Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Лини, абсолютно си права. Явно е много концентриран в работата си  Peace  Heart Eyes

# 31
# 32
  • София
Лени, ще е тъпо да го наричат лъжец, ако се ожени за чужденка. Той може да си се ожени за каквато иска. Свободен човек е. Дано феновете му разберат това  Peace Даже се чудя, че изобщо му минават такива мисли, че може да го наричат така. Той няма как да знае, в коя точно ще се влюби.

# 33
За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Великден е!
На този ден светъл празник да се чукнем за здраве с шарени яйца, да запалим свещта на милосърдието и нека пътя ни бъде озарен от светлина и изпълнен с вяра и любов!
Нека са благословени Великденските празници - нека има много радост и веселие!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Диди Hug благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Лини Hug благодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet

# 34
Само нещо не схванах какво иска да каже, че нямало да си пише името с завъртулки newsm78

# 35

Великден е!
На този ден светъл празник да се чукнем за здраве с шарени яйца, да запалим свещта на милосърдието и нека пътя ни бъде озарен от светлина и изпълнен с вяра и любов!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Воистина Воскресе

# 36
https://www.youtube.com/watch?v=axlbsouwZak
2 ра част
Окончателно мисля, че Керем Бюрсин не е с Ханде Доандемир, нито с Ямур Танръсевсин,, нито с Мерич Кючюк, и повече няма да коментирам това

Лини пак благодаря  за превода и се присъединявам към теб и аз няма да коментирам  по-вече това

Тери , с арабски ейроглифи  

# 37
Скрит текст:

Великден е!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Воистина Воскресе
[/quote]

Мимко Hug Hug Hug  love001

# 38

Великден е!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Диди Hug благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Лини Hug благодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

# 39
  • София
Иве, Миме, Тери, Терзи, Лени, Бабче, Краси  Hug /дано не съм пропуснала някой/.

Воистина Воскресе!

# 40
Само нещо не схванах какво иска да каже, че нямало да си пише името с завъртулки newsm78

Тери записа е много лош, не се схваща смисъла на много неща, но сега намерих и друго от там, превеждам и него , но вече за утре
Желая лека нощ на всички и още веднъж честит ви празник !
Утре утре ама нанай , ето го :
Извиняявам се за всички правописни и пунктуационни грешки, но вече съм гроги и ме мързи  Mr. Green
Скрит текст:
Коментар на разговора в университета от няккава участничка там :
Да стоиш един час точно срещу Керем и да си нормален след това е непосилно нещо, невъзможно е да продължиш живота си нормално. Затова предварително сеи извинявам за грешките в написаното и за отскоците от тема в тема.
Казват – никога не се запознавайте със вашият идол. /герой. Защото когато човек се запознае със героя си вижда колко се е подлъгал и че той не е това което така е преувеличил в  мислите си. Но Керем Бюрсин е едно изключение в това.
Наложих си да имам ниски очавания, мислех, че няма да е толкова перфектен колкото на екран, че няма да се държи така. Пастарах се да държа очакванията си ниско, за да н есе разочаровам след това, но Керем да е жив и здрав, ме накара да разбера, че това не е така.
Можем да преувеличаваме този мъж в очите си колкото си пожелаем толкова, но никога няма да оценим неговата истинска цена, това да ви кажа със сигурност.
На първо място да ви кажа че както Ханде каза при Беяз, че той е по-спокоен ако разговаря със всеки гост по отделно, Керем беше 50 пъти по-спокоен отколкото в шоуто.
Вниманието което отделяше на овека който му задаваше въпроси, бедз да прекъсва контакта с очи, откровенно и естествено, все едно са в някое кафе където стоят и разговарят, изчакваше въпросите с уважение и отговаряше. Няма начин да ви обясня, че правеше всичко това с много желание и отвътре.
Направи много хубав жест – когато двама души едновременно вдигнаха ръка за да задават въпроси, той избра един от тях ,а другият който не можа да зададе въпроса си, го попита как се казва . След като отговори на първия въпрос, той се обърна към другото момиче и каза, а сега г-жо....нека чя и вашият въпрос, . Напвави това на няколко пъти, не само веднъж. Колкото и да беше дълъг неговият отговор никога не забравяше името на човека на когото отговаряше, това е едно доказателство, колко цените човека срещу вас.
Разбира се и аз не се въздържах да не задавам въпрос, и си казвам, добре че съм го направила. Зададох два въпроса и Керем не прекъсна контакта с очите в продължение на 10 минути с мен, като ме питаше разбираш ли, гзнаеш ли ? говореше на мен. На мимиките които аз несъзнателно правех той отговаряше с неговите мимики,и това ще бъде нещо което аз няма да забравя сигурно през целия си живот.Разбира се , това не беше нещо специално за мен, а беше за всеки който задава въпрос, показваше същото отношение и внимание, но правейки това беше толкова естествен, че човек се смята за много специален и щастлив.Сигурна съм , че всеки който е задал въпрос , го попитате дали е така, ще ви разкаже тези минути по същия начин, отделна тема, че след известно време се чувствах като доста хипнотизирана и ме заля топлина. Все още, за да намаля горещината по лицето си правя разни неща.
Това което е останало в съзнанието ми, накъсано ще го отбележа :
Всичките му мимики бяха от типа – умирам, припадам, Как бих могла да ги разкажа, дори не смея да помечтая, трябва да ви поканя да изгледате видеото.
Когато се приближи студентка за да му каже, че времето му е изтекло, когато я забеляза, стана от местото си и й каза – ти седни, аз съм добре така, това беше едно от най-милите неща на които съм ставала свидетел.
Колко ненавижда темата за баклавите му и дали има гадже – тези въпроси не са били задавани от студентите .
Когато е отговарял на въпросите свързани с неговата професия още веднъж е накарал студентите да му се възхитят, постояно дебело е подчертавал, че актьора трябва да е първо човек, след това друго.
Първоначално е мислел, че Америка е била в главата му, но след като е дошъл в Турция, е разбрал разликата мужду турците и американците, описал ги е като чувствителни и топли хора. Чувствал се по-близо до турците. Американците били студени и като роботи. Мисли, че човекът за когото ще се омъжи, ще бъде от турски произход, но моли ако все пак е чужденка, да не го третират като лъжец.
Някакъв мъж от охраната се наложило да излезе извън залата къзето е било събирането и Керем след него невинно го попитал – извинете аз нещо ли направих , после се подиграл със себе си и казал – и аз да бях на твоето място щях да изляза.
Имал прекрасни отн-ия с Беяз, пишели си смс-и, търсели се един друг, и не бил сърдит на Беяз за темата за гаджетата. От всякъде му личеше, че разбира светските журналисти и снимките които правят, но не все още не може да си обясни това което те правят.
Чуждите продуценти се опитали да му дадат името Пол, когато обясняваше това, толкова беше сладък. Размяхваше ръце и казваше – какво знами Пол, аз съм Керем, Керем. Дори мъжете в залата се смяха. А аз съм сигурна , че след този разговор.спечели уважението и на мъжете.
Заради името си е бил канен за индийски филм, на кастинг, само за да се подиграе със тези които са го поканили си измислил някакъв арабско/индийски говор с английски ацент , като после ги е шокирал със префектния си английски.
По време на цялата конфеенция се е занимавал със микрофона, когато е падал от ръката му е правел детски мимики и изражения, което е било изключително приятно за наблюдение. От него лъхало на позитивна енергия, каквото и да прави предизвикваше усмивки по лицата на хората.
За сега помня това, но днес отново и отново се влюбих в Бюрсин.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 01:47 от Анонимен

# 41
Христос Воскресе мили приятели !
Връщам се от църква и цялата улица бе осеяна от малки, движещи се светулки -радвам се ,че хората не са забравили Господ и тази вечер той наистина бе навсякъде !!!!
Обичайте се и бъдете благословени

# 42
Браво на Керем.. Това е уважение към феновете, възпитание и какво ли още не. Браво на момчето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Утре ще се изкажа като хората.
Лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лини, благодаря за всичко, което правиш за нас   bouquet

# 43
  • В света на мечтите... ❤
Охх,опрях и аз до тук  Grinning  Макар и посред нощ,когато всички спят да мина да кажа първо привет  wavey  слънчица  Hug Hug Hug

Сега да честитя и празника,Честито Възкресение Христово   Hug Hug Hug

Сега да благодаря на Диди за темичката  Hug Hug Hug  аз гласувах в анкетата с друго,защото честно казано не намерих това,което чувствам към момента за действията напоследък от страна на Ханде.Да кажа,че я мразя абсолютно не мога,защото първо не я познавам лично,а никога не можеш да кажеш,че мразиш даден човек без да си го опознал.Но пък действията й в туитър ми идват някак странни и малко в повече емоционални,вярно е,че не съм й стъпила в обувките,за да знам какво е предизвикало тази нейна реакция,но като страничен наблюдател моето мнение е такова към момента  Peace

Така толкова за Ханде  Grinning

Честит рожден ден на севгилито на Ани,макар и малко на патерици,но вчера не успях да изчета всичко и да мина да се разпиша,затова сега пожелавам да ти е жив и здрав,много да те слуша,много да се разбирате и винаги да се обичате силно  smile3525 newsm59 smile3525

Сега да благодаря и на Лини за превода на конференцията,ако може така да се нарече от университета.И аз като фенката без да съм присъствала лично на срещата,се почувствах много впечатлена и привлечена от приятелското и съвсем земно и човешко отношение на Керем  Heart Eyes  Колкото до това,че определя себе себе си като скучен,не мисля,че трябва да съди толкова строго себе си,да той казва,че живее в хармония със себе си,но в доста интервюта вече ми се е набило това негово определение за характера му като тип скучен човек.Може би прави това определение на фона на сравнение с характера на негови приятели,които обичат по-динамичен начин на живот,но не напразно е казана приказката,че за всеки влак си има пътници.Мисля,че ако продължи с развитието на актьорската си кариера,ще покори още много върхове,но дори и да е на върха в Холивуд един ден,не мисля,че ще промени държанието си и ще се заслепи от славата,той вече е разбрал какво е да паднеш,след като си хвръкнал високо,както сам си казваше в едно интервю,че след първият му филм в Америка е мислел,че вече е звезда и после ударът от падането е бил доста силен,а щом веднъж си осъзнал,че както един ден си на върха,така може на другия ден да си на дъното,едва ли ще се поддаде пак на заслепение от славата  Peace
Та така,ще опита момчето според мен да се развива доколкото е възможно в Турция,ако има предложение за друг проект най-вероятно ще приеме,а и иска да си основе свое продуцентско студио в Турция,в Америка би отишъл по-скоро,ако получи покана от там,а не да тръгне пак сам да си пуска документи за кастинги на филми,точно това е целта му,да добие някакво известност в Турция,за да могат американските продуценти,когато си търсят актьор,който примерно им трябва да е с чужд произход,да прегледат имената,които са популярни навън и да срещнат и неговото име там  Peace

Оххх,май се олях с писането   Rolling Eyes  сориии  Embarassed  ама и без туй ще будувам цяла нощ,нещо ми дойде муза да пиша  Joy

Тази година не успях да обиколя църквата,но утре сутринта като ми свърши смяната ще мина да си запаля свещички  Praynig 

Сега да си покажа и яйцата  Grinning  и курабийките  Grinning
Скрит текст:

На всички спящи,пожелавам лек сън,да сънувате само хубави неща,аз ще бдя над баклавата и над вашите спокойни сънища  smile3524 smile3524 smile3524

# 44
  • В света на мечтите... ❤
Забравих да кажа,добре дошла отново на Мими,много се радва,че Цецко е по-добре и вече сте си вкъщи,дано никога повече не му се налага да влиза в болница  Praynig  Hug Hug Hug

Диди,ти още ли си будна,висях те на балкона  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт