В момента чета ... - 28

• 43 344
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Чета Изгорени мостове.За сега ми харесва.
...
Аз я прочетох и ми хареса Peace

# 211
Скрит текст:
Разбрах се с един потребител Grinningда му изпаратя Под мраморното небе,за да бъде сканирана и качена в мейлбукс.Така че очаквайте я,който не я е чел вече и в ел.вариант HugМежду другото аз още не съм я чела. Wink

Това ще е страхотно, Сливке!  Hug Толкова хора (включително и аз) искат да я прочетат!  Party
Скрит текст:
На ventcis ли ще я пращаш?  Simple Smile

# 212
  • София
Слив, това е наистина страхотно!!!  Grinning
И аз не съм я чела още, за свой срам и позор - въпреки че я имам! Индия ми е такава слабост....  Blush

# 213
  • София
Миж, ако не беше твоя, да си я прочела поне 13 пъти  hahaha!
И аз много искам да прочета книгата, хубаво е, че сте се хванали да я сканирате, мерси!

# 214
  • София
Миж, ако не беше твоя, да си я прочела поне 13 пъти  hahaha!

Венка, знаеш как е при нас системата ...  Mr. Green

# 215
Ако някой я иска да казва.  Peace

# 216

Явно в днешно време, човекът смята, че "Няма не мога"  Laughing

Дамм, получава се сблъсък между сегашните разбирания и тогавашните. За един човек, на който всичко му е позволено и смята, че може света да преобърне, за да постигне своето, му се струва малко глупаво, че животът на едно невинно момиче ще се прецака, заради нагоните на някакъв негодник. И че тя не може да направи нищо по въпроса.
Да, по-добре я прочети, да видим как ти ще възприемеш книгата.

Гигова ще чакам с нетърпение и твоите впечатления.

Слив ако нещо, случайно, на Кейт Мортън иска някой да сканира, не се свени Rolling Eyes Hug

# 217
  • На точното място
Естел, прочетох го Синеокомомче. Но мисля , че за адекватен коментар трябва да преспя една нощ. В момента се чувствам леко шизофренично и бих казала, че това е или най-безсмисления трилър или най-дълбокото изследване на една житейска драма. А краят, мисля че е провокация към читателя.

# 218
  • София, България
Аз имах други проблеми от морално естество с книгата, явно всеки си намира по нещо.  Mr. Green
А за това пък изобщо не искам да говоря  Tired. Ти дочете ли я?

Да, прочетох я. На мен много ми хареса, ама това не ми пречи на моменти да си ме беше откровено гнус и то не защото има нещо грозно в старостта или пък, че любовта трябва да е запазена за младите, а в начина, по който бяха представени нещата като смесица от перверзия и псевдо невинност, която е облечена като дреха върху нещо друго.

# 219

Скрит текст:
Разбрах се с един потребител Grinningда му изпаратя Под мраморното небе,за да бъде сканирана и качена в мейлбукс.Така че очаквайте я,който не я е чел вече и в ел.вариант HugМежду другото аз още не съм я чела. Wink

Сливче, браво   bouquet  bouquet  bouquet

Ще чакам с нетърпение  Hug

# 220

"Щастливите хора
четат и пият кафе"   на Анес Мартен-Люган .
Започнах я снощи и четох , незнам до колко часа. Великолепна !

# 221
  • на последния етаж
Започвам:

# 222

Прочетох я и много, много ми хареса! Каква изненада, а  Laughing? От седем години съм изключително чувствителна на тема "майка-дъщеря" и тази книга ме докосна дълбоко. Но няма нужда да възхвалявам чак толкова, просто ще се присъединя към клуба на харесалите "Тайният живот на пчелите" Simple Smile Simple Smile.
Мисля да не чета нищо известно време (ден-два-седмица...) - то и без друго по празниците не ми остава време от различни празнични забавления  Sunglasses.

# 223
  • Пловдив
Декстер прочети тогава и "Престолът на русалката" на мен повече ми хареса от пчелите  Peace

# 224
Декстер прочети тогава и "Престолът на русалката" на мен повече ми хареса от пчелите  Peace
Благодаря, имам я предвид Simple Smile. Макар че някъде прочетох, че не е толкова добра като "пчелите" - субективни мнения, разбира се. Дали я има в електронен вариант? Или да си я купувам на хартия Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт