В момента чета ... - 28

• 42 309
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Благодарение на Нези , и със съдействието по изпращането на книгата от Вени , започвам "Под мраморното небе " - Джон Шорс , нямам търпение да я прочета  Party

# 556
  • на североизток от Рая
 Аз пък си чета Бьорндал и продължава много да ми харесва. Дори все повече ме дърпа да чета, за да видя какво става. Само дето времето не ми стига. Днес още не съм чела.

# 557
  • София
Въпрос към тези, които са чели тези две книги на  Елиф Шафак:

"Чест"   и    "Копелето на Истанбул"

Бихте ли прочели тези две книги повече от един път?   bouquet

Чест - да!, другата - може би...

# 558
Въпрос към тези, които са чели тези две книги на  Елиф Шафак:

"Чест"   и    "Копелето на Истанбул"

Бихте ли прочели тези две книги повече от един път?   bouquet

Чест - да!, другата - може би...

Не съм чела "Чест", другата по-скоро не бих, хареса ми, но не чак толкова. Но "Черно мляко" бих, поне частично. Не обичам да препрочитам по принцип.

# 559
Много ви благодаря, че споделихте!   bouquet
Май ще си купя "Чест".....

# 560
Аз пък си чета Бьорндал и продължава много да ми харесва. Дори все повече ме дърпа да чета, за да видя какво става. Само дето времето не ми стига. Днес още не съм чела.

Нели, на хартия ли я четеш Бьорндал? Ако е електронна да ми я метнеш и на мен Praynig

# 561
  • на североизток от Рая

Нели, на хартия ли я четеш Бьорндал? Ако е електронна да ми я метнеш и на мен Praynig

На хартия я чета. Аз не чета електронно.  Peace Иначе щях с удоволствие да ти я метна.  Hug

# 562
Аз избрах да чета един медицински трилър след "Вечната Амбър" - много харесвам медицински трилъри, страашно интересни са ми.   Heart Eyes  На Джеймс Кър - "Клиниката", за сега е много интересен, бързо действие, стила на писане е приятен и ненатоварващ излишно . . .  newsm10

# 563
Приключих "Тайният живот на пчелите", препоръчвам Peace

На хартия продължавам с Талев - "Преспанските камбани".

След известно умуване и няколко коментара "оттатък", реших да пробвам "Ад" на Дан Браун. Първите му две ми бяха харесали преди време.
Сега виждам, че това е четвъртата книга за Робърт Лангдън. До колкото си спомням книгите нямат връзка по между си, та няма да е проблем, че не съм прочела третата книга, нали newsm78

# 564
  • София, България
Kosty, няма проблем, че не си чела третата част, отделни книги са.
Щом си чела книги на Браун преди това, знаеш какво да очакваш.

# 565
  • София
Аз приключих със "Спутник, моя любов" на Мураками. Това беше първи допир с този писател. В общи линии ми хареса, остави място за размисъл, но в същото време ми беше и някак си недовършена. По нататък ще взема и друго негово заглавие. А след нея започнах "Слънцата" на Хосеини.

# 566
Feya1, откъде се сдоби с тази книга на Мураками "Спутник, любов моя"? Simple Smile

Имам "Кафка на плажа", но все още не съм я прочела......много исках да си взема и тази книга, но никъде не я намирам, за да си я купя? Sad

# 567
Feya1, откъде се сдоби с тази книга на Мураками "Спутник, любов моя"? Simple Smile

Имам "Кафка на плажа", но все още не съм я прочела......много исках да си взема и тази книга, но никъде не я намирам, за да си я купя? Sad
Виждам, че я има в chitanka.info, ако ти върши работа Simple Smile.

# 568
Благодаря ти! Simple Smile Явно не съм обърнала внимание Simple Smile

# 569
Мона Лиза благодаря за отговора!
"Ад" в същия дух като първите две ли е? Интересно ми е как ще приема сега Дан Браун, след има-няма 10 години Thinking

Общи условия

Активация на акаунт