КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 65 919
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 45
Не, недей да ми вярваш за нищо  hahaha Вярвай на интуицията си   Joy

В случая се припокриват нещата.  Mr. Green

Какво друго прави и не прави през седмицата в която не гледа дейлитата?  Laughing

# 46
  • Хасково
Не мисля, че всички много харесват Вики, мен ми е много антипатична и ми изглежда много злобна и негативна.
Ивайла също дразни, много невинна се изкарва винаги, а е манипулатор абсолютен.
Евгени малко дразни,че все се изкарва безпристрастен, но не го виня, че има симпатии към хората в групата, освен това ако е знаел, че Русев е къртицата не е искал всички да разбират и да може да го запази за финала.
Сано от всички ми е най-приятния играч.
Марина доста въздухарска работа.
Каменов не е най-умния, но ми се пооправи мнението за него.
Бориса много ме дразни.

# 47
Привет в новата тема! Кой ли ще изберат за къртица?
Според мен Евгени или Вики ще изберат за К.

# 48
Какво стана  с предложението за брак?

Тя затова ли така го защитава, сгодена е за Бурхан?  #Crazy

# 49
Да ви следя.  Hug

# 50
  • Варна

Диди за по натам ми хрумна анкета с възможности всички играчи взели участие във формата с въпрос, кой според вас би бил най-подходящата К и кой според вас заслужава/ше да спечели  Peace

И на мен ще ми е интересно и бях предложила да има анкета с това "кой заслужава да спечели"

Да, но с всички участвали, за да е по-интересно, а регулярна с настоящите нека има във финалната седмица  Peace

Mari, твое право е да си съгласна или не съгласна, че е знаел. Факт е, че го номинираше почти от първата седмица. Факт е, че имаше стратегия с/у него (включваща и провокацията с дневника, за да проследи реакцията му), Факт е, че играеше с него на тестовете. Факт е, че Бориса го познава по-добре и го отстрани, защото Русев й каза. И е факт, че дори и отпаднал на теста пак беше сигурен, че е той Wink

Ocaso, нека се занимаваме с Къртицата, а не с мен  Crazy

# 51
Новата къртица ще трябва да е положителния  герой от тук нататък..Т.е. Сано е най подходящия..

# 52

Е това си е ЧАСТ от къртицата, ако се окажеш ЖЕНА на Боби..  #Crazy #Crazy #Crazy

Цяла седмица те няма, посрещнала си го, на него му липсваше нещо в базата, заети сте били, разбираемо.  Shocked

# 53
  • София

И на мен ще ми е интересно и бях предложила да има анкета с това "кой заслужава да спечели"

Да, но с всички участвали, за да е по-интересно, а регулярна с настоящите нека има във финалната седмица  Peace

Mari, твое право е да си съгласна или не съгласна, че е знаел. Факт е, че го номинираше почти от първата седмица. Факт е, че имаше стратегия с/у него (включваща и провокацията с дневника, за да проследи реакцията му), Факт е, че играеше с него на тестовете. Факт е, че Бориса го познава по-добре и го отстрани, защото Русев й каза. И е факт, че дори и отпаднал на теста пак беше сигурен, че е той Wink

Ясно ми е, че ще го защитаваш до край и знам че няма признаеш за ГРЕШКА, това което направи с агитацията срещу Ивайла.
И с това с дневници - НЕ! не беше провокация. Той търсеше да научи нещо наготово, а не се постара сам да мисли, да следи и си записва всичко около Русев, щом е знаел че той е Къртицата Rolling Eyes

# 54
# 55
  • Варна
  bouquet за анкетката,
Според мен Русев е изключително лош актьор в 2та аспекта на лош. Първо изпълнението му беше лошо - твърде лесно беше разкрит, още във визитката изречението от "успял бизнесмен": "аз съм мъжът на Хриси" беше показателно за това, че е К.
Второ наистина беше ЛОШ Кърт- долен, подмолен, лъжлив, двуличен, нечестен и антипатичен.

lozeva, според мен той е избран на кастинга като потенциален фаворит за победител на публиката, поради близките си отношения с Иван и е малко вероятно да приеме ролята на К. Сега основният въпрос е след изпълнението на Русев кой би се наел да бъде К - единствено Костя би се съгласил според мен. Той би бил лош избор от страна на Николов, тъй като вероятно е следващия номиниран от играчите. Ако не ги питат дали са съгласни и церемонията не е фиктивна се сещам за двама, които биха били много интересен избор, а имам и трети силно конспиративен вариант, но ще изчакам лайфа.

Mari, мога да ти кажа само, че грешките, които ти виждаш, за мен са стратегия - да прати Ивайла с/у Киряков, за да не се разпадне отбора му - а Николов не го позволи по много грозен начин, за да не стане ясен Русев на всички (Георги дори, който е привлечен от Ивайла призна, че Боби е бил прав и го е номинирал само защото му е конкурент), да хвърли поглед с намигане в дневника, определено не е за да прочете нещо, а за да демонстрира нещо на някого.  
И в заключение стратегията му щеше да е успешна, ако Русев не беше толкова долна Къртица и ако Николов не беше толкова грозно манипулативен в подбора на кадри. Това е .

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 14:45 от little_beauty

# 56
  • София
За мен най-подходящ за К. е Костя, но зависи Н.Николов на кого иска да даде парите.
Като се замисля парите на групата са  вече по-голямата сума, та май вече не е на далавера да си Къртицата!
А и участниците в К. изведнъж се сетиха къде са и за какво са – та сега ще вземат да се умилкват и да търсят всенародната любов. Simple Smile
Ще се нагледаме на цирк. Обещава да бъде интерсно!

# 57
още във визитката изречението от "успял бизнесмен": "аз съм мъжът на Хриси" беше показателно за това, че е К.

rotfImao rotfImbo rotfImao

Тази тема ще се превърне в абсолютно бижу.

# 58
  • София

Е това си е ЧАСТ от къртицата, ако се окажеш ЖЕНА на Боби..  #Crazy #Crazy #Crazy

Цяла седмица те няма, посрещнала си го, на него му липсваше нещо в базата, заети сте били, разбираемо.  Shocked

Ама не казва, мълчи
 А аз чакам, да черпи, да пиеме шампанско (без сълзи)

# 59
  • Варна
още във визитката изречението от "успял бизнесмен": "аз съм мъжът на Хриси" беше показателно за това, че е К.

rotfImao rotfImbo rotfImao

Тази тема ще се превърне в абсолютно бижу.

Написала съм го в първия си пост тук
Скрит текст:
Здравейте,
регистрирам се едва днес във вашия форум.... "Мъжката половина" още във визитката си в първото изречение казва "Аз съм мъжът на Хриси" - кой успял бизнесмен (за какъвто се има), а и кой Мъж въобще би си помислил да се представи по този начин - чрез жена си ?! Прикрива се зад нея..Погледът му също го издава - винаги гледа някак лукаво...
, ако искаш да знаеш, а и го казах на човека, с когото гледах предаването тогава и той вчера заяви, че никога не би посмял да ме излъже за нищо оттук нататък.

Но мисля, че наистина е крайно време да спрете да се занимавате с мен, а да коментираме по същество  Peace

Общи условия

Активация на акаунт