Crazy
Не сме особено доволни  ooooh!

# 477
Отиде й бизнеса и на Михаела,едва започнала радостта  от раздаването на телефона и пристигането на групи платци-справка от същия раздел в името на добрата памет: ромският оператор с красивото  име Ташинка от китното село Конуш +  Божка.

# 478
Отиде й бизнеса и на Михаела,едва започнала радостта  от раздаването на телефона и пристигането на групи платци-справка от същия раздел в името на добрата памет: ромският оператор с красивото  име Ташинка от китното село Конуш +  Божка.

Simple Smile ))))))
Ето как можеш да започнеш седмицата с усмивка Wink

# 479

Simple Smile ))))))
Ето как можеш да започнеш седмицата с усмивка Wink

Хах, да:) Освен това продължава да вали, така че ще ни върви и по вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт