В момента чета ... - 28

• 42 281
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не, че не трябва да идваш на срещите, но въпросната книга вече може да се свали от Мейлбукс  Mr. Green.

# 601
  • София
Аааа, ясно!!! Два пъти да не дойде човек и вече е дискриминиран!   smile3515

Шегичка де   love001

А новината, която ми донесе е прекраснаааа   loveuuu
Отивам да я искам  Heart Eyes
Ей, Мижи, размина ти се  Mr. Green

Поправка: Не ти се размина, пак ще ми я даваш, но в елекронен вид  Laughing

# 602
  • София
Не, че не трябва да идваш на срещите, но въпросната книга вече може да се свали от Мейлбукс  Mr. Green.

Вени, прати ми я на Е-мейла, може ли?

# 603
  • София
Да, висша форма на дискриминация - не получаваш книгата лично, а технологично hahaha  Hug.

Аз от не знам кога не съм чела разкази, от много време! Но сега имам един сборник на Боян Биолчев и днес малко се разнообразих с един-два от него. Че то било много приятно!

Кали, аз я четох на хартия и не съм я свалила. Но сега ще го направя и ще ти я изпратя на мига, в който я получа  Hug.

# 604
Ей, Мижи, размина ти се  Mr. Green

Поправка: Не ти се размина, пак ще ми я даваш, но в елекронен вид  Laughing

Имаш я вече  Hug

Аз започнах "Пазителка на тайните" /Кейт Мортън/.
Към шейсетина страници минах, интересна е  Peace

П.П. Кали, ако искаш някъде да кача "Под мраморното небе" за теб?
Или Вени вече ти я прати?

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 14:25 от mijjjka

# 605
  • София
Аз също я имам.В няколко формата.
  bouquet

# 606
Започвам   Благодаря ти , ЕлинкаHug

# 607
Аз минавам да ви видя какво правите и да се оплача, че не ми остава време за четене.
Продължавам със Спи, бледа сестро на Джоан Харис http://chitanka.info/book/1979-spi-bleda-sestro

kabo6ar, доколкото знам, защото не съм я чела все още, "Джойленд" не е от "откачените" книги на Кинг. А напротив. Отзивите са за "много хубава книга".
И за 11/22/63 казват така, но ...

Другата тема (за Кир Буличов си говорите)  е тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774421.0 към края.

# 608
Аз минавам да ви видя какво правите и да се оплача, че не ми остава време за четене.

Мен пък все ме тегли навън и нещо нямам нерви да стоя на едно място => не остава време за четене.  Rolling Eyes Ще се оправя, и друг път ми се е случвало и е временно смущение  Mr. Green
Иначе си продължавам с "Момичето на френския лейтенант". Първоначално ми беше скучновата, но от средата нататък нещата се пораздвижват. Хубаво е написана, харесва ми езикът на автора.

# 609
  • София
kabo6ar, доколкото знам, защото не съм я чела все още, "Джойленд" не е от "откачените" книги на Кинг. А напротив. Отзивите са за "много хубава книга".

Но???

# 610
Нара, ще чакам отзива ти за "Ритъмът на спомените" с нетърпение. Но мисля първо да прочета "Изгубената съпруга" (която имам) и после със сигурност ще ти поискам и тази.  Hug

Аз чета тази , благодарение на Нези!    bouquet

Първата част ми беше скучна, но вече я минах и историята започва да ме завладява. Задава се нещо драматично и променящо съдби и истории.

# 611
  • София
Аз започнах "Аленото цвете и бялото".

# 612
Аз започнах "Аленото цвете и бялото".

Моля те, сподели дали ти харесва. Качих я на четеца, но за сега си чака реда.

# 613

Но???
Но на някои не им хареса  Peace На мен лично страшно много ми хареса книгата и от половин година уговарям майка да я прочете  Mr. Green

Аз си чета Соления залив на Яна Язова и много, много ми харесва. Мисля да прочета и другите й книги  Heart Eyes

# 614
  • София
denim123, ще пиша  Peace. Съвсем в началото съм, едва на втора глава и е много рано да коментира още сега.

Общи условия

Активация на акаунт