В момента чета ... - 28

• 42 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Во истина воскресе!

Естел благодаря за темата!
Относно анкетата, не съм чела книгата, а и не ме влече да я прочета след анотацията и отзивите за нея Peace

"Японският любовник" и аз искам много да прочета, но още не съм си я набавила Rolling Eyes

# 31
"Пазителка на тайни", леле, изпуснала съм всякакво инфо! Има ли я в електронен вариант?
А за Абъркромби - шапки долу (лично мнение  Grinning), чакам!
Четох хубаво ревю за "Розата и Бодила", някой да има впечатления?
Добри или лоши, моля, давайте отзиви, момичета!
Христос Воскресе! Да сте здрави, щастливи и красиви  Hug!!!
Пазителката на тайни я няма в ел. вариант, за съжаление! Чета я на хартия:)

# 32
# 33
  • София
Христос Воскресе!

Аз все така си чета "На изток от рая", интересна ми стана, но нямам време да чета напоследък.
На телефона си свалих "Белият зъб" и "Дивото зове" на Джек Лондон.

# 34
Христос Воскресе ! easter
Покрай празниците не ми остана време за четене и затова бавно си продължавам с Пустинно цвете , вече съм наполовината и ми харесва )
Благодаря и за новата тема ,  относно анкетата..не съм чела синеоктомомче , но и от коментарите ,които съм чела за нея ,май нямам и намерение да я чета, но това си е мое мнение де Simple Smile

# 35
  • София
Христос Воскресе!
Кога навъртяхте три страници? Продължавам с Обета на кралицата.На мен ми е тегава.Но ще я дочета.

# 36
Христос Воскресе ! Живот и здраве на всички ни още дълги години!

Аз уж смятах да чета повече по празниците , но уви , като мравка се тътря с "Пръстенът на София" , а ми е толкова интересна , много приятна книга . Днес ми се дочете българска литература и си отмъкнах от майка 'Трънски разкази" та смятам и двете книги паралелно да си ги чета .  Flutter

Благодаря за новата тема , ще се върна да изчета отначало страничките  Hug

# 37
капитан хук, много ти благодаря   bouquet
Само едно въпросче: "Лявата ръка на Бога" е първата част (от Читанката), а втората коя е?
"Петата погибел" ли ?
Точно така, "Петата погибел" е втората част.

# 38
Прочетох "Град Отчаяние" на Кинг. Не ми хареса. Едва я дочетох.
Това е първата негова книга, която не ми харесва.

Започнах

# 39
  • София
Добро утро и Христос воскресе! Здраве, щастие и късмет на вас и вашите семейства.
Благодаря за новата тема, за малко да я изпусна.

Вчера довърших "Боровинков пай и солени целувки", както и "Нощен влак за Лисабон".

Започвам http://knigite.eu/izbrani-knigi-rijdars-dajdjest-pi-23972.html  четири книги в една.

Хубав ден, аз отивам на Сандански с детето, за имунитет и почивка Simple Smile 

# 40
Започвам тази

# 41
Петяя, сподели дали ти е харесала Боровинковия пай  Simple Smile

# 42
Благодаря за темата.
В момента чета "Карта от кости" на Джеймс Ролинс. Наподобява "Шифърът на Леонардо". Има екшън, мистерии, препратки към Библията. Държи ме в напрежение. Peace

# 43
Киф, ще ми е интересно твоето мнение за "Стълбове от сол".
За мен тази книга беше разочарование... Нещо никак не ми допадна като я четох - дала съм й една звездичка в ГР, а по принцип са ми много интересни такъв тип книги  Rolling Eyes

# 44
  • София
Започнах снощи тази:

Общи условия

Активация на акаунт