КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 205
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз не съм сигурна, че се е отказал. Не слушах въпросите снощи внимателно, но обикновено са толкова смотани, че не знам как помнят кой бил от дясно, кой от ляво, аз ако съм, със сигурност няма да мога да отговоря за себе си или за друг подобни подробности.

# 1 396
  • IT
Кета е постнала във фейса на Кристи:"GORDA SAM ,4E SAM IZGUBILA NA TESTA OT SAMATA KARTICA- EMIL RUSEV ". Отдолу нейна снимка в цялата и прелест.

# 1 397
  • Мюнхен
Да де това и аз го разбрах, но защо? Кое точно го накара да се откаже? Призна си за гредата, сега и за инфаркта трябва. Саното го хвана, нали му е професия.  hahaha

Няма как да знам, можем да си спекулираме иначе.  Party

Сега си обясняваме вече и имунизацията му, кампанията срещу Боби, който го беше хванал на прицел и т.н.   yes

Други неща сещате ли се, които вече стават ясни след като знаем, кой беше къртица?  newsm78

Опити да се обеси, да си ходи, агитации срещу Киряка и после Жоро, а Вики пък го познава най-добре и също мислеше, че е той.

# 1 398
Все още гледам ТЕРМИНАЛ и жените говорят, какво ми ставааа....  Shocked

Mr. Green

Кета е постнала във фейса на Кристи:"GORDA SAM ,4E SAM IZGUBILA NA TESTA OT SAMATA KARTICA- EMIL RUSEV ". Отдолу нейна снимка в цялата и прелест.

newsm20 КЕТИ newsm20

# 1 399
  • IT
Все още гледам ТЕРМИНАЛ и жените говорят, какво ми ставааа....  Shocked

Mr. Green
кифлееш Simple Smile

# 1 400

Имам ли избор, искам да оцелея в този нов свят.  hahaha Joy

# 1 401
Аз ви казах,че най-силния жокер е влизането на Вики. Сега искам Красавицата да се върне, за да помогне и за втората къртица. Thinking
Браво на Жоро, че каза на Евгени това, което огромна част от хората мислят за него. Искам само да уточня, че Жоро нямаше предвид само настоящата номинация на Евгени, а всички негови "принципни" номинации. Яд ме е само,че ги каза тези неща толкова късно.
Сано искам да победи. Бориса пак я искам номинирана. Да си ходи да се гушка с Русев.
И ...еееее най-накрая стана интересно това предаване, че с тоя скучен Кърт нямаше да продължи добре.

# 1 402
# 1 403

И да видим колко коментара ще има, щооо ни казватиии чии има нова темааа..  #2gunfire Joy

# 1 404
  • Мюнхен
Все още гледам ТЕРМИНАЛ и жените говорят, какво ми ставааа....  Shocked

Mr. Green

А Саното харесва ли ти?  newsm78 hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт