В момента чета ... - 28

• 42 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм чела Изгубеният символ и Ад, еднакво интересни ми бяха  Peace

# 571
  • София
Днес дочетох "Тайният живот на пчелите" на Сю Монк Кид, много ми хареса, края нещо не ми се връзва такъв (американска му работа  Simple Smile ). Потърсих я, за да си я купя на хартия, но е изчерпана, за мое голямо съжаление.

Преди това се опитах да прочета "Лейди Л" на Р. Гари, но нещо не ми хареса и я зарязах.  Embarassed

Сега започнах "Аферата 'Ван Гог ' " на Дж. Арчър, от когото не съм чела нищо до сега.

# 572
Днес дочетох "Тайният живот на пчелите" на Сю Монк Кид, много ми хареса, края нещо не ми се връзва такъв (американска му работа  Simple Smile ).

Аз пък точно такъв край очаквах Peace Даже не виждам каква друга развръзка би могло да има Thinking

# 573
  • София
Чета тази, харесва ми много:

# 574
Прочетох "Тес от рода Д'Ъбървил", хареса ми, на моменти само ми се видя наивна историята, но това е нормално, предвид времето в което е писана. А за стила на автора нямам думи-невероятен, какъв изказ, какво богатство на езика, какви описания, невероятна дълбочина на образите!
Много ми хареса тоя Томас Харди-майстор е Grinning

Сега..., не знам какво чета в момента ooooh! Rolling Eyes Laughing
Лутам се Laughing Crossing Arms, ще видим...

# 575
  • София
Днес дочетох "Тайният живот на пчелите" на Сю Монк Кид, много ми хареса, края нещо не ми се връзва такъв (американска му работа  Simple Smile ).

Аз пък точно такъв край очаквах Peace Даже не виждам каква друга развръзка би могло да има Thinking

Скрит текст:
В онези времена не ми се вярва някой току-така да остави бяло дете да живее при цветнокожи, нямам предвид Т. Рей, а обществото.  И друго-оставиха една цветнокожа жена да се изплъзне от правосъдието???
Обичам нещата да са с щастлив край, но в случая не ми звучи реално.
Все пак книгата има толкова достойнства, толкова ми хареса, че краят ѝ не ми развали вкуса.  Heart Eyes

# 576
Нямам какво да чета.Чете ми се нещо запомнящо се .Давайте идеи.Сега се сещам,че четох "Тайният живот на пчелите" хареса ми уж,а сега идея нямам за какво ставаше въпрос.Извода е,че не е от запомнящите се книги.По принцип обичам трилъри.Помагайте.Четох една на Харлан Коубън много ми хареса,купих още две.Гола вода.Т.е бюджета за месеца определен за книги изчерпан,аз нямам какво да чета.Ако препоръчате обаче нещо което си струва ще жертвам още някой лев.

# 577
Прочетох "Прокоба" на Камила Лекберг. Хм, очаквах повече от съвременен криминален роман, макар и аз да не знам какво повече, тъй като отдавна не бях чела кримка. И въпреки това предположих кой е убиецът в самото начало и се оказах права  Laughing Laughing.
Сега захванах "Пилето" на У. Уортън. Не съм чела нищо от автора, началото на тази ми хареса.

# 578
  • София, България
dexter, на мен Уортън ми е много любим, ще те чакам да се изкажеш.

kabo6ar, много ми е странно, че има хора, които нямат 20 книги, които чакат спешно да бъдат прочетени. Веднага ми идва наум просто да се отбиеш при първия кашон с книги на старо, има истински съкровища за по 1-2 лева.

# 579
  • София
Благодаря ти! Simple Smile Явно не съм обърнала внимание Simple Smile

Сигурно от там съм я изтеглила, защото я четох на четеца. А "кафка на плажа" май още я няма в ел. формат, нали!

# 580

kabo6ar, много ми е странно, че има хора, които нямат 20 книги, които чакат спешно да бъдат прочетени. Веднага ми идва наум просто да се отбиеш при първия кашон с книги на старо, има истински съкровища за по 1-2 лева.
По принцип всичко старо излизало и хубаво го имам и съм го чела.Сега искам ново хубаво и непрочетено

# 581
  • София, България

По принцип всичко старо излизало и хубаво го имам и съм го чела.Сега искам ново хубаво и непрочетено

Ей това се казва приказка  Laughing 
Извинявай ама ме разби.

Нещо много оспамих, така че сега малко по темата - почти прочетох "Джойленд", много ми харесва.  Peace

# 582
Здравейте. От доста време не бях влизала във форума и едвам изчетох всичко онова, което сте изписали докато ме е нямало  Grinning
Бях започнала Ханибал , стигнах 1/3 и я зарязах. Нещо въобще не ми хареса  Sad
Онзи ден започнах " Хиляда сияйни слънца". Прочела съм пак около 1/3 и засега много ми харесва.  Peace

# 583

Ей това се казва приказка  Laughing 
Извинявай ама ме разби.

Нещо много оспамих, така че сега малко по темата - почти прочетох "Джойленд", много ми харесва.  Peace
Това не съм го чувала.Драсни повече ако е удобно.Автор и т.н вообще подробности

# 584
  • Ямбол
Кой не знае Стивън Кинг? Кой не е чувал за него? Wink

Общи условия

Активация на акаунт