КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 494
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
И аз се чудя как точно ще бъде изгонена Къртицата в предаването, при положение, че тя или той винаги ще дават най-много отговори на теста и ще се спасява? Все пак никой не може да знае повече за другия от него самия и няма как да го бие на теста?  Thinking

# 226
Единственият начин да се излезе къртицата преди финала е, ако сам се издаде. Толкова да му е писнало на къртичока, че сам да си излеза, иначе не виждам начин. С теста няма как да стане...

# 227
От къде мога да си сваля снощния лайф, че не можах да го догледам?

# 228
  • in Wonderland
От къде мога да си сваля снощния лайф, че не можах да го догледам?

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 4e5d9c8147ed90e55

# 229
Довечера ли ще се номинират?

# 230
# 231
  • Bulgaria
Искам да попитам има ли някой, който се опитва да напасне отговорите от тестовете спрямо всеки от участниците и дали може да ми помогне за някои от въпросите като:
1. от Тест 2 - Има ли Къртицата сериозна връзка? / кои са със сериозни връзки?/
2. от Тест 2 - "Къртицата занимавала ли се е професионално с някакъв спорт?" / кои са се занимавали професионално със спорт? /
3. от тест 3 - "По време на втората церемония за избор на Къртица, сред първите осем човека, които влязаха в стаята на продукцията ли беше Къртицата?" / от видеото което даваха не става ясно кой как влиза, като на първата церемония бяха по азбучен ред, но тук дали е така....?/
4. от тест 3 - "В коя от двете спални в базата спи Къртицата? / в малката или в голямата /" - кои са в голямата и кои малката ?
5. от тест 3 - "Появявала ли се е Къртицата на корица на списание преди началото на шоуто?" / за кои сте сигурни че са се снимали/

и рожденните дати на Георги, Гергана, Емо К., Емо Р. и Костя.

Много ми е странен въпроса дали е сменена Къртицата , защото тя не е свързана със САМОличността на никой от учасниците, т.е. няма как за всеки да можеш да дадеш отговор ДА или НЕ / незнам дали успях да обясня правилно /

# 232

Много ми е странен въпроса дали е сменена Къртицата , защото тя не е свързана със САМОличността на никой от учасниците, т.е. няма как за всеки да можеш да дадеш отговор ДА или НЕ / незнам дали успях да обясня правилно /

Аз не те разбрах  newsm78

# 233
  • Bulgaria

Аз не те разбрах  newsm78

Ако вземем въпрос 1 Жена или мъж е Къртицата? Имаме

Сано - мъж
Ивайла - жена
Бориса - жена
и т.н. можем за всеки един да дадем отговор

и за въпрос 2 На колко години е Къртицата? / под или над 30 г. /
Сано - над
Ивайла - над
Бориса - под

но при въпрос Сменена ли е К? какво ще имаме за Сано, Ивайла, Бориса  и тн.

Или по друг начин, ако ти си на тест и си решил да играеш с Емо Каменов да речем както и Кетито е направила, какво ще отговориш? Няма значение с кого си решил да играеш , просто трябва да налучкаш.

# 234
Ако приемем, че Каменов преиграва, тогава въпроса е защо би го правил.

Ако приемем, че не преиграва, тогава въпроса е какво прави вътре човек с подобна психика.

# 235
  • Варна
Здравейте,
регистрирам се едва днес във вашия форум, въпреки че от много време търся ли информация за нещо, винаги първо вас посещавам Simple Smile  Peace
Относно предаването, малко разочароващ е този сезон, на фона на очакванията за него базирани на първия сезон (въпреки наличието на откровено излишни персонажи като Николета, Икебаната, Азис и др. в него). Жалко, че детективският елемент е изместен и основният акцент въобще не попада върху търсенето самоличността на къртицата. Въпреки това аз имам теория кой може да е Къртът в групата Simple Smile
В разрез с идеята Къртицата да стои на страна от конфликтите и да не е особено активен в миналия сезон, съм убедена че в този идеята на продуцентите е точно обратната (за което намекна и Любо). Според мен залагат на скандала с цел да отклонят подозренията на зрителите, именно поради разбирането, че най-активните и дейни участници, върху които е съсредоточено вниманието, е малко вероятно да са Къртици. И както всички знаем продукцията би следвало да подпомага Къртицата, а всъщност с вкарването на Виктория продукцията един вид си гарантира, че възприятието на семейството за Къртици не би било логично, щом хвърлят акцента върху тях..
Само че за мен именно един от РУСеви е къртицата. "Мъжката половина" още във визитката си в първото изречение казва "Аз съм мъжът на Хриси" - кой успял бизнесмен (за какъвто се има), а и кой Мъж въобще би си помислил да се представи по този начин - чрез жена си ?! Прикрива се зад нея..Погледът му също го издава - винаги гледа някак лукаво, още повече - стреми се по всеки възможен начин да насочва вниманието на останалите участници към уж заподозрени от него - първоначално Евгени, после Ивайла...Демонстрира изключително болни амбиции за телевизионна изява (кандидатствали са с жена си в Сървайвър, но са взели само нея), създава тайни договорки още преди да влезе, за да си гарантира максимално дълъг престой..
И двамата се вписват в жокерите:
1. РУСа перука - РУСеви, РУСева преди е била руса, притежава фризьорски салони, любовницата на РУСев носи руса перука в "Следващия моля", а и перуката е символ на преобразяване - двойнственост - лицемерност - каквито са и двамата.
2. Американското знаме е свързано с неговия бизнес с американска компания, а и неговата собствена фирма е регистрирана август 1994 - всеизвестното Американско лято на България Wink От друга страна топлес фотосесията на Христина е за FHM - известно американско издание, а салоните й носят имена на англ. Envy и Frog.
*Относно това, че продукцията трябва да подпомага, а не да пречи на Кърта, спомнете си, че при влизанието на Виктория, Русев пожела да излезе (в момент на паника), в последствие тайнопроведения разговор с продуцента в стаята за разследване го убеди да остане незнайно как..и изведнъж му прилоша внезапно, а всъщност беше изведен за да му бъдат дадени нови наставления в болницата Wink
При втората церемония за избор, Къртицата отново си остана той, както и са се разбрали през болничния му престой и третият жокер - палиндрома - еднаквото изречение - означава именно това - Едно и също, т.е. Къртицата отново си остава той.
Именно затова толкова много усилия е хвърлил в агитации и манипулиране на участниците, за да не стига до тест, но въпреки че все пак стигна, ако ви направи впечатление Иван неколкократно повтори, че броят верни отговори НЕ се съобщава, за да може той спокойно да даде 10 от 10 без да се притеснява, че зрителите ще разберат, че играе именно със себе си или любимата си Христина. Както се видя той беше и изключително спокоен по време на въпросите и дори не трепна - беше сигурен, че остава - все пак един от тях Е КЪРТИЦАТА Wink
ПС: и снощният жокер, за който не ни показаха нищо особено, от една страна е свързан с изяви в списание - корицата и снимките на Христина в FHM, а и фактът, че нейния салон явно има договор със списание "Всичко за жената", защото както е видно подготвят грима и прическите на всичките им модели за корицата https://www.facebook.com/profile.php?id=100003151073835 Wink
А от друга страна съдържащото се в него интервю с Вини може да свидетелства за това, че Къртът е бил в неговия отбор - а както знаем Русев не само че беше, но дори успя да контузи и съотборник "по невнимание" Wink
И още нещо, ако погледнем на жокерите в съвкупност: перука, диван и канапе и списание - не ви ли навява на атмосфера във фризьорски салон, докато си чакате реда за прическа си седите на канапето и разлиствате списание  Crazy

# 236
little_beauty трябва да станеш детектив.... Как си ги навърза, браво, браво.  Grinning

# 237
  • Варна
little_beauty трябва да станеш детектив.... Как си ги навърза, браво, браво.  Grinning
хехе.. мерси Simple Smile наличието на повечко свободно време ме навежда на такива конспиративни теории  Sunglasses Laughing  а и много се ядосвам като обявят някакви абсолютно нелогични проценти от зрителския вот. Някак ми е невероятно при наличие на толкова "следи", водещи към семейството, публиката да не гласува за тях и да не са сред най-заподозрените...

# 238
хехе.. мерси Simple Smile наличието на повечко свободно време ме навежда на такива конспиративни теории  Sunglasses Laughing  а и много се ядосвам като обявят някакви абсолютно нелогични проценти от зрителския вот. Някак ми е невероятно при наличие на толкова "следи", водещи към семейството, публиката да не гласува за тях и да не са сред най-заподозрените...
То и аз не съм съгласна, че хората биха гласували, че Индира е къртицата .... Като им гледах фейсбук групата и там хората не са съгласни, ама няма как да докажем обратното. Важното е че поне за грешното време успяхме да се преборим  Grinning В интерес на истината Къртицата, трябва да ни благодари за това  Mr. Green

# 239
Ако приемем, че Каменов преиграва, тогава въпроса е защо би го правил.

Ако приемем, че не преиграва, тогава въпроса е какво прави вътре човек с подобна психика.

Психолог е участвал в подбора. Едва ли биха застрашили живота на участниците с допускането на Емил, вадещ ножове и отправящ заплахи. Още съвсем в началото, при представянето на Вини, се питах защо толкова се акцентира върху Каменов. Привлича внимание. Може да е решил да става актьор. И визитката му е една такава.
Русев също преиграва. Аз не гледам много редовно, признавам си.
Първоначално подозирах Борислав, по-скоро интуитивно.
Русев е съмнителен, Каменов също.
Така и не разбрах, Роксана с кого е играла. Тя беше заподозряла Стоян и Костя. После Стоян си счупи крака. Виктория каза за някакви договорки за една седмица.
Трудно е да се правя на детектив, липсва информация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт