Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 057
  • 739
  •   3
Отговори
# 585
  • София
То и Ина пие от 14.00 ч. - водка. Направо от бутилката и започва да "обръща" очи.

# 586
Тази не чакала изобщо да мине пладне.Ами...тогава, освен пари и мезе да носим.И без това ,най-свидни неща си споделяме там, някак по-задушевно да е.То   си е баш като разговор на маса.

# 587
Не,ryannn, мисля че не става въпрос за същата- тя няма проблем с алкохола.

Да, ясно.Беше жена някъде от селата там и ми се струва, че беше с това име, за която ми разказваха, че е  много важно да я хванеш рано сутрин, преди да се е подредила и че тогава имала добри включвания, но явно е друга.
Съжалявам, че не мога да ти кажа нещо за Анита, виждам, че ти е важно.Дано някой се включи с надеждна информация.

Опа, сетих се!Наистина , тази, за която говоря се казва точно Анита, но пие и гледа в село на име Струмяни.

Сигурна ли си в това,което ми казваш?човек,на който вярваш ли ти го каза? щях да направя кълбо на стола- "моята"Анита живее в Струмяни. това е наистина важно,заради нещата,които ми каза последните два пъти. Бях споделила,че е всичко ,което ми е казвала до преди тези пъти се е случвало почти на 100%/ това е сериозно,знам че звучи невероятно,явно ме е улавяла някак,дори и неща,които се случиха след 15-20 години/ Последните пъти имаше попадения,признавам си,но като цяло по осн ми проблем нещоо../ и това не е,защото нещата не са добре за мен,аз смятам,че ако се вярва не трябва да е избирателно и освен това и казах да не скрива нищо/  Ама тя започна с едно,по средата и в края на разговора вече трърдеше точно обратното-аз писах,че след това,вместо да ми стане по-ясно,се обърках тотално И в такъв случай не мога да разчитам на нищо,което ми каза. Ама,наистина ,не съм останала с впечатление да има такъв проблем- то си личи,нали? тотално се сбърках
Чудно ми е как да пие от сутринта като работи като учител- ми те няма да я държат на работа.
Моля за още инфо,моля  bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 20:07 от ''rain''

# 588
В крайна сметка, гледачката от Перник, находяща се на една и съща улица с Бойка, но от другата й страна, която прави ритуали ли.., амулети ли.., както там се наричат нещата за късмет и просперитет, любов и благоденствие и т.н. и не вземаща твърда такса.... как се нарича по име? Божана или Богдана?
И евентуално някой домогна ли се до нея като координати или посети ли я вече, че да понапише някое мнение, пък и защо не да се похвали със сбъдната прогноза?

Ходи една група при Богдана от Перник, казаха че била много добра, но от там нататъка нищо не споделят:) Ако откриеш координати, много моля да ги споделиш... На лични на явни... все тая. Ако кажеш да не се пишат публично в темата ок.

Благодаря предварително!

Питах дали някой знае нещо за Соня от Модерно, ама и тук ударих на камък:) та ако имаш някакво инфо...

# 589
  • Sofia
Ники,
нямам нито на едната, нито на другата. Затова зададох публичен въпрос. Може пък някой да я знае Божана/Богдана и да пише, или пък някоя от посетилите я онзи ден да драсне нещичко. Само се лутаме в тъмното изглежда. Уж е форум за споделяне,пък...
Амиамо, 
Ина от Женския ли е на градус?  Grinning Искрено ме разсмяхте...а и не само тя според вашите писания. Ето римите откъде извират при нея. Ми...тва е то! Докът има спонсори като нас, те ще си къркат.

# 590
В крайна сметка, гледачката от Перник, находяща се на една и съща улица с Бойка, но от другата й страна, която прави ритуали ли.., амулети ли.., както там се наричат нещата за късмет и просперитет, любов и благоденствие и т.н. и не вземаща твърда такса.... как се нарича по име? Божана или Богдана?
И евентуално някой домогна ли се до нея като координати или посети ли я вече, че да понапише някое мнение, пък и защо не да се похвали със сбъдната прогноза?

I az pitam sushtoto ot mnogo vreme no nikoi ne otgovori. Melisa shte sum mnogo blagodarna ako znae i spodeli Simple Smile

# 591
Ина като се замисля май нищо не ми позна за бъдещето... Не знаех че пие, но може да е от мъка че хич не я бива:)))

# 592
  • София
Ники,
нямам нито на едната, нито на другата. Затова зададох публичен въпрос. Може пък някой да я знае Божана/Богдана и да пише, или пък някоя от посетилите я онзи ден да драсне нещичко. Само се лутаме в тъмното изглежда. Уж е форум за споделяне,пък...
Амиамо, 
И

Аз бях в групата посетила Богдана и съм много доволна.Направо ме изуми с описанието на ситуацията към момента , за бъдещето ще  видим , дай Боже и за него да е добра като за настоящето.Въобще не пита и не разпитва , направо започва да говори и това което каза при мен е на 100% истина.

# 593
Не,ryannn, мисля че не става въпрос за същата- тя няма проблем с алкохола.

Да, ясно.Беше жена някъде от селата там и ми се струва, че беше с това име, за която ми разказваха, че е  много важно да я хванеш рано сутрин, преди да се е подредила и че тогава имала добри включвания, но явно е друга.
Съжалявам, че не мога да ти кажа нещо за Анита, виждам, че ти е важно.Дано някой се включи с надеждна информация.

Опа, сетих се!Наистина , тази, за която говоря се казва точно Анита, но пие и гледа в село на име Струмяни.

Сигурна ли си в това,което ми казваш?човек,на който вярваш ли ти го каза? щях да направя кълбо на стола- "моята"Анита живее в Струмяни. това е наистина важно,заради нещата,които ми каза последните два пъти. Бях споделила,че е всичко ,което ми е казвала до преди тези пъти се е случвало почти на 100%/ това е сериозно,знам че звучи невероятно,явно ме е улавяла някак,дори и неща,които се случиха след 15-20 години/ Последните пъти имаше попадения,признавам си,но като цяло по осн ми проблем нещоо../ и това не е,защото нещата не са добре за мен,аз смятам,че ако се вярва не трябва да е избирателно и освен това и казах да не скрива нищо/  Ама тя започна с едно,по средата и в края на разговора вече трърдеше точно обратното-аз писах,че след това,вместо да ми стане по-ясно,се обърках тотално И в такъв случай не мога да разчитам на нищо,което ми каза. Ама,наистина ,не съм останала с впечатление да има такъв проблем- то си личи,нали? тотално се сбърках
Чудно ми е как да пие от сутринта като работи като учител- ми те няма да я държат на работа.
Моля за още инфо,моля  bouquet

Нямам преки впечатления, но информацията беше от смислен, надежден човек.Объркването дойде оттам, че на мен ми казаха Струмяни, а селото, което ти спомена, мисля беше -Микрево.Или поне така мернах назад.Както и да е, изяснихме го.Не познавам района, а  и след многократното , зверски брутално подвеждане от безотговорно написана повърхностна или откровено невярна  информация тук, написана минути след визитата при някоя врачка, вече екстремно внимателно се грабвам на доста популярния  съботен врачка туризъм , та...това, което ми е казано от друг е, че гледа в определени дни от седмицата и преди години е била  много  точна в прогнозите си ,както за пряко стоящия пред нея, така и за субектите около него, които го интересуват.За някои неща е било замъглено виждането, но според нея се е дължало на магия( стандартно положение) и е пращала при околните ходжи.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 20:59 от ryannn

# 594
Ники,
Амиамо, 
И

Аз бях в групата посетила Богдана и съм много доволна.Направо ме изуми с описанието на ситуацията към момента , за бъдещето ще  видим , дай Боже и за него да е добра като за настоящето.Въобще не пита и не разпитва , направо започва да говори и това което каза при мен е на 100% истина.

Добре де, молим за координати:) Смили се над нас:))

# 595
Ако някой намери координати на тази Божана / Богдана да се съберем да отидем до Перник ?  bouquet

# 596
Ники,
Амиамо, 
И

Богдана гледа ли по телефона?

# 597
Ники,
Амиамо, 
И

Ако ми дадеш телефона й ще я питам Simple Smile))))))))))

# 598
Ники,
Амиамо, 
И

Ако ми дадеш телефона й ще я питам Simple Smile))))))))))

Ами нямам го!Иначе с удоволствие ще ти го дам!
Ако някоя мама го има да го каже! Praynig

# 599
Ако се събирате за Перник ме бройте!!! някой да ми пише,ако ходи,ще се запознаем и ще ходим заедно,аз съм много съгласна,но нямам кола за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт