В момента чета ... - 28

• 42 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Кой не знае Стивън Кинг? Кой не е чувал за него? Wink
Joy Joy Joy

А сега сериозно. kabo6ar не съм Мона Лиза, но "Джойленд" е на Стивън Кинг Peace

# 586
tooth

По темата, започвам тази Crazy

# 587
Любов по време на холера.

# 588
Стивън Кинг съм чела 90 те години.Тъмни половини,мизъри,кери,нещо царевица-деца.Спря да ме кефи в един момент и съответно не следя какво излиза.Така ,че Джойленд съм я подминала.Ако не е от най откачените му да я прочета или просто съм пораснала вече.

# 589
  • USA, Steak State
Започвам

# 590
  • София

Joy
Усмихна ме рано сутрин.

kabo6ar, доколкото знам, защото не съм я чела все още, "Джойленд" не е от "откачените" книги на Кинг. А напротив. Отзивите са за "много хубава книга".

Паяче, задължително ще чакам твоя отзив за "Слепоглед".
И на ме ми е в списъка за скорошно прочитане.

# 591
  • USA, Steak State
Кали, то ние с теб сме на една вълна винаги.  Mr. Green

Ще пиша.  Peace

"Селцето" много ми хареса бтв!

# 592
  • София
Гледам, че в читанка са качени и други неща на Кир Буличов. Някога и тях ще прочета сигурно, защото и аз много харесах "Селцето".

# 593
  • Ямбол
Гледам, че в читанка са качени и други неща на Кир Буличов. Някога и тях ще прочета сигурно, защото и аз много харесах "Селцето".
В другата тема стана дума, че другите му творби, които са в читанка, някои от тях са свързани, главната героиня май е една и съща. Затова, ако ги четете, не правете като мен, да тегля само романа, а и другите му неща преди него: http://chitanka.info/person/kir-bulichov (отворете на Произведения)и даже май не са всички. Който ги е чел, може да сподели, дали ако ги прочетем така, нещо ще изтървем.

# 594
  • София
Кримка ли е туй Селце?  Embarassed

# 595
  • София
О, Лили, не знаех! А и явно съм пропуснала коментарите в "другата" тема. Ще го имам предвид  Peace.
Вив, "Селцето" е фантастика. Добра руска фантастика  Grinning.

# 596
  • USA, Steak State
Кримка ли е туй Селце?  Embarassed

Фантастика

# 597
Щ е падна .През цялото време си мисля ,че говорите за "селцето" на Фокнър ха ха ха Joy Joy Joy

# 598
Прочетох "Под мраморното небе" , много хубава книга , очарована съм , досега не бях чела историята по построяването на Тадж Махал и така да ми беше интересно , добре е преплетена историята с любовта , с обичта към семейството и дълга към него , за силата на любовта , която преминава през изпитания , за истинското приятелство , което те окрилява , с една дума чудна книга  Heart Eyes

# 599
  • София
Благодаря девочки  Hug
Ох ... "Под мраморното небе"  Crazy
Миженце ми я е обещала за прочит, а аз нещо напоследък не мога да отида на срещите  Sad

Общи условия

Активация на акаунт