КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 196
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 60
Grimm, много истини казваш в коментара си. Жалко за хората, които ги мързи да четат!

# 61
Защо само Бориса да я защитава продукцията? Нали и Вики е лице на ТВ 7?!
Дано не я нарочат за следваща жертва  Praynig

# 62
# 63
  • Ямбол
Днес Жени Калканджиева пак попита - какво работи Бориса и другите се умълчаха. Понеже тя била чувала, че работи, като модел, а Калканджиева не я била срещала като такава.
Вчера пък Христина Русева я изтъкна като някаква, която била постигнала много за годините си. Чак пък каво е постигнала?
А Денди беше най-прав - бързо ще се сбабичоса.

# 64
Моята къртица вече 10дена е Каменов. А и Русев веднъж каза, че като се разбере кой е,всички ще се плеснат по главите.

# 65
Лиляна   bouquet
На Русев не му вярвам на нищо ,на жена му два пъти  Mr. Green

До края има още 4 теста.
Кой ли ще се яви на тях  newsm78

# 66
Мисля да разиграя тестовете, та ми трябва малко информация:
1.Кой е най-големият страх на Къртицата?
7.Има ли Къртицата домашен любимец?

# 67
  • Русе/София
Понеже не успях да гледам снощи,а и сте изписали десетки страници,моля някоя добра душа да ми каже защо тая простакеса не е в изолатора?

# 68
Мисля да разиграя тестовете, та ми трябва малко информация:
1.Кой е най-големият страх на Къртицата?
7.Има ли Къртицата домашен любимец?

В сайта на предаването има информация за някои от участниците по тези въпроси.

Бориса се страхува от глупави хора  Joy Joy Joy

# 69
Понеже не успях да гледам снощи,а и сте изписали десетки страници,моля някоя добра душа да ми каже защо тая простакеса не е в изолатора?

Великден и 2150 лв. помогнаха.

# 70
  • Варна

Защото опусумите са най-големите фенове на "тази" Mr. Green

# 71
  • IT
Чак пък каво е постигнала?
Е как- снимала се е гола в секс сцена в някакъв филм. А Христина пък се е снимала полугола само и то в списание Mr. Green
Христина Русева много красива външно, но като заговори у красотата и изчезва.

# 72

Защото опусумите са най-големите фенове на "тази" Mr. Green
Особено Андрей.  Mr. Green

# 73
  • Русе/София
Благодаря Ви.

# 74
Като се замислих засега Емил Русев си изпълнява обещанието от преди 2 седмици-един по един да премахва тези,които са му забивали копие,първо Гери,сега Боби,др.седмица...? Този човек  от най-слаб привидно,нападан и мразен в базата как се превърна в основния разпределител и стратег не е истина. Twisted Evil Точно той и Бориса в момента имат най-голямо предимство пред останалите що се касае до явяване на тест.Ако успеят да докретат до финала,то най-вероятно и ще са сред последните 3-ма ,защото ще са най-добри на тестовете.Представете си финална тройка Евгени,Бориса и Емил Русев  Joy А сега избирай ти победител,избирай къртица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт