КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 495
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Само да добавя и още една подробност към разкритията на little_beauty- Ирина Тенчева си прави косата в този салон. Не знаех, че е на Русеви.

# 241
Само да добавя и още една подробност към разкритията на little_beauty- Ирина Тенчева си прави косата в този салон. Не знаех, че е на Русеви.
Следователно ги познава, поне Христина, защото нагоре имаше един коментар от жена, която ходи там и казва че Русева се подвизава като шефка  Grinning А като беше на гости в студиото забрави да спомене този факт. Чистата истина е, че четох някъде, че всички се познават, почни де, отвънка. Марина е известна гримьорка сред звездите, работила е в Сделка или не, а сега в едно предаване по БНТ, как се казваше.. Неделя х3 или нещо такова. Гримира Ирен Онтева и още няколко звезди, приятелка е на Лиляна, дори е участвала в нейн клип. Христина и Индира, са участвали заедно в Сървайвър както знаем. Сто процента има и още връзки, които не са ни известни.

# 242
Разбира се, че се познават. Ако забелязахте на много снимки присъства Емил, което значи че той също е познат на клиентите.
За Марина подозирах, че се занимава с гримиране. Видях какъв куфар с грим беше отворила като гримираше мъжете за филма.

За какво е тази парадност, че има кастинг и 10 000 души се явили?

# 243
Разбира се, че се познават. Ако забелязахте на много снимки присъства Емил, което значи че той също е познат на клиентите.
За Марина подозирах, че се занимава с гримиране. Видях какъв куфар с грим беше отворила като гримираше мъжете за филма.
http://www.mdnmakeup.com/zamen.php Ето виж сайта й.

# 244
  • in Wonderland
little_beauty  много добре си ги навързала нещата ,има желязна логика в обясненията ти , спор няма ,  но не забравяй , че ако имаш подозрение към някой все някак си ще извъртиш нещата и жокерите , та да са свързани с него . А и в първия сезон имаше жокери - заблуда . Едва ли сега първите 4 ще водят директно към Кърта .

# 245
little_beauty  много добре си ги навързала нещата ,има желязна логика в обясненията ти , спор няма ,  но не забравяй , че ако имаш подозрение към някой все някак си ще извъртиш нещата и жокерите , та да са свързани с него . А и в първия сезон имаше жокери - заблуда . Едва ли сега първите 4 ще водят директно към Кърта .
Веднага ви ги навързвам с моята омразна Бориса  Mr. Green
Руса перука - преди Бориса беше руса, дори сега като напишеш в гугъл Бориса Тютюнджева и видиш в Уикипедия пише, че е руса  Mr. Green
Тениската с американското знаме.. Тя се е снимала за списания, които са американски, а и участваше в американска продукция.
Естествено надписа, както всички мислят, показва че не е сменена...
А списанието.. Е все пак тя е известно момиче от кориците  Mr. Green

# 246
  • Варна
 Dee_Dee_~ (•̪●)~  , моето подозрение се базира на фактите, които виждам, не че съм предубедена към някого от участниците Wink И всъщност жокерите само допълват теорията. Гледайки се старая да забелязвам детайли, които биха убегнали на повечето зрители - като изречението във визитката на Русев, извеждането в болница (миналия сезон под предтекст, че слагат инжекции на Кирчо всъщност тайно са се съвещавали както стана ясно), лекият намек на Иван, че НЕ се съобщава броя верни отговори на теста (преди това не беше правил това уточнение пред участниците, а само пред зрителите).. а и идеята, че Къртицата трябва да е незабележима, отхвърля подозренията към тях Wink Въпреки това снощи удобно му повериха на Русев отговорната задача с разпределението на двойките в мисията, което е определящо за успеха/неуспеха й.
Разбира се е абсолютно възможно и да не съм права, но миналата година още в началото именно Ефремов ми се стори най-вероятната къртица Simple Smile
и мацки да добавя още нещо за познанствата: и Индира и Гери са участвали в клип на Алекс П ("Подробности" и "Капан за мишки"), явно наистина няма никой случаен  #Crazy Laughing

# 247
  • КиТ
Аз нещо пропуснах,кога показаха списанието,анонсираха го,ама с толкова дълго предаване,да не съм го изпуснала като превключвах  Crazy hahaha

А да. Не го дадоха май. Или и аз да съм го пропуснала.
Специално сега върнах и ниииикъде не видях списанието, само анонса ...

Аха значи са го изпуснали списанието след 3 часовия лайф  Crazy hahaha

# 248
Къртицата почна от 19.30!!!

# 249
  • София
Сега я дават, така ли?

# 250
  • София
Да, даже почнаха с Голямата битка,  да не повярва човек! Интересна е играта. Да видим!

# 251
  • София
Ехх, тази Индира, свиха и се топките от страх, само се пънеше толкова.  Crossing Arms

# 252
  • КиТ
Ехх, тази Индира, свиха и се топките от страх, само се пънеше толкова.  Crossing Arms

hahaha

# 253
  • София
Не било от страх,  бе... Вятърът! Само и единствено вятърът беше виновен за всичко!!!

Индира ми е сигурно най-неприятния за гледане и слушане участник. Все се оправдава,  все се обяснява,  все цупи и криви устенца, върти очи... Аман от гримаси!

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 20:31 от desitka*

# 254
  • София

hahaha
Станаха на орехчета Joy

Общи условия

Активация на акаунт