Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Воистина воскресе, сладурки Heart Eyes Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зейнеп пък прекалява.. Накрая заради ревността й ще се скарат  ooooh! То вече не е забавно  Mr. Green

Колко сме довечера за серийката  Crazy

# 76
 2 реда в туитър и ме вкарва в истерия  Crazy Crazy Crazy
 Тери ,това е за теб
Скрит текст:

# 77
2 реда в туитър и ме вкарва в истерия  Crazy Crazy Crazy
 Тери ,това е за теб
Скрит текст:
WoW  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Мерси  Hug Hug Hug Hug Hug

# 78
Хайде,Дидка,лека нощ на теб и прекрасни сънища  Hug Hug Hug

И на мен ми се иска да си полегна като се наработя,ама няма,трябва да се помага за приготовлението за гостите  Rolling Eyes  довечера ще спя  Grinning

Сега да ви почерпя,че одеве от писане се улисах  Grinning  моята мама днес е именичка,почерпете се за нейно здраве  Hug

Скрит текст:

Дани, да ти е жива и здрава Мама. Тя е една, единствена! Понякога  го забравяме.

# 79
Да ти е жива и здрава именничката !
Тери, довечера може да сме по-рехави като присъствие, все пак е празник, е, аз ще съм с вас, но няма да мога да превеждам на живо

# 80
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ,ХЕЛЕН

Здраве и любов в дома ти!! easter : easter easter

Благодаря ти от сърце ! Живи и здрави и вие в къщи и само хубави неща !

# 81
Момичета весел празник! Този Гюнеш ако не се лъжа и Джихан ходи  при него  в един епизод!

# 82
# 83
  • В света на мечтите... ❤
Хелен  Hug Heart Eyes  Лини Hug Heart Eyes  благодаря за пожеланията към моята мама  Heart Eyes

Бабче  Hug Heart Eyes Hug

Мариоче,да Джихан ходи при човек на име Гюнеш в края на 15-ти епизод,но не се знае със сигурност дали онзи Гюнеш и този,на когото сега се разнищва забулената в тайни личност,са един и същи човек  Peace

# 84
Честито Воскресение Христово!

Желая ви много здраве, късмет, любов  и слънчево настроение!
Бъдете благословени вие и вашите семейства!

Весел  празник!

# 85
Лени, искам специално ДА ТИ БЛАГОДАРЯ за превода на цялата пресконференцията от Университета в Истамбул, в това число и особено  коментара на студентка, присъствала там. Впечатлена съм, но не съм изненадана от това личностно,чисто човешко, незвездно отношение и поведение на Керем Бюрсин. И както го коментира студентката - постоянния контакт с очите за да разбере съответната реакция и да я коментира допълнително ! Много честно, много откровенно, коментира не само живота си досега в една чужда страна със студени хора, в която е принуден да живее. но и целите и мечтите на един турски еммигрант, който не иска да се поамериканчи ! Браво. И най-важното той сега се учи да живее в Турция, което явно не е лесно!  Затова на първо място в живота му сега е актьорството,  което за годините си го владее много добре , но и ще  го усъвършенства. И последното - влизането му в роля, както сам той казва и отъждествяването му с героя, , обяснява поведението му извън сета, което според мен е подвело Хандето. Извинявам се за дългия чаршаф, но не можах да не коментирам възхищението си от един  хубав  млад актьор, много добре възпитан и с много интересен характер.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 18:49 от Helen49

# 86
  • В света на мечтите... ❤
Лени, искам специално ДА ТИ БЛАГОДАРЯ за превода на цялата пресконференцията от Университета в Истамбул, в това число и особено  коментара на студентка, присъствала там. Впечатлена съм, но не съм изненадана от това личностно,чисто човешко, незвездно отношение и поведение на Керем Бюрсин. И както го коментира студентката - постоянния контакт с очите за да разбере съответната реакция и да я коментира допълнително ! Много честно, много откровенно, коментира не само живота си досега в една чужда страна със студени хора, в която е принуден да живее. но и целите и мечтите на един турски еммигрант, който не иска да се поамериканчи ! Браво. И най-важното той сега се учи да живее в Турция, което явно не е лесно!  Затова на първо място в живота му сега е актьорството,  което за годините си го владее много добре , но и ще  го усъвършенства. И последното - влизането му в роля, както сам той казва и отъждествяването му с героя, , обяснява поведението му извън сета, което според мен е подвело Хандето. Извинявам се за дългия чаршаф, но не можах да не коментирам възхищението си от един  хубав  млад актьор, много добре възпитан и с много интересен характер.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много ми е кофти като знам,че няма да мога да гледам с вас тази вечер  Sad  ама не върви да си пльосна лаптопа и да си гледам сериала пред всички гости  Rolling Eyes  сигурно чак утре ще успея да я изгледам серията,защото едва ли ще издържа да я гледам до 1 часа след като я качат след излъчването на живо,че снощи не съм мигнала и днес цял ден и направо на моменти очите ми се затварят сами  Tired  но утре ще си намеря време да си я изгледам  Party

# 87
     Воистина Воскресе !  Момичета  Hug Hug Hug

Тук съм за серията
  Ето и К днес ние поздравил в ТТ ( феновете)

Kerem Bursin ‏@KeremBursin  3h
motivasyon + destek = siz

as always I thank all of you for everything!

be strong. stay strong. live strong

Както винаги благодаря на всички ви за всичко
Бъдете силни. Останете силни. Живейте силно. (На пълни обороти)

# 88
Честит празник момичета!  Hug

Ди,благодаря за темата,ама едни отговори си сложила в темата  Laughing

Изненадана и леко разочарована останах от Ханде,но не знам какво се случва с нея и какво може да я е накарало да постъпи по този начин.Същото бих казала,ако и Керем направи това.  Peace
Не съм човек на крайностите от :Разпни го, до Осанна.  Peace

Не мисля,че Ханде има само вина за намаляването на рейтинга,последните 1-2 епизода и на мен ми станаха леко безинтересни,последната серия даже още не съм я гледала.Сценаристите трябва да вземат под внимание това и по някакъв начин да се опитат да вдигнат рейтинга.Мисля си,че трябва да вкарат повече ЗейКер,а защо не и някоя романтична вечеря  newsm47

# 89
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

Общи условия

Активация на акаунт