КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 65 915
  • 1 749
  •   1
Отговори
  • in Wonderland
Стари теми : ТЕМА 1 ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4 ТАМА 5ТЕМА 6 ТЕМА 7 ТЕМА 8

"КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"
Риалити шоу, което се завръща в ефира на TV7 с втори сезон. Форматът поставя на изпитание физическата и психическа издръжливост на Участниците. В основата на шоуто, наред с преодоляването на различни екстремни предизвикателства, е търсенето на КЪРТИЦАТА, чиято задача е да саботира усилията на Групата, като същевременно остане неразкрита.

На деветия елиминационен тест най-номинираният участник в шоуто Емил Русев отпадна на теста от Бориса Тютюнджиева и призна ,че той е Къртицата .
Обратът в играта се случва само три седмици преди финала на предаването.
Според правилата на шоуто, след като КЪРТИЦАТА е разкрита, Групата получава половината от актива на предателя и вече има 119 210 лв.
Предстои нова Церемония по избор на КЪРТИЦА. Новият саботьор ще започне да "захранва" сметката си от 43 840 лв.

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 21:23 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 1
  • Мюнхен
Мерси за темата!   bouquet  bouquet

# 2
  • España
Вместо запис- къде изчезна Христина Тушева? Не са я канили на лайф.... май... newsm78

# 3
Аз нещо не съм разбрала.Парите,които къртицата беше събрала се делят на две.Половината отиват в сметката на групата,а другата половина?Русев ли ги взе или отиват в сметката на новата къртица?

Цитат на:  link=topic=777640.msg28051139#msg28051139 date=1398590001
Кета е постнала във фейса на Кристи:"GORDA SAM ,4E SAM IZGUBILA NA TESTA OT SAMATA KARTICA- EMIL RUSEV ". Отдолу нейна снимка в цялата и прелест.

allexa.7,кажи ти от къде ги вадиш тези жълтини.Твои познат ти казал нещо си,после за Виктория знаеш много неща,снощи каза,че Христина е на ресторант...От къде имаш тази информация?

# 4
Мерси за новата тема   bouquet

Вчера казаха ли, кога ще е церемонията за нова къртица, че от емоции не обърнах внимание?

Ако продължат линията за "подлата" къртица, както вметна Борислав, дали няма да изберат Евгени? И без това се окака достатъчно последния месец, та малко да му изчистят името, поне да е запомнен като Кърта на втория сезон newsm78

От вчера размишлявам дали къртицата Русев си замина нарочно, защото не му се връща в изолатора, или е било част от стратегията на предаването... Най-вероятно няма да узнаем истината, но е твърде възможно да са решили щом толкова е наблегнато на цифрата 2, да има и 2 къртици. Не съм толкова запозната със световните формати, но май само в българския къртицата е разкрита преди края на риалитито. Някой знае ли повече по темата, да сподели с нас, зрителите?  Rolling Eyes

Иначе се надявам до финала да останат Сано, Георги, Костя, Виктория и евентуално Ивайла. Останалите просто нямат качествата на победители, пък и на тестовете Каменов и Марина нямат никакъв шанс, ще си излязат след първия от финалните тестове. А за победител ще гласувам за Сано или Виктория  Sunglasses

Само на мен ли ми се стори, че Бориса изглежда потресаващо зле без силен грим? И какви бръчки около устата има това момиче, ужас. Върви по пътя на Никоуета, която няма 30 години, но има вид на 35-годишна. Хората преди нас са казали, че от злоба се погрознява, а Бориса е потресаващо арогантна, злопаметна особа, с типичната за 20-годишните самоувереност без покритие.  

# 5
Един лайф пропуснах да гледам и то какво стана ...  #Shocked  smile3555

Браво на всички,които разкриха Къртичката,моите адмирации    newsm68

Подозирах Ивайла аз,обаче явно съм се объркала.Евала й правя,играч от класа   bowuu

Евгени не мислех,че така ще се изложи за пореден път,но явно може и още  ooooh!
Браво на Жоро и на Каменов!
Кой ли ще изберат за нова къртица  newsm78
Бориса ми се струва понапълняла,направила е бузки и гушка ,но сега ще се стопи от мъка   Mr. Green
Всички знаеха,че Русев е Къртицата,И и А да не се правят на изненадани  Outta Joint

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 12:58 от My All

# 6
Аз нещо не съм разбрала.Парите,които къртицата беше събрала се делят на две.Половината отиват в сметката на групата,а другата половина?Русев ли ги взе или отиват в сметката на новата къртица?

Ако къртицата бъде разкрита/изгонена преди края на шоуто, половината от парите, които са в неговата сметка отиват при групата. Другата половина си остава за следващата къртица евентуално.

Вчера казаха ли, кога ще е церемонията за нова къртица, че от емоции не обърнах внимание?

Прокрадна се Вторник, ще стане ясно по-късно със сигурност.

# 7
  • София
Разочарована съм, че къртицата пак беше най-очевидният участник.  Sick
Все си мислех, че този сезон ще е някой невероятен  Sad.

Новата къртица ще е най-привилегированият участник оттук нататък. Никакъв шанс да бъде разкрита (освен ако продукцията на реши  Wink).

Отпадането на къртицата е за раздвижване на играта, че нещо зацикли. Peace

# 8
  • IT
Мерси за темата.По стечение на обстоятелствата имам познати видни столични бръмчалки.Аз самата преди да родя излизах много.Вчера, по време на предаването видях във фейса на една позната снимка заедно с Христина, тагнати от един ресторант.
Не знам дали сте виждали снимки на Марина преди корекциите, но я има в един клип на Лияна, само че не мога да си спомня кой, тъй като не съм от феновете на тази музика.

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 12:58 от allexa.7

# 9
  • Варна
Здравейте, мили мои от мен отново   bouquet за темичката, Диди ! Благодаря, че сте се сетили за мен снощи и сърдечно ви благодаря за поздравленията  Hug Hug Hug И аз поздравявам всички, които го разконспирираха този подмолен Кърт  Peace

Не бях гледала цяла седмица, но Боби ми каза, че ще е гост и си пуснах съботния лайф. След като го изгледах съм на мнение, че все пак има някаква справедливост - подмолната К Русев излезе от играта, но съм със смесени чувства, тъй като единственият, който го търсеше и разкри успешно от участниците - Боби - беше изгонен единодушно, въпреки че със сигурност не беше К и беше изключително полезен, а чак сега част от оцелелите се сетиха да търсят и номинират К  ooooh!

Бях подготвила файл със синтезираната си теория, който планирах да ви споделя на 18ти май, за да го видят повече хора преди финала. Но сега ще кача само частта с есенцията от тълкуванията на жокерите за Русев, за да видим до колко ще съвпаднат с тези на Николов  Crazy
Жокери
Скрит текст:

Оставам на мнение, че Къртицата тази година е избрана в тотален контраст на безобидната Къртица Кирил от миналия сезон. Въпреки това оправдавам някои от действията на Русев поради възложената роля, но въпросът с конкретния избор за изпълнението й за мен остава и ще си позволя да ви го задам отново (btw Диди, добра е идеята за анкета относно изпълнението му  Peace):

Интересно ми е когато обявят, че К е Русев, дали ще има хора, които да го поздравят както Кирчо (който беше симпатично непохватна К, която стоеше далеч от лъжи и интриги) и дали Н.Николов ще го обяви за достоен човек, въпреки ролята както направи миналата година .. И дали тези, които се възхищават на интелигентността му как бързо е разкрил К, ще са на същото мнение

Относно това, което каза самият той снощи - че Бориса го е разкрила в първата седмица, съм абсолютно сигурна, че е поредната лъжа. Първо защото госпожицата не вижда по далеч от миглите си, наслоени обилно със спирала и въобще не търсеше, а градеше имидж на "достоен пример за младите в България". Второ, защото въпросната разбра едва миналата седмица на Арената лично от него, че е той, за да бъде изгонен Боби, който усилено го подозираше и беше основната му заплаха. Относно това, че и Христина обяви, че е знаела от ден 1ви, също е неистина според мен - многоуважаваната госпожа осъзна едва когато обсъждаха теста, на който ще се явява и затова се разплака и почувства като "жертвено агне". На самият тест игра симулативно, за да не издаде любимия си, а Бориса беше крайно неориентирана и най-вероятно наистина е играла с Георги (за разлика от уверените й действия, когато Русев вече й беше казал).

Това е и, което категорично не мога да оправдая в действията на Русев - да се издаде умишлено пред 1 играч, за да отстрани по този начин нечестно друг. Другото, което премина допустимите граници според мен е грубата редакторска намеса от страна на Николов, която за мен беше изключително показателна за това кой е К.
1. При влизането на Вики и видимото преиграване с инфаркти и т.н. Николов го имунизира и той дори не присъства на номинацията, тъй като както беше споменато от Кети имаше голяма вероятност голяма част от хората да посочат него. (още във втората седмица  ooooh!)
2. При номинацията на Киряков от зрителите, масираната тенденциозна черна кампания с/у Боби с цел той да получи осъдителния вот под формата на по-голям брой копия от "моралистите", за сметка на Русев (за да не изправя с/у "заподозрения си"). А вчера дори и подвластния на емоции към Ивайла Георги призна, че Борислав е бил в пълното си право.

В заключение: Надявам се новата Къртица да е по-успешен избор и да не си служат нито тя, нито Николов с подобни грозни похвати.

ПС:
Сигурно и красавицата това си мисли ВЕЧЕ  Mr. Green, но никога няма да разберем.  Wink
Никога не казвай никога.
Следи тия дни за новорегистрирани и ще я разбереш.
Скъпа Лиляна, не виждам защо ми е да се пререгистрирам Wink О , забравих, ти през цялото време намираше доводите ми за "Алогични" и грубо се заяждаше и накрая може би реши, че не стоя зад думите си, съжалявам, че те разочаровам  Peace

Съжалявам, че я няма красавицата - беше толкова сигурна, че Русев е къртицата и че Борислав ще остане ... милата ... разбиха и се теориите на пух и прах...
Костя е къртицата!!!!! Сега няма да пиша защо мисля така, доста съм изписала преди това...
Толкова е очевидно, но за тези които могат да виждат, отвъд манипулациите и тези които могат да мислят логически...
Скъпа Evangelina, благодаря ти, че ме "съжаляваш", аз пък те поздравявам  Peace

И последно до незнайния господин, който намира постовете ми за "инфантилни" и Ива*, извинете, че смущавам спокойствието ви, но когато имам какво да кажа не мога да го премълчавам, а ако ви е толкова неприятно - просто ме пропускайте  Peace

Извинете за прекомерно дългия пост  Embarassed, но не се сдържах   Laughing

# 10
  • Мюнхен
Сега гледам предаването от снощи. Много ми е смешно как Бориса се прави на актриса и е СУПЕР ИЗНЕРВЕНА (за да се изразя като нея), че я обвиняват за Къртица и казва "Мен не ме интересува кой е К., ама наистина не ме интересува и повече няма да говоря за нея". Еми сори бе пич, ама и на мен самата К. да ми потвърди, че е тя и мен няма да ме интересува и ще съм си спокойна.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 11
Извинете за прекомерно дългия пост  Embarassed, но не се сдържах  Mr. Green

Hug     bouquet    Hug

Уелкъм то дъ ДАРК сайд.  Mr. Green

# 12
Много банално е, чак не исках да повярвам.
Сигурно няма човек, който да не си е помислял, че е къртицата е Русев.

# 13
Привет в новата тема! Кой ли ще изберат за къртица?

# 14
  • Мюнхен
Красавицеееееееееее     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Аз пък ужасно много се радвам, че си тук и те моля да не си тръгваш. Давай да подкрепяме Вики и Сано! И помагай с новата къртица, това явно ти се отдава.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт