КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 220
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 180
Четох, четох, мама много сте изписали, празници няма ли за вас  Simple Smile
Доста със закъснение, ама по добре късно отколкото никога...
Първо бях сигурна, че Бориса ще остане. Бях писала по рано, и сега ще кажа Русев и Бориса знаят или поне доста силно подозират Костя. Затова  и тя спечели теста. А малоумния Борислав, с всичката информация, която събра и с всичките си претенции на стратег се усра (с извнинение)... Къв Русев, кви 5 лева... Аз имам чувството, че хората не мислят, гледат нещо, подхвърлят им нещо и си менят мнението всеки път ...
В течение на тези два месеца, се случват неща, които ти дават право поне на 90% да изключиш един по един, доста от участниците... Незнам дали ми следите мисълта... Винаги се подлагат на съмнение неща, които не съответстват на нашата теория. Мислех си, че поне след този тест, ще изключите Русев на 100%.  Но уви.. все още има хора, които се хващат за сламката и си измисят някакви конспирации...
Борислав ясно каза, че ще играе на теста с Русев. Отпадна с голяма разлика. Ако Бориса е играла с Костя както си мисля, всичко се навързва...
За едно нещо съжалявам, че Борислав отпадна - беше ми много смешен... чак жалък, но смешен... Но, да не се притеснява, все ще има някой, който да иска деца от него... Simple Smile))
Съжалявам, че я няма красавицата - беше толкова сигурна, че Русев е къртицата и че Борислав ще остане ... милата ... разбиха и се теориите на пух и прах...
Костя е къртицата!!!!! Сега няма да пиша защо мисля така, доста съм изписала преди това...
Толкова е очевидно, но за тези които могат да виждат, отвъд манипулациите и тези които могат да мислят логически...

# 181
Евгени е най-достоен.  newsm10

А най-недостойната гад  Mr. Green си тръгна оня ден.  newsm44

Има, до 19 Май продължават.  Laughing

# 182
  • Варна
Евгени е най-достоен.  newsm10

А най-недостойната гад  Mr. Green си тръгна оня ден.  newsm44

Има, до 19 Май продължават.  Laughing

В грешка си и то голяма,като се издъни бате Генчо пак ще си пишем  Mr. Green

# 183
В грешка си и то голяма,като се издъни бате Генчо пак ще си пишем  Mr. Green

Ти си в грешка и то ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА.  tooth

# 184
Нацупените устнички на Евгени ми идват малко в повече.

# 185
Евгени си го представям като проповедник или даскал от времето на соц-а  Joy  Морал, достойнство ,чест,доблест   hahaha

# 186
Морал, достойнство ,чест,доблест   hahaha

Неща непонятни на днешната лавандулена, метросексуална и анаболна младеж.  newsm62

# 187
Морал, достойнство ,чест,доблест   hahaha

Неща непонятни на днешната лавандулена, метросексуална и анаболна младеж.  newsm62

По принцип съм съгласна,не се подигравам на съответните качества в човека,смешно ми е ,че е тръгнал в Къртицата да ги търси  Mr. Green Играта,в която всичко е позволено  Peace

# 188
  • Варна
Тези качества Генчо НЕ притежава,само мърмори като дърта свекърва Mr. Green

# 189
При Евгени личи твърде много лицемерие, за да говорим за достойнство. А когато за малко да бъде номиниран и си заби копието на Борислав "за да има възможност да оправдае доверието на останалите участници" си беше направо смешно... Въртя, сука, чуди се как да се измъкне "достойно" Grinning

# 190
Играта,в която всичко е позволено  Peace

Перфектното място да изколиш няколко животни (в това число и най-умното животно).  Mr. Green

# 191
  • Ямбол
Каква е хубава Валя с новите зъби. Успях да ги хвана сега накрая на след 2 часа канала.
Коя ли ще си хареса Маринчо, за да я ядосва. Викито или Марина.

Евгени е малко по-консервативен и много се старае да си поддържа имиджа на обществена личност с висок морал. Чак се престарава, но не е лош.

# 192
При Евгени личи твърде много лицемерие, за да говорим за достойнство. А когато за малко да бъде номиниран и си заби копието на Борислав "за да има възможност да оправдае доверието на останалите участници" си беше направо смешно... Въртя, сука, чуди се как да се измъкне "достойно" Grinning

Нищо не въртя, беше много добре казано, мисля че му ръкопляскаха даже.  yes
Едно е да си достоен, друго е да си глупак.  smile3521

Достоен глупак?  Joy Уважение към глупостта?  smile3555

# 193
  • Варна
Каква е хубава Валя с новите зъби. Успях да ги хвана сега накрая на след 2 часа канала.
Коя ли ще си хареса Маринчо, за да я ядосва. Викито или Марина.

Евгени е малко по-консервативен и много се старае да си поддържа имиджа на обществена личност с висок морал. Чак се престарава, но не е лош.

Ама на моменти става смешен,с тоя негов морал,като толкова държи да е пример за децата си,какво прави в предаване като "Къртицата",където и секс правят  Whistling

# 194

Нищо не въртя, беше много добре казано, мисля че му ръкопляскаха даже.  yes
Едно е да си достоен, друго е да си глупак.  smile3521

Достоен глупак?  Joy Уважение към глупостта?  smile3555
Аз пък нищо недостойно не виждам човек да излезе и да каже "Искам да остана в играта, за това номинирам еди-кой-си". Докато в "искам да не разочаровам тези хора, които ми гласуваха доверие... и т.н." виждам само лицемерие. Все едно заради тези хора е влизал...

Общи условия

Активация на акаунт